2008. jún. 10.

Na mi a nagy helyzet?


Csak ez most épp nem olyan hangsúlyban íródott, ahogy azt Joey bácsi mondaná...(aki hozzám hasonlóan lelkes rajongója a Jóbarátoknak, az tudtja, miről beszélek...;))

Ez a kérdés amolyan számonkérő stílusú, amolyan kissé ideges és kicsit kétségbeejtő hangulatú, de azért csak legyünk pozitívak! Mindig legyünk pozítivak!:)

Annak ellenére, hogy még mindig sehol semmi. Mármint az Identified-ot illetően. A Sneakrenight bár megérdemelné lassan, de még nem ért fel a Disney Radio TOP 30 visszaszámlálás 1. fokára, bár a 2.-at már meghódította, és azért tudjuk jól, hogy hamarosan az 1.-t is beveszi! Előbb-vagy utóbb!

Mint ahogy előbb vagy utóbb, de inkább előbb be kell következnie a Sneakernight videó premierjének is... Nem tudni hogyan is áll, mivel egyelőre nem reklámozzák, se az MTV-n, se a Disney Channel-ön. Pedig a Disney keresve se találna jobb alkalmat az eheti pénteknél, ugyanis aznap mindkét HSM filmet levetítik majd, így ehhez ideális párosításnak tűnne egy Vanessa videóklip.

De egyelőre semmi. Még a Marc Ecko se ezzel reklámozza lábbelieit, pedig tudjuk jól, egy ilyen témához igazán a Sneakernight dukál!

De nem, ezen sem ők, sem ottan a Hollywood Records-nál nem akarnak változtatni, akiknél még mindig idegesítő borzasztónagy csönd honol Vanessa egész albumát illetően... de kit érdekel ez, nem igaz? Ilyen semmiségekkel nem törődik az ember fia-lánya, inkább arra figyeljünk oda, (persze azért mindemellett), hogy még mindig nem érkezett végére a 3. HSM film forgatása, még mindig egy fontos és eseménydús hét elé néznek Vadmacskáink!

A gimi épülete elé ugyanis újra kikerültek a piros zászlók, és újra a szökőkút is. A múlt héten emellett nagy szerepet játszottak az East Gimi nyomatú pólók is, de más ruhadarabok is előtérbe kerültek. A "szülőket" megkérték, hogy tavaszi/nyári szerelésben pompázzanak, de nem, ezek nem shortokat, fürdőrucikat és flip-flopokat jelentenek. :)

Úgyhogy nem kell annyira mégse aggódni, valakik valahogyan úgy is megpróbálnak majd gondoskodni rólunk, így, vagy úgy, de mindenképpen! Mi pedig csak várjuk ki, mi sül ki mindebből!:)

Szép éjszakát:
Ditta×××

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta van egy olyan érzésem hogy a sneakernight klipp vagy juni végén lesz vagy julius elején mert már annyira tolodik a klipp
és ugyer bár az album is juliusban jön ki tehát lehet hogy a klippet is a köré akarják idöziteni
joéjszakát puszi Laura

Névtelen írta...

nahát én is ezt kérdezem: Mi a nagy helyzet?! Mert ez már több, mint vihar előtti csend, ami Zanessánál honol...

xdittax írta...

Háát azért annyira rettenetesen nem nagy a csönd, LL, mint hisszük. Mármint érthető okokból míg forgatnak, de amint befejezik, robban a bomba, és indul a nyári őrület, ami garantáltan nagy lesz!

Lehet igazd van Laura, csakhát, úgy is lehet gondolkozni, hogy a klippel csinálnak mégnagyobb kedvet az albumhoz, nem? Bár én nem tudom, milyen szokás uralkodik ottan. Majd kiderül!

Névtelen írta...

ezért mondom, vihar előtti.
mi a fene...lógunk suliból???
egyébként még tegnap olvastam ZAAngelsen, hogy a Broadwayn járt az egyik szerk és látott egy hatalmas Marc Ecko reklámot V-vel meg Tizzyvel

xdittax írta...

Ilyen plakátok valóban sok heylütt vannak NY-ban, ez tény és való.

Eszemben sincs lógni a suliból, nem olyan vagyok én, egyszerűen csak már vége lett. 7 órából, az uccsó 2 elmaradt, és különben is utolsó tanítási nap révén, és az osztályouókonferencia miatt rövidített, azaz csupán 30 perces órák voltak! Na erre varrjatok gombot!xPxD

Névtelen írta...

awww.....nekem is 5 órám volt, az uccsó maradt el, de semmi rövidítés vagy ilyesmi:((
a Broadway mégis csak a Broadway...
osztálykonferencia...omg, nálatok ilyen is van?

xdittax írta...

Háát igen!:D

A másikra meg nem-nem! Nem osztály, és nem is osztályuó, ahogy írtam, hanem osztályozó. Tudod, ahol hivatalosan a tanári kar lezárja a jegyeket, stb. Tudod én ilyenen még soha nem ültem, mondjuk az apum annál inkábbb. A lényeg, hogy mivel 1-kor kezdődött, a tanítás meg alapból 2-ig, muszáj volt bevetni a rövidítést! he-he:P

Névtelen írta...

azt nem osztályozó értekezletnek hívják?
nálunk holnap lesz és remélem, lesz rövidítés, különben a dupla számtechen elunom az életem...
híreket akarok!!!