2008. jún. 25.

Folytatása a V híreknek

Oké, itt vagyok. Nem túl sok ideig, de beszámolok pár infóról.
Először is, nem túl közérdekű, de mégiscsak tudjatok letudtam a nyári gimis korszakomat, innentől kezdve nem megyek oda hivatalos ügyletek miatt, az tuti! Ráadásul fájós emlékkel távoztam, mert oltárira megváltozott a bőröm színe. Kezd a rákéhoz hasonlítani, és higgyétek el nem túlzok, nem túl szép és kellemes látvány. Szerencsétek:P Mindegy, életemben először voltam ilyen téren peches, valahogy meg majdcsak túlélem. Nem mozdulok ki otthonról, így több időm lesz a meleg, emeleti szobimban tölteni a szabadságot, persze a gép előtt. Szerencsétekre:P

LoL. Most pedig belecsapok egy kicsit, gyorsítok és nem sokat csevegek.
-Vanessa Hudgens albuma hivatalosan elérhetővé vált a japán boltokban, üzletekben és ezért rengeteg rajongó bárhol a világon ezt a verziót akarja megvenni, hiszen a japán korongon plusz 3 bónusz szám is hallható. Az biztos, ez valóban csábító ajánlat!

-Egyébként persze ez az egész Identified-ot övező rohamozási jelenség várható volt, talán midenki számára, kivéve a HR és/vagy Amazaon. Ugyanis nem rendeltek annyi példányt ott az Amazonas-nál, mint amennyi megrendelés érkezett. Hoppá, jó kis baki....×P Talán jobban felkészülhettek volna az invázióra! Mi sejtettük, nem?:)

-A VABN-n azt is írják, hogy nagyon néz ki a mi Nessánknak egy megjelenés július 1-jén, albumának hazájában való megjelenésén, a Regis & Kelly-ben! Várjuk!

-A Vhudgens.org, nem volt rest és már a megjelenés napján megszerezte a japán Identified CD scanjeit, amiket ITT tudtok megnézni! Vannak köztük eddig nem látott Képek is, de engem személy szerint csak azzal nyertek meg igazán, hogy külön fotót szenteltek Nessa cipellőjének. Háát igen...:)



Forrás: VABN.
***

Kicsit más hír következik, ami nem annyira az Identified-hoz tartozik:
A Neutrogena is támogatja Nessát!
Először is, elindítanak egy olyan versenyt, ahol a győztesek Californiába fogják röpíteni, egyenesen Vanessához! Ugyanis a Neutrogena szervez egy koncertet, 'Fresh Faces' néven a Third Street Pormenade-nél Santa Monica-ban. Ezen a napon pedig, azaz 2008. szeptember 7-én délután 2 órakkor találkozhatnak a nyertesek(10 ember - 5 nyretes, 5 barát) Vanessá-val! A koncert előtt, még elrepülnek mindannyian Los Angeles-be egy átalakításra, bevásárlókörútra és természetesen megkapják elmaradhatatlan VIP jegyeiket is.

További díjak még:
1. díj: egy darab Ipod Nano és Vanessa legújabb albuma
2. díj: egy Neutrogena "Back To School" szépségápoló csomagot
3. díj: Vanessa siker cdjének dedikált másolata

Forrás: VABN; Nessa-Hudgens; és a hivatalos Neutrogena Koncert oldal!
***

Ha ellátogattok Bya oldalára letudjátok tölteni a japán bónusz dalokat, én nagyon ajánlom azoknak, akik még valamilyen úton-módon nem szerezték meg. Bár jelezném Byámnak, hogy nekem a Set It Off linke nem működik, mindenképp hálások lehetünk Neki!:)
***

Hehe, megint lenne folytatás, de hagyom holnapra, muszáj mennem, az indokot talán kitaláljátok, talán nem...:P:D

Pusza: Ditta×××

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy mire ez a nagy sietség...én holnap megyek moziba, szóval pontkikerüljük egymást :S
Zachynek kerültek ki újabb képei a madridi fotózásról és jöttek hírek a forgatásról...ha nem jártam volna heti három edzésre, akkor az alapján, hogy mennyit töltöttem a szabadban, bőrömet leginkább...nos monitorom színéhez tudnám hasonlítani, de a magasugrásnak hála normálisan néz ki...
remélem, reggelfelé leszel, megpróbálok akkor pizsiben idemászni...
Ll

Névtelen írta...

Ditta, a ford nehezen megy, kiderült, hogy öcsém egy gerinctelen kis féreg, és nem hiszem, hogy bízhatok benne annyira, hogy eláruljam neki az otthoni jelszavam...talán anyum normálisabb

Andi írta...

A sorrend módosult számomra amióta meghallottam a bónusz dalok közül a Commited-et,mert Nálam ez a favorit, persze mind jó, de ez a dal egyszerűen szédületes....!
Kár, hogy az album dalait nem lehet olyan formán letölteni mint a három bónuszt.
Köszönet Bya-nak ezért a lehetőségért!:)
(imádom a Commited-et és imádom Vanessa-t, Zanessa-t meg főleg:))!

Andi írta...

Ó megtaláltam a YouTube-on amire gondoltam, mármint a dalokat
külön-külön, szenzációs:)

Névtelen írta...

Drága Ditta!

Kisebb családi "dráma" miatt prolongálva az út L.A.-be. Lassan kezdenek a kedélyek megnyugodni, ezért csak most jelentkeztem be hozzád....
Nem tudom mikorra lehetséges a repjegy és a munkánk összehangolása - az idő nagyon rövid sajnos. Milyen fordításon dolgoztok éppen, lányok? Ne üljetek sokat a gép előtt, élvezzétek a szünidőt, hamar letelik!!!
Üdv: Me

Névtelen írta...

Ditta,
a group interview fordítását vállalom, akkoris, ha nincs szöveg, ha felnézel VABN-re vagy ZAAngelsre, látni fogod, miről van szó
most mennem kell, de aztán fordítok
LL

xdittax írta...

Háát LL, nem lettem reggelfelé, sokáig aludtam, hulla voltam már tegnap, és későn is feküdtem. Sebaj, mostmár itt vagyok, bár még elmegyek valamikor ebédelni, de addig is van sok új infóm számotokra! Úgyhogy amit tudok hozok, és lehet, hogy benne lesz az is, amit fordítani akarsz LL, nem tudom, nem jöttem rá, mire gondolsz.... Vagy a Jemmáékkal készült interjúkra gondolsz?

ME: Sajnálom, hogy egyelőre még nem jött össze az utazás, de ha megoldódnak a porblémák, biztosan hamar kikötsz az úticélon. Én drukkolok hozzá! és köszi a tanácsokat!:)

Puszi: Ditta×××

Andi, tudom miről beszél, amikor szédületesnek emlegeted a Comitted-et...:)

Névtelen írta...

háát Jemmáék csak egy-egy mondatot szóltak, inkább Zanessa meg Ash véleményén van mit fordítani, bár közel se olyan sokat, mint az előzőnél...viszont hamarost (20p múlva) indulok be a városba, úgyhogy ezzel csak utána tudok foglalkozni, elkapkodni nem akarom
LL

xdittax írta...

Jólvan Drága, Neked így is úgy is menni fog, mi pedig majd kíváncsian várjuk!:)

Jó légy, vigyázz magadra a városban!:P
Ditta×××

Névtelen írta...

Visszatértem!!!
Úgylátom, volt is miért...a film kiri volt, csak a végén jöttem rá, hogy két és fél óráig nem bírtam levenni a szemem a képernyőről, a shopping spree-t is jól kifogtam, és képzeljétek, mit láttam: mivel a legtávoltabbi moziteremben adták a filmet, alkalmam volt megnézni a falon lévő posztereket. Elmentem az egyik mellett, aztán 5 méter múlva megdermedtem és visszafordultam: akkor jutott el az agyamig, hogy HSM3poszert láttam!! Ez kb a folyosó közepén volt, de utána 10 méteren belül 2 is volt. És a Senior Yeart hivatalosan Végzősöknek fordították. Mondjuk...háát jó, találó, a címeket sose fordítják szó szerint, így énse tenném. A WALL-e reklámját is láttam, és tudtam, hogy csak az amcsik kiváltsága, de a végén beugrott, hogy ez előtt nézhetik meg a traliert. Whoa jó reklámfogás a WALL-e nek...
LL

xdittax írta...

Mekkora mázlista vagy a poszterekkel4 Bezzeg nálunk ilyenek nem voltak. Legalábis kedden még nem...:P Melyik filmet nézted meg? Mert az én általam látott film előtt is leadták a Wall-E előzetesét, nagyon helyes nekem...:) Ha amcsi lennék, nemcsak a HSM3 miatt nézném meg, bár az lenne mégis a döntő, mert nem sokszor megyek moziba, annyira nem éri meg azért nekem.

Névtelen írta...

Narniát néztem..könyvbe már olvastam, de ez jobb volt sztem
jah és a fordítást hamarost elkezdem, csak annyi minden jött ma össze...

xdittax írta...

Hehe, én is azt néztem. A Caspiant, és mondhaton nagyon tetszett! Már nagyon vártam, hogy jöjjön Mo-ra és ezt én se csak az első filmnek, hanem a könyveknek is köszönhettem. Ráadásul egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon jól megcsinálták a filmet, és különben is, már az eslő is jobb volt, mint a könyv. Szóval nagyon tetszik a film, mindenki szuper benne, a színészek, még az animáltak is..., és a viccek, a poénok és a csaták! :)))

Névtelen írta...

hogy miért tippeltem volna ezt 100%-ra be....:)) egyszerűen megéreztem, hogy azt nézted:))
LL