2008. jún. 7.

Megnyílt a hivatalos oldal!



A mai nappal kedzve bátran és bármikor látogatható IDE kattintva a Walt Disney Pictures egyik új filmjének, a High School Musical 3: Senior Year-nak a hivatalos oldala! Kalandra fel, bár még egyelőre nem sok minden elérhető rajta. De pár új képpel azért megajándékoztak, és nem melleslegegy új plakáttal is!;)



Forrás: Zanessa Hungary.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Végre én is szupersztárnak érezhettem magam: közel l5mp-ig tartott,de csodálatos volt. Az a vörös szőnyeg!! Hát nem semmi.És ráadásul nem is került sokba,azt nézve,hogy egy márkát( nem nevező )pólóban,és szabadidő gatyóban voltam jelen. Hi-hi. (f.é.)

Névtelen írta...

Zanessa Hawaii nyaralásáról készült videó?

Névtelen írta...

Tök kircsi és fényűző a site, de nekem nagyon teccik!!!!

Én nem tudok Hawaii vidiről.

xdittax írta...

Hi-hi, F.É. de igazatok van, végigvonulni azon a vörösszőnyegen fenséges volt! :)

Egyébként én se tudok semmilyen Hawaii videóról, de ha lenne, biztos nagyon népszerű lenne... De azért még felbukkanhat valamikor, bár nem látok rá sok esélyt. Nem is muszáj nekem, azokkal az eszméletlen helyes képekkel is beérem.:) Nem olyan nehéz ám:)

Andi írta...

Szerintem ép elég volt számukra , hogy kitudódott a titkos kis Hawaii kiruccanásuk képekben, a video (nem mondom, hogy nem nézném meg, sőt..)csak azt nem tudom, hogy Ők hogy élnék meg ha az is napvilágra kerülne,hiszen tudjuk, hogy a kamerák előtt még mindíg óvatosan kezelik a kapcsolatukat, habár felvállalták.És ez jó:))))

xdittax írta...

Remekül csinálják és rendezik életüket, magánéletüket, ezt (is) nagyon szeretem, becsülöm és tisztelem bennük. Úgyhogy szerintem is jó ez így anélkül.:)

vivcsi93 írta...

Azért biztosan érdekes lehet a kapcsolatuk, abból a szempontból, hogy szinte mindenhol kamerák kereszttüzében vannak, és szinte mindenhova követik őket a lesifotósok, persze azért megoldják azt is, hogy néha tényleg csak ketten legyenek, de sztem ebből is látszik, hogy mennyi mindent kibír az ő kapcsolatuk, és sztem kifejezetten jó, hogy annyira nem engedik be a külvelágot a magánszférájukba, mert sok olyan sztárkapcsolatot láttunk már ami pont azért ment tönkre, mert túl sokat engedtek meg láttatni a nagy közönségnek, és ők pont jól csinálják, mert azért adnak nekünk elég ízelítőt, hogy tudjunk ájuldozni, de tudják, hogy hol van a határ, és sztem ez pont így van jól, mert nekik is joguk van a nyugalomhoz!

xdittax írta...

100%-ig igazad van Vivcsi!
És én is úgy gondolom, hogy nagyon is tökeletesen megtalálták az aranyközéputat, hiszen tudjuk hogy úgyse szállnak le róluk a lesifotósok, de és bár kétségbeejtő az is, hogy mindgi annyian követik őket, ettől függetlenül a magánéletükben akkor sem turkálnak, és ha kérdezősködnek is, Zanessaáék azt még hárítani tudják, úgyhogy igen, valóban jól van ez így.