2008. jún. 22.

A ravasz hölgy

Bizonyára emlékeztek, hogy már beharagonzták kb. egy hónapja(katt), hogy Vanessánk szerepel majd az agusztusi CosmoGirl magazin címlapján! Ez rendre így is történt, vagy fog majd, és valóban kézbevehetjük majd Vele a borítón az újságot. (máraki:P)

De a CosmoGirl gondokosodott rólunk, és szolgált egy kis ízelítővel a tartalomból, ó, és plusz nyilvánosságra hozta a fedőlapot is, mint észrevehettétek srácok.:)
A szalagcím pedig a következő: Amit nem tudtál Róla és Zac-ről!

"A High School Musical kedvese feltesz nekünk néhány ostoba kérdést és ad nekünk néhány komoly választ.

Vanessa Hudgens eléggé ismert csillag lett, köszönhetően mindegyik High School Musical filmnek, 2 albumának és um, meztelen fotójának, ami tavaly szivárgott ki a Weben. Azt gondolhatod, hogy a reflektorfény alatt való élés, arra késztetne valakit, hogy elég gyorsan felnőjön — de meglepően, Vanessának még mindig van egy sebezhető pontja, mivel minden dolgot elviccel. Ha valamit, akkor ő szupersztáregóját veszítette el, miközben felnőtt. A CosmoGirl augusztusi számában látni fogsz egy napot Vanessa életéből és meg fogod tudni mi az, amit Ő és Zac igazán szeret (rendben van, ha féltékeny vagy."

Forrás: CosmoGirl.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

ajj dejó lenne nálunk is egy ilyen újság!!
ZAAngelsen kinéztem magamnak egy Cosmopolitan interjút...
LL

xdittax írta...

Ha ez egy intő jel volt LL, akkor vettem, egyébként a ZAAngels-ös hírekkel mindig megelőzöl, oda mindig én jutok el később. :)
Szóval akkor megint kisegítesz?:)

ades írta...

ezt nálunk is meglehet majd kapni

ades írta...

ashley volt már ennek a magazinak a cimlapján

Névtelen írta...

aha, sorry, csak most bírtam visszamászni, át kellett öltöznöm
öhm ezt a változatot lehet nálunk is megkapni? pl ennyi erővel a Glamourt is megvehettük volna, de nem tok róla, hogy abban Ness lett volna...
LL

xdittax írta...

Tényleg megleket venni? Mondjuk igaz, árulnak külfölfi lapokat is,m csak mondjuk nem olyan helyen, min t Félegyháza. De pl. az is lehet, hogy a CG magyar kirendeltésénél nem ez a lap jelenik meg.

Névtelen írta...

ford postázva!!
sztem nem lehet megvenni az amcsi változatot, de én örülnék legjobban, ha tévednék!!