2008. jún. 3.

HSM5 & HSM6!?

Újra kirobbanhat a vita, mert megint spekulációk érkeznek, a HSM további sorsáról.

"Hetek, hónapok múlva debütál majd a Disney Channel High School Musical: Get To The Picture-je az ABC csatotnán, és ezt követeően a High School Musical 3 is a mozikba fog kerülni! De pontosan milyen messzire tervez további HSM produkciókat a Walt Disney Társaság?

Szeretnél hinni a HIGHSCHOOLMUSICAL5.NET-nek és a HIGHSCHOOLMUSICAL6.NET-nek?!

Igen, még áprilisban a Mouse ténylegesen bejegyezte ezeket a domain neveket. Hogy miért? Nos a Disney Channel nagyfőnökei tényleg még jóval Troy után is maradni akarnak a HSM üzletben. Gabriella és a banda már lediplomázott. Éppen ezért a HSM 3. részét arra használják, hogy három, vadonatúj Wildcats tagot mutasson meg a világnak: Matt Prokop-ot, Justin Martin-t és Jemma McKenzie-Brown-t. Ez a három fiatal előadóművész alsóéveseket fog játszani a HSM3-ban.

Annak a mozis kibocsátásnak sikeresnek kell bizonyolnia ahhoz, hogy Matt, Justin és Jemma folytathassa szerepeiket a High School Musical 4-ben, mint főszereplők. Ennek viszont már újra nem menne a mozikba. De valahogy 2010 elején meg lenne a premierje a Disney Channel-ön.

De azért nem szabad elfelejteni, hogy csak mert a Walt Disney Társaság feliratkozott ezekre a domain nevekre, ez automatikusan tényleg azt jelenti, hogy ez a különös projekt valóban folytatódni fog!"

Hála Istennek!

Forrás: Zac-Efron.Us.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez az egész már szánalmas! Még ha egy új címet adnának és egy új, hasonló történetet kreálnának, akkor azt mondom, hogy...De így?! Elhiszem, hogy hatalmast pénzt hozott és hoz is a HSM a Disney-nek, de akkor is. Tudom, hogy ez mg nem 100%, de a 4. részt tuti, hogy megfogják csinálni, de hogy minek?! jújjj...

Névtelen írta...

Úristen,ekkora baromságot!
Ismeritek azt a "mondást" [hát nem éppen mondás,inkább megjegyzés xD] hogy minden filmből az első része a legjobb! Hát a HSM kategóriájában még a 2. rész is belefér a 'legjobb' jelentésbe,de 4-5-6 az már szerintem nagyon SOK!
Troyék elmennek a 3.részben és kész vége! Nem jósolok nagy jövőt a HSM-nek Nélkülük...
bya

Névtelen írta...

Pff imádkozok h ne folytatódjon! :$

Andi írta...

A HSM nem HSM ZaNessa és a "csapata" nélkül, ha Ők a 3. résszel befejezik és elköszönnek..., akkor abba kell hagyni, mert értelmetlen a további folytatás Nélkülük... el nem tudom képzelni és nem is akarom..!!
A HSM ZaNassa-val kezdődött, hát ZaNessa-val is érjen véget, hamár egyszer ennek így kell lennie...
.......GAME OVER.......

xdittax írta...

Márpedig tudjátok jól, hogy a negyedik részben már nagyon gondolkodnak. Nem tudom, nekem se tetszik az ötlelt, ha visszakerestek, tudjátok miért. Nem szeretek ismételni mindig, de ez tényleg nem a legfrapánsabb ötlet, az ember beleun, a néző beleun, és a legelvetemültebb rajongó is, a nagy eszes kritikusok beleunnak, de mégis imádni fogják, mert eredeti ötlet hiánya miatt pont ezért tökéletes "alany" lesz Nekik, találnak majd benne negatívumot, szóval belegondolva, nem tudom már én se , mit vár a Disney. Ha lesz 4., kíváncsiásgból megnézem, mint már mondtam, és azt fogom nagyon várni, hogy legalább egy rövidke erejéig legyen benne Zanessa, vagy egy aprócska utalás rájuk.
Címváloztatás az már jobban hangzana. És új szori. Teljesen új. Az úgy oké lenne...esteleg:D

Névtelen írta...

most hány generáció fog a HSM-en felnőni?? az első két rész is felejthetetlen, megmaradt mindenkiben, már mondjuk én úgy nézem, a 3. lesz a legjobb
de 4-5-6??
ezzel eltántorítják a fanokat is, mert kénytelenek leszünk igazat adni az antifanoknak magunkban, hogy már minden a HSM-ről szól:((
3 rész pont jó, nem kell tovább forszírozni, akinek tetszett, az fan lett, akinek nem, az meg így járt, és kész
azért persze, hogy hozna még pénzt, de egy idő után már nem fog...
LL

vivcsi93 írta...

Az én véleményem erről az egészről mindig is az volt, hogy hülyeség, mert gondoljatok csak bele, a legtöbb Hsm rajongó nem a film, hnem a szereplők miatt nézi és rajong a műért, és ha ők idén befejezik, mápedig befejezik a pályafutásukat, legalábbis a Hsm-lel kepcsolatban akkor most egy új rész Zanessáék és a töbiek nélkül? :s Jó biztos, hogy megnézném, mert érdekelne, hoyg milyen, de nem hiszem, hogy szert tudna tenni ekkora világsikerre, mint az elsó két rész és majd a 3. is :) Szóval ha lehetne üzennia Disney társaságnak, hoyg ez nem jó ötlet akkor én megtenném, mert sajnos egyszer a Hsm-nek is vége lesz SAJNOS, de az elmúlás a élettel együtt jár, és ezt az összes rajongó tudja, szóval rövidre fogva szót szerintem az eredeti szereplőgárda nélkül nem sokat ér majd a film, de szerencsére ez csak találgatás, és én remélem, hogy az is marad örökre!

vivcsi93 írta...

jah és ezek után már senki sem úgy emlékezne a Hsm-re, hogy a nagy, hatalmas, óriási, felejhetetlen élményt nyújtó High School Musical-re :D (amit még ha 10000000000szorra nézed is meg, még akkor is élvezni tudod, hanem, hogy jajj már megint Hsm, és akkor már tényleg a csapból is az folyna, remélem, hogy a Disney-nek és kinyílik a szeme!!!

xdittax írta...

Igen, akkora siker már semmiképp nem garantált. Semmiképp! A 3. epizóddal még fölülmúlják, ráadásul moziban fog majd nagyot ütni, de a többi, csak "gyenge" próbálkozás lesz. Nem akarok, és nem szeretek semmit előre elítélni, ennyire szkeptikus nem vagyok, de ez egy nagyon is valós jóslás a részünkről, amit úgynézki a Disney egészen másképp vél látni. Hát egészségükre:P

Névtelen írta...

A HSM nem igazi Zac és Vanessa nélkül.Ők a főszereplők!Szörnyű!!!!!!