2008. jún. 24.

CosmoGirl scans

Woalá!

A VABN-es lányok megint nagyot alkottak és már most sikerült megszerezniük a CosmoGirl Vanessával foglalkozó oldalait! A riport fordítása kicsit későbbre, vagy sokkal későbbre várható, de megpróbálom még mára! Egyébként amennyit értek belőle első olvasásra, aranyos!×P De Vani szigorúan nem beszél a személyes életéről, és ezt most is megtagadta. De vannak benne Zanessa pillanatok, ne aggódjatok!
Az interjú egyébként, mint az sejthető volt, Salt Lake-ben a HSM3 forgatása alatt készült el!





Najó és egy pár rövid infó következzen a forgatásról, ez alapján a scan alapján:
A fotósorozat elkészült: 12 óra alatt.
Amikor megérkezett: 11:56 volt.
Amit viselt, amikor megérkezett: egy piros férfi flanel Abercromble & Fitch pólót, Diesel nadrágot és fehér YSL nemtudommiket.
Amit magával hozott a fotózásra: az iPhone-ját.
Honnan érkezett: The Grand America Hotel-ből, ami Salt Lake City-ben van, mivel ítt száll meg addig, amíg forgatják a HSM3-at.
Hová megy majd ezután: vacsorázni a barátjával, Zac Efron-nal, aki az utolsó fotózásnál érkezett meg.
A kaja a fotózáson: francia füzér babok, marhasült, zukkini paradicsom mártásban, fahéjas-cukros sütemények, és szamócás omlós torta.
A kedvenc ruhadarabja a fotózásról: "A Thrive bőrdzseki. Újabban megszállottja vagyok a bőrdzsekiknek. Nem tudok eleget kapni."
A zene, ami a fotózás közben szólt: Nos, azt talán le tudjátok olvasni a képről....:P

Még további 2 scanért katt IDE!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta, segítsek fordítani vagy már elkezted? nekem szabad a napom...a képek naggyon kirik...
YT-on keressetek rá az Identified számaira!!

xdittax írta...

Utálok ilyet kérni, de elkezdheted. nagy munka, és lenne kedvem csinálni, ha nem tudtam volna meg valamit. Komolyan, ez a hét, ultrajó! Megjelenik az Id., láttam az egyhetes kereszttesómat, ultraées, és kiderült, hogy sikerült a nyelvizsgám!!!:) Else tudtam hinni, nem mertem megmondnai a szüleimnek, mivan ha nem igaz. Aztán kiszedték belőlem, hogy mibajom, de nagyon feldobott! Annyira jó letudni. De mkost mennem kell, majd ki tesóm elé a buszhoz, és ezért mondtam, hogy nem tudok belefogni, csak du. De az is lehet, elballagok moziba. És ha ma nem jönne össze nekem, Te tudod jól, hogy holnap se. úgyhogy ha tényleg semmi dolgod, és nem tartasz ezért bunkónak, tedd élvezetesebbé a fordításod, az enyémnél. :) és közben hallgass ID.-ot!:)

És jaja, a képek nagyon helyesek! Imádom, amin a lelátón ül! Annyira szép!:)

Névtelen írta...

Grat a vizsgához!!
Na nekem másfél óráig tartott letölteni az összes Identified számot, egyenként kerestem rá YT-on, és a Did It Ever Cross Your Mind-ra igen nehezen akadtam rá...msn-en átküldöm, ha itt vok innen bárkinek, címem:
zita.h92@hotmail.com
most majd egy kicsit elmászom a gép elől, elég régóta bénulok itt, de utána elkezdem akkor...jajj a bocsáss meg, tudom, hogy bunkónak tartasz szöveget meg itt hagyd abba mert sztem mondjuk Te tarthatnál engem bunkónak, mert állandóan le akarok fordítani mindent, amit találok, Téged meg nem hagylak érvényesülni. Szóval remélem, nem tartasz ezért bunkónak...
whoahh Identified letöltve...most vagy én vok megabéna, vagy tényleg csak így lehetett összehozni...
LL

xdittax írta...

Jajj, ez az érvényesülési probléma hülyeség! :) Egyikük se bunkó és akkor kész. És mindketten szsretünk fordítani és kész.:)

Egyébként én is elmentem itthonról, de közben beállítottam tölteni az albumot és mire hazaértem, kideült, hoghy nincs elég helyem, úgyhogy ááá. De most újra elkezdtem tölteni és viszonylag hamar lejött, úgyhogy én is most hallgattom. Már a 2. számnál tartok. és nagyon jó! csúnyát mondanék, annyira!:)

Névtelen írta...

akkor ok...jajj ne mondd, hogy egyszerűbben elintézhettem volna awww, na 8, már nálam is az megy
fordítás folyamatban, csak a sztaki nekem most rosszalkodik, úgyhogy nemtom, mikorra lesz meg, az viszont száz, hogy hatalmas az anyag...
LL

ades írta...

le forditog magyarra is ugye

Névtelen írta...

egyszerüen zseniálisak a képek nagyon ötletesen lettek fotozva.Annyira tetszik hogy vanessábol több van pl:magának ad autogrammot,magát videozza ,átkarolja magát tök jo és azok a ruhák mikor megláttam egyböl mondtam nekem össszes kell tokkal vonoval
Laura