2008. jún. 5.

Egy kis csemege:)

Sziasztok!

Tudom-tudom, így visszanézve egy kicsit el voltam veszve. Azt meg Ti tudjátok, hogy miért, úgyhogy remélem nem orroltok meg oly'nagyon rám. De ha elolvassátok a következőket, majdnem biztosan nem fogtok, bár nem éppen az én érdemem, hanem LinkLuvor-é.

Gondolom emlékeztek a napokban megjelent Acces Hollywood interjúvidikre...igaz, lehet, valószínű sokatok közületek csak Nessa kommunikatív gesztusait jegyezte meg, így most igazán örülhetnek, mert mindkét beszélgetés összefoglalása következik, ugyebár LL "tollából", pontokra szedve. Olvassátok figyelmesen eme sok-sok aprócska, de annál ízletesebb csemegét!!;)

Zachary Efron:
- Amikor készült az interjú, épp a megnyitó számot próbálták előtte, ezért van Zachyn mez. A MEGNYITÓ SZÁM CÍME NOW OR NEVER! (S ezzel cáfolva lettek az itt is feltüntetett esetleges soundtrackek). Természetesen Ő is énekel benne, és közben folyik a meccs is, ellentétben a Get'cha Head In The Game-mel. Zachy szerint tök vicces játék alatt énekelni, amiben nem mellesleg pontot is szereznek.
- Szerinte, ha bárki közülük nem akarta volna 100%-ban megcsinálni a filmet, vagy azt mondta volna, hogy bonyolult, nem sikerült volna. Ez a csapatszellem. (Ez a rész már ismerős lehet...;))
- Szörnyű volt a távollét, aludni is alig tudott, de nagyon örül, hogy végre az övéi közt van.
- Néhány hete elkövetett egy szörnyű hibát a próbákon.
- Nagyon nehéz volt 2 hét lemaradást behozni, amikor visszatért, már "egy félkész filmet látott".
- A táncról általánosságban annyit árult el, hogy nagyon nehéz volt megtanulni, de jó buli, most, hogy belejött. Nessel könnyű táncolni, szinte ő vezeti.
- Általánosságban a filmről: a 6 főszereplőnek mind nagy döntéseket kell hoznia, a film inkább a jövőről szól, a középsuli többé nem lényeg. Troynak sok mindenről kell döntenie, az egyik legfontosabb a kosár, a másik, még fontosabb, Gabriella. Ez nagy kaland számára.
- Zachy szerint őrült ötlet a mozifilm csinálása, visszagondolva arra, hogy az első film forgatása hogy kezdődött. Zac nagyon büszke, hogy idáig jutottak.
- Sok színész van, akik nem nézik meg egyszer sem a filmjeiket, Zac is közéjük tartozik, mert nem a szereplőt látja a képernyőn, hanem magát. Ez nagyon nehéz, 100%, hogy nem fogja megnézni majd a filmet.

Vanessa Hudgens:
- Soha nem gondolta volna, hogy lesz 3. rész, azt meg főleg nem, hogy mozifilm lesz. Ennél nem is lehetnének boldogabbak, hogy újra együtt dolgozhatnak és az eredmény a nagy képernyőn lesz majd látható.
- Emiatt sokkal több a kellék, több ruha van a bál miatt is. Mindenkinek hosszú ruhája van, például Ness ruháján tollak vannak. A tánc most sokkal nehezebb, pl. van cha-cha-cha és zenéből is több van. Egy jelenetet még mindig nem forgattak le, próbálják, Nessa előző nap elfelejtette a koreográfiáját.
- Nagyon jó a cselekmény, lehet látni, ahogy a szereplők felnőnek, mindenkinek döntenie kell. Az ilyen filmek a Disney-re nem jellemzőek, a gyerekekre sem. Dönteni kell a fősuli, a szerelem és a barátok kérdésében. Troy és Gaby különböző főiskolába mennek (riporter mondta), erre Nessa azt válaszolta, hogy erről nem árulhat el semmit, nem akar bajba kerülni miatta.
- Beszélnek még ösztöndíjról is. Néhányan valami "Junior"(vagy valami hasonló) ösztöndíjért versengenek, de nem az fogja megkapni, akiről gondolnánk. Ness ezért az infóért súlyos árakat fizet majd (legalábbis szerinte xd).
- Most visszatértek abba a suliba, ahol az elsőt filmezték, de azóta a színpadot felújították, van zenekar is. Egyik nagy számuk a színpadon játszódik, pár napja vették fel. Beszélnek arról is, hogy a többi gimihez képest ez a suli nagyon tiszta és szép, a színházterme is valódi, a folyosó is ideális. Tökéletes a HSM filmezéséhez.
- Az első rész forgatásakor nem volt tanítás a suliban, most viszont igen, így a gyerekek megőrülnek egy-egy közös képért, vagy autogrammért. Vanessa tudja, hogy vannak, akik odavannak érte, mások a tényt is utálják, hogy ott van, de hát ilyen az élet, ezt kell szeretni. De ez érdekes, ez vicces, és ettől csak érdekesebb lesz az egész.
- V már a HSM előtt is csinált a Disney-vel filmeket, de itt sokkal többet kell dolgozni, mint általában, de nagyon izgalmas és érdekes munka. Az a szám, amit a színpadon csinálnak, nagyon ütős, az egyik legnehezebb része a filmnek. Minden csodásan néz ki, a színpadon szakadékokat lehet látni, amikor először megnézték, nagyon jól nézett ki, szóval összeségében, Vanessa nagyon izgatott.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon köszi még egyszer, hogy kiraktadxxxx

öhm egy kérdés: nekem pár naoja nem jön be a VABN. Nektek se?

xdittax írta...

Hey, ezt nem kell megköszönnöd, természetes, hogy kirakom! És különben is, én tartozom köszönettel érte ám!;)

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem bejön. Most is, tegnap is, azelőtt is. úgyhogy nem tudom, mi lehet a gond.

Ditta×××

Névtelen írta...

jah és még egy kérdést címzek mindenkinek:
Nem úgy volt, hogy ma lesz a Sneakernight vidije? Még csak be se harangozták sehol...

Névtelen írta...

ajjajj nekem a Firefox se hozza be:((
téged mi szél hozott erre ebben az órában??
nálatok is ma van a kiándulónap?
mi össz annyit csinálunk, hogy leugrunk fagyizni az egyik cukiba...a kirándulás múlt héten volt

németből középfokút rax? én még egy éve se tanulom...de elvileg nincs sok hátra az alapfokú szint eléréséhez:))
LL

xdittax írta...

Nem tudom mi lhet a Sneakrnight, minden valószínűségszerint elmarad, vagy egyszerűen csak most nem volt jó a VABN forrása és még nem mostanra tervezték... Azért sajnálom:(

Hogy mi szél hozott? Hát nem a kirándulónap, az biztos, nálunk ilyen nincs. Minden osztály akkor megy, amikor akar. Én csak azért nem vagyok, mert ki lettek kérve a suliból azok a tanulók, akik holnap mennek vizsgázni, középfokon, írásbelizni. És mivel ezen a tortúrán majd én is keresztülmegyek, itthon maradhattam. Ma már úgyse lenne semmi fontos nekünk se ottan. De azért bemegyek majd 11 óra felé, a nméettanár még foglalkoz velünk egy kicsit hála!:)

De akkor várj, én se értem, miért nem vagy suliba? :$:)

Névtelen írta...

nálunk angol középfok miatt lógnak egy csomóan...merthogy nem tanulnak, az 100

nos azért vok itthon, mert ezt a napot mindenkinek kiadták, hogy szervezzük az év végi kirándulást mára, de mi már múlt héten elmentünk, mert most sokan nyelvviszgáznak, de nem ülhetünk ma itthon, mert az szabályellenes lenne, ezért leugrunk a cukiba
LL

xdittax írta...

Ó, akis jómódúak! Cukrászdába mennek... csaknehogy megfájduljon a torkotok...:P:))))

Névtelen írta...

ezt a programot, mi?
kb. 10 percig fog tartani, amíg elnyalok egy fagyit, aztán visszajövök simsezni Xd

xdittax írta...

És mikor mentek?
Háát az biztos, hogy job mint egy tanítási nap.

Na de én még egy kicsit maradok, aztán visszatemetkezek a németbe...

Névtelen írta...

11-re oda kell menni, 40-kor húznom kell a vonathoz

xdittax írta...

Upsz bocsi, csak a nővérem most kelt fel, és még vele foglalkoztam,(neki már nincs suli, főiskolás és már levizsgázott mindenből) ill. írtam egy kis tájékozattót arról, mi zajlik az EHS háza táján...;)

Én olyan negyed 12-re megyek majd.

Névtelen írta...

jah énnekem is illik elmotyogni egy sorry-t, mert felmentem negyed órára simsezni, aztán meg rögtön elmentem fagyizni....egy órát ültünk ott, de a fagyi fincsi volt
du. kb 3-4 vagyok, ma edzésem meg angolom is van, de te csak tanuljál a vizsgára, bár utsó nap sztem a legjobb ha nem stresszeli magát az ember, azon már nem múlik semmi

xdittax írta...

Mostmár nem stresszelek. Csak túl akarok lenni rajta. Majd holnap a vonaton, az odaúton elég lesz...de azért még csinálgtaom a tezsteket, átnézem a fordításokat, a szerkezeteket, vonzatok, amit tudok. Mégse árt meg...:)

Névtelen írta...

hajrá és sok szerencsét!!!