2008. jún. 26.

Madridi fotók



Újabb,de még régebbi fotósorozat képei bukkantak elő, Zac-ről, hogy Őt se mellőzük és benne is gyönyörköjünk...:) Ezek a képek (is) Madridban, Spanyolországban készültek, még a Hajlakk odavezető promóciós útján. És ezeket a képeket is szintén J. Aparicio készítette. Credit: ZacEfron.Nl.

Több képért katt IDE!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

oh ♥♥♥♥♥♥♥♥ CuPp :)

xdittax írta...

hehe:)<3

Névtelen írta...

navégre Zachynkről is vmi, már naggyon hiányoltam...februárban viszont Zac-dömping lesz...fúú és a sok interjú, amiket különösen imáádok
nagyon jó képek, az egész madridi fotózás nagyon kiri lett...és aki ott lehetett a Hajlakk premieren...szerencsés...és most mégcsak nem is amcsi...
LL

xdittax írta...

Februárban azért Nessával is szintén el leszünk látva. Hiszen Rock on jön majd. És azthiszem mindannyian mindkét filmre kíváncsiak leszünk!
Forgalmas időszak lesz, az egyszerbiztos. De mikor nincs az?! költői kérdés olt, ne válaszoljatok. Úgyis mindenki tudja, hogy az élet soha nem áll meg, mindig megy tovább, és hoz valamit!

Szóval csak Zanessa is tegye a dolgát!:)

Névtelen írta...

MAOW nem akkor lesz?? vagy arra még nincs pontos info?
ajj de várom már azt az extrapörgős életet, ami akkor lesz...

xdittax írta...

Nem tudom mikor lesz a MAOW, most nem emlékszek, hogy kpatun -e már arról pontos, vagy pontosabb infót. De azért most se lehet okunk panaszra. Egyébkétn szerintem egy színész egy hónapon belül két film bemutatása, nem nagyon jöhet össze. A premierek, a promótálás a különféle beszélgetősdikbe való elmenetel 2 filmmel, nagyon húzos lenne, ilyet nem szoktak csinálni, szerintem.

Névtelen írta...

mondjuk így jobban belegondolva szerintem se , de valahogy februárra emlékeztem, gőzöm sincs már, mért...
jajj ideiglenesen kiírtam Identifiedot cdre, most így garantáltan ezt hallgatja az egész utca...sőt, egész Miskolctapolca, hála annak, hogy nagyanyámék domboldalon laknakxd:))
LL

xdittax írta...

Hehe, ropant elmés ötlet volt ez Tőled!:PPP

Neveled a városka zenei ízlését!:)

Ditta×××

Névtelen írta...

igenigen, most ráadasul vendégek is vannak, ők is "kénytelenek elviselni", ugyanis 2 magnóval és egy géppel a zenét a ház minden zugába be lehet juttatni, akertet, utcát beleértve, nem beszélve az mp3-ról, bár azt csak én hallom és a cd itthon feleslegessé tette:))
viszont a szomszédok már tutira dühöngenek...
jajj uyge leszel holnap de.?? akkora hír- és emberhiányom volt ma, hogy leírhatatlan...jó, reggel el voltam halmozva fordítással, de azóta eltelt 12 óra...sebaj, holnap megyek Lillafüredre:))
LL