2008. jún. 23.

Nagy visszaszámlálás - 2 nap!

Sziasztok!

A nagy visszaszámlálást már tegnap elkellett volna kezdne, bár egyébként is mindenkinek ott bújkál az eszében, sajna nekem már nem volt kiírni erőm/időm egészszégügyi és családi okok miatt, de tegnap már csak 3 nap volt az Identified japán megjelenéséig! Ami azt jelenti, hogy bizony ma már csak 2 van hátra!!!
Az amerikai megjelentetésig pedig (csak) 8 napot kel várni a rajongóknak!

A német kibocsátás viszont kicsit más értelmezést kapott!
Csak azok kapják kézhez 25-én az albumot, akik a német Amazon oldalán rendelték meg előre! Ők ugyanolyan verziójú CD-t kapnak majd, mint a japánok, tehát mindhárom bónusszámmal kiegészülve! Azonban konkrét dátumot, hogy ténylegesen mikor jelenik meg Németországban, vagy máshol egyelőre nem lehet tudni, sem a VABN-en, sem máshol.

És egyelőre Vanessa zenei karrierjéhez még annyit, hogy a Sneakernight az 5. a Blender Magazin és az AOLMusic.com 'A 33 legkeresettebb dal Amerikában' nevezetű listáján! Grat!:)

Forrás: VABN.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

whoawhoa, másra is átragadt rólam hát a nagy őrjöngés, dehát a számok kivétel nélkül királyak, mitlehet csinálni?:)

vivcsi93 írta...

Az az egyet nem értem, hogy itt nálunk miért nem adják le Vanessa egyetlen klippjéz sem? és azt nem tudjátok, hogy a Magyarországon körülbelül mikorra várható az, hogy a Cd a boltokba kerüljön? előre is köszi!

vivcsi93 írta...

lemaradt egy "t" :D szóval az eleje az akart lenni h azt az egyet....... xD

vivcsi93 írta...

jah és még vmi :) mikor lesz újabb szavazás? Remélem, hogy nem vagyok túl idegesítő...:D

ades írta...

nem tudom mért nem adják le de szerinte mez azuj száma anyira jol sikerült hogy szerintem ugyis leadják meg persze ha amerikába sikeres lesz de aviván lesz egy uly müsor amibben azokat a klipeket adjáklev amiket a legtöbben nézik meg nézükk sokszor és lehet hogy látjuk nessát is én remélem

xdittax írta...

Vivcsi: Foggalmam sincs. mármint h. nálunk mikor lesz elérhető Nessa CD-je,ha egyáltalán valaha is az lesz, se azt hogy klipje. Megtippelni se tudom. De azt igen, hogy mikor lesz új szavazás. Talán holnap...:P

vivcsi93 írta...

kár h Cd dátum nincs, mer én csak azért szeretném megvenni, mivel már hála itt sok mindenkinek le lehetett tölteni, de legalább a Cd megvételével én is hozzá tudnék járulni Vanessa albumának a sikeréhez. :) Rem h majd a tv-ben viszont láthatjuk Van klipjét/klipjeit! azért köszi h válaszoltál/válaszoltatok!