2008. jún. 26.

Újabb infók a helyszínről

A VABN-es lányoknak végre újra vannak információi arról, hogy mi és hogyan zajlik a HSM3 forgatásának utolsó napjain.
Tudni vélik,

- hogy még mindig a film 'musical' részén dolgoznak, átlagban 15 órácskát...
- hogy egy Vadmacska énekelt a zongora tetején a zongoristának - egy vagy két kacsintással megspékelve
- hogy Maui az EHS gyepén mókázott egy teste biztonsági őrrel:)
- hogy Ashley és Corbin már kedd este, 24-én csomagolással töltötte az idejét
- hogy a gimi visszaváltozott normál iskolává - lekerültek a zászlók a suliról és a zornateremből is minden nem oda illőt eltávolítottak

És tudni vélik, ami nekem a legjobb és legérdekfeszítőbb,
- hogy Zac és Vanessa együtt csücsültek a rendezői fotelben - Zac karjával pedig "becsomagolta" Nessát...hmmm...<3 A HSM3GNews szerint most pénteken, azaz holnap fejezik be végelegesen a Vadmacskák utolsó közös projektét, a High School Musical 3 : Senior Year forgatását. De szomorkodásra semmi okunk nem akad, még egy ideig, örök életig, ha nem is egy film erejéig, de együtt marad a banda!:)

Szintén ennek az oldalnak hála, kiderült egy újabb dalcím a filmből, ez pedig érdekességet hordoz magával. Hogy miért is? Mert a szám címe: 'We're All In This Together'. Ismerősnek hangzik? Senkit nem becsülök alá, tudom, hogy mindeki kapcsolt... Szóval egy kis visszatérés következhet, de mégis másképp.
Annyit tudni lehet a song-ról, hogy ezt is a teljes szereposztás fogja majd énekelni, de ezt a verziót már kórusdalként és akkor, amikor lediplomáznak kedvenceink!
Bibire gondoltok Ti is? Szó nincs Róla, a "közhiedelmmel" ellentétben ez a dal fog majd megszólalni, amikor megkapják a diplomájukat, és a 'High Schhol Musical'-t csak azután fogják énekelni, miután kezükbe vehették. Így már mindjárt más.:)

***
Kiderült, hogy pénteknek nem csak az lesz a jelentősége, hogy befejeződnek a munkálatok Salt Lake-ben, de az is, hogy valamilyen formában újra bepillanthatunk a filmbe. Ezen a napon ugyanis fog majd mozikba kerülni az új animációs film, a Wall-E, ami egy aranyos kis robotról szól, de nem is ez most a lényeg, hanem az, hogy ez előtt a film előtt fogják lejátszani majd a HSM3 előzetesét. Mivel ez minden valószínűség szerint csak Amerikára vonatkozik, az ottani rajongóknak tanácsolom azt, hogy irány a mozi, de előbb-utóbb úgyis felkerül a trailer a YT-ra, úgyhogy mi se vagyunk magunkra hagyva. De ha úgy lenne, hogy mégse történne meg a videó netre fölkerülése, akkor itt van leírva, mit láthatunk benne:

1. Az előzetes a híres Disney Channel logóval kezdődik.
2. Majd a 'High School Musical' című dalt kedik el alatt játszani.
3. A srácokat piros kalapokkal, tehát a diplomázási sapijukkal fogják mutatni, szép sorbani!
4. Troy arca (szöveg: Troy)
5. Gabriella arca (szöveg: Gabriella)
6. Sharpay arca (szöveg: Sharpay)
7. Ryan arca (szöveg: Ryan)
8. Chad vagy Taylor arcát nem fogják mutatni elvileg...*száját húzza*
9. Megjelenik a HSM3 logó.
10. Ezt követően pedig a Senior Year felirat.
11. Kedvenceik a magasba repítik kalapjaikat.
12. És azt kiáltják: "YEAH"!
13. Előbújuk aa "Coming Soon" felirat, azaz : Hamarosan!
14. Időtartama: 30 mp.


Forrás: HSM-Rocks.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta!Amúgy visszaolvastam és tudnál nekem is segíteni,hogy hogy kell szavazást berakni a blogba?!Fontos lenne!Nekem is blogspot szóval ugyan olyan a blogom,mint neked.
Előre is köszi....amúgy,így előre nézve sőt már most is egy kicsit szomorkás és örömteli ezek az utólsó napok.Hiszen nem láthatjuk a jól megszkott csapatot együtt se a mozikban,se a tévékben,de azért örüljünk hiszen itt a HSM3 és ennek örülni kell.
Na mégegyszer előre köszönöm a segítséget...majd.
Puszi:Nessa

Névtelen írta...

Bya oldalán láttam erre az utolsó napos dologra egy véleményt egy amcsi fantól...és egyetértek vele. Ez kicsit olyan....drámai. Hogy vége. Dehát jön utána 3 film is, feltehetőleg mind februárban. Mondjuk én sosem voltam kifejezetten HSM fan...Hajlakkból indulok ki mindig. De ez engem is megfogott. És annak a filmnek nagy fanja leszek, az tuti.
LL

Névtelen írta...

Én is olvastam azt amit az amcsi rajongó írt és tökéletesen egyetértek vele,hiszen olyan igaz az egész ami abban a kis szösszenetben szerepel.De melyik HSM rajongó nem ért azzal egyett?
Puszi:Nessa

xdittax írta...

Nessa szívesen segítek, de ne haragudj, itt túl hosszadalmas lenne. Mit szólnál egy e-mail cserére? Ha mgeadod a címed, nekem is egyszerűb lenne ha levélben írhtnám le, hogyan csináld.

Persze szomorkás. nagyon is az. De a csapat, a banda összetartó egy család, és olyan nagyon jó kapcsolatot ápolnak, hogy azt nem fogják veszni hagyni. higgyétek el nekem. Ők maradnak együtt, ha nem is olyan sokat, de tuti tartják majd a kapcsolatot. Összetartja őket egy jelenség. Egy musical. És ez nem vész le. Nem fog. Nem tud. Soha.:)

Bee happy!×P×D

Névtelen írta...

Ditta,igen ezek már nálam is mind fentvannak,nem kellett volna fordítással tölteni az időt :S
bár ezek a 'hogy'-os dolgok nincsenek,de a többi az igen.
hát nemtudom,hogy majd mit fogok érezni ha vége lesz ennek az egésznek,mert én őszintén szólva a Rock On-tól semmi jót nem várok:S szerintem az nem lesz olyan lekötős,nézhetős,vicces.. meg érdekes lesz Nessát NEM ZAC-kel csókolózni :(
bya

Névtelen írta...

hát,én a bandához még hozzáfűzném,hogy Ashley és Vanessa NEM lennének igazi bnők,csak érdekbnők,ha ezek után már nem találkoznának,nem lennének VASHLEY shoppingolások és GYM látogatások...szóval.. és ne feledjük,hogy közeledik Ash szülinapja is,és gondoloma zért valamiylen szinten zanessával is megünnepli,vagy nem tudom :S jó lenne már nessa candid!

vivcsi93 írta...

Kicsit tényleg szomorú ez az egész, mondjuk én annak örülni fogok hogyha lesz is több HSM film akkor abban már nem lesznek benne, mert az élettel együtt járnak az ilyen dolgok is, bele kell törődni abba, hogy egyszer minden végget ér, de ez az egész musical egy olyan dolgot adott nekik amit semmi sem pótolhat, és a forgatások alatt annyira összekovácsolódtak, hogy sztem ha egy idő után már nem is tratját majd a kapcsolatot, az emlékeikben megőrzik majd egymást, és biztos vagyok benne, hogy mindig örömmel fognak emlékezni egymásra és az együtt töltött pillanatokra is!

Névtelen írta...

100%-ban egyetértek, Vivcsi!!
Fúú csak most végeztem a vidi fordításával, azért elég sokminden volt benne, bár nem a cselekényről...majd holap meglátjátok...megyek tvzni, cyasztok
LL

Névtelen írta...

Oké Ditta.Itt az emailem:vnessi@freemail.hu vagy nessa566@citromail.hu
Te választásod.

És tényleg ha ezután nem is találkoznának vagy nem tartanák a kapcsolatot(amit erősen kétlek)akkor is ott van az a tény,hogy az emlékek nem evsznek el SOHASEM!

Na puszkó:Nessa

Névtelen írta...

Gyerekek, hivatalosan is ma van az utsó nap...ez olyan drámai, de már mondtam. De ha úgy nézzük, az amcsik még húzzák a lóbőrtxd

Jah és még Dittának akartam szólni, hogy találtam Snekakernight kritikaszerűséget az Entertainment Weekly-től és a People-től, amit most elkezdtem...a tegnapi vidifordítást meg este 10 körül elküldtem
LL

xdittax írta...

Héd De Nessa! Most az e-amil címedről beugortt, hogy már elküldtem egyszer az útbaigazítást. A citromailed-re. Nem kaptad meg?

LL, édes vagy, hogs szóltál megint előre, mert már én is kiszúrtam őket a VABN-n, és már majdnem ott tartottam...:)

A befejezéssel kapcsolatban, pedig mindannyian nagyon szépeket és igazakat írtok.:)

Puszi: Ditta×××

vivcsi93 írta...

köszönet neked Linkluvor, hogy mindig ennyi időt áldozol a fordításokra! :)

Névtelen írta...

imáádok fordítani, már mondtam, és ha a kánikula és kocsivezető ember hiánya miatt "kénytelen vok" itthon lenni-ami nincs ellenemre, akkor mért ne?
szóval nagyon szívesen!!!
LL