2008. jún. 29.

Déli gyorshírek:)

Sziasztok!

Vasárnap reggel van, szép lightos, és először is csak könnyed hírekkel/képekkel szeretnélek megörvendeztetni Titeket, de ne féljetek, lesz itt még más is!

Egy HSM-es oldal galériájában fölkerültük további új Nessa képek a Sears Arrive kampányához, nagyon édes, akár hippi, akár deszkás, akár csak egy nagyon okos nebuló. Bár bevallom, nekem ezek a képek valűószínűleg csak azért újdonságok, mert nem szoktam látogatni a kampány hivatalos oldalát, de ez viszont azért van, mert nálam nem jelenik meg. Szóval elnézéseteket kérem, ha véletlenül netalántán Ti már ismertétek ezeket a helyes képeket!


Sok további fotóért kattintsatok IDE!



A második hírem egyrészt a JJ-ről, másrészt a VABN-ról származik, de összevág egy kicsit. A JJ postázta a hírt, hogy Vanessa Hudgens legkedvesebb barátnéja, azaz persz Ashley Tisdale elhagyta Utah-ot, és visszatért Los Angeles-be szombaton. Egyedül, illetve kutyájával és anyujával érkezett meg a LAX-ra, de erről beszámolni már nem az én reszortom. De azért ha kíváncsiak vagytok a képekre, itt megtalálhatjátok őket!

És ehhez kapcsolódik a VABN-es lányok híre, miszerint ne várjuk haza (L.A.-be) Nessát, mert ő hétfőig mindenképp marad SLC-ben, és feltehetőleg egyenesen onnan röpül majd Regisékhez, New York-ba. Az, hogy Van kedvese mennyire tudja majd elereszteni Őt (megválni Tőle) hamarosan kiderül!;)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

tegnap este pont azokat a képeket néztem:)
és...háát igen...VABN-en vagy vhol máshol írták, hogy V hétfő estig Utah-ban marad
viszont most már tényleg vége:S
és...háát Zanessa-nak jó sok mindent el kell viselnie...szeegények
LL

xdittax írta...

Ne légy szomi, mert vége! Örülj, hogy megtörént! :-))))))))))

Névtelen írta...

nem, nem vok az, azt hittem, sose lesz már végexd, tényleg, kerek egy hónapot húztak rá, viszont így talán többet látjuk civilben Zanessa-t:))
és remélem, a Hamarosan a mozikban! felirat a plakáton azt jelenti, hogy nem kell szülinapomig várnunk...bár szép ajándék lenne:)
LL

Névtelen írta...

Helló! Na hála a magasságosnak! Vége!! Legalábbis ennek a dolognak. . Forgatás-vége,film-kezdete. Felpörögnek az események is,és remélem szemmel láthatóan! Beindul a turbótűz,és csapjunk a lovak közé ! Eleget punnyadtunk már.(f.é.)

Névtelen írta...

Hehe, egyetértek, már a sok kritika nagyon egyhangú volt...most remélem naponta lesznek jelentős infók és mi is verhetjük a billentyűket ezerrel!! Háát igen, ezért imádok fan lenni:))
LL

xdittax írta...

Igen, de még így is elég apalaposan el voltunk látva hírrel. Soha ilyen termékeny hónapunk nem volt még itt a blogon, ha megnézitek! Ez durva! Persze, nem mindig Zanessával voltunk tele, sőt, de azért másból kaptunk elég rendesen, lol!:P De lesz ez még jobb így, most hogy szabdokká válnak a kedvenceink, és mehetnek járhatják útjukat a nyár hónapja alatt. Bár V biztos elég elfoglalt lesz, jönnek még Zanessa képek!<3

Névtelen írta...

Igen, de mondom, hogy olyan igazi civil hírünk nem volt...mint amiket a JustJared szokott közölni elég rendesen...abból hiány volt, de most lesz bőven