2008. jún. 18.

Identified 'előzetes'

Fantasztikus dolog történt gyerekek!

Az Amazonas-ra fölkerült Vanessa új albumának, az Identified dalainak, az összesnek egy kb. 30 mp-es részlete, amit tömörítve, mp3-kban már le is tölthettek IDE kattintva!

Többet nem tudok mondani! Ezt hallgatni kell! A hangja, a hangzása, a dallama, a ritmusa! Hihetetlen, lenyűgöző! Mindegyik új, és mindegykből kitűnik, hogy Baby V-nek valami baromi jó hangja van, mindent tökéletesen kiénekel, megvalósít, és komolyan rengeteget változott, fejlődött Ness, sok az új hangzás, az elektronikus beütés, a hip-hop-os számok, de ultrajók! Ritmusosak, pörgősek, olyan ropnivalóak, igen nagyon mozgósak, de érzelmesek, és a hangjából minden nagyon kihallatszik, nagyon szeretjük, nagyon jól bánik vele! Kedvencet választani egyelőre én speciel nem is tudok, bár jeöltek és kizártak már vannak:P A megfelelő szót, vagy szavakat még keresem, de ez a mi Nessánk! Hogy új, vagy ugyanaz-e, azon még tanakodni kell, de abba nem fér kétség, hogy IMÁDJUK!<3

Pussz: Ditta×××

Hangolódjatok rá!

26 megjegyzés:

Névtelen írta...

nálam már órák óta megy, végre te is idejöttél, kezdtem komolyan aggódni...xdxd
én még csak ki se tudtam zárni semmit, talán nap végére meglesz
LL

xdittax írta...

Nekem azért még van ami távolabb áll tőlem, de nem lesz nehéz megszokni, és megimádni!
de már vannak olyanok is, amik jobban megfogtak és megragadtak, de ilyet is nehéz lenne mondnai.
Mind1, egyelőre még szép, hogy mindent élvezem! De úgy hallgatnám tovább is...:))

Névtelen írta...

Nekem speciel mindegyik részlet bejön... a hangzása tényleg más, mint a V-nek, de hallatszik, h rengeteget fejlődött Nessa és nagyon megújult! Am amik a VABN-en vannak azok nem fontosak??????

xdittax írta...

Igen, nagyon jól jellemezted a számokat újak, de nagyon különlegesek, és egyúttal isteniek!


Hogy érted a VABN-es kérdésed? Nagyon sok miden került már ide, sőt szinte midnen, és ami eddig mégse, az is kifog, csak mindent olyan gyorsan nem győzök!
De az az egy cikk, amit szerintem hiányolsz, az is hamarosan kikerült, csak légy egy kicsit türelemmel! Köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Sokféle stílus van megint, de azért egységesebb, mint a V, és most eljutottam odáig, hogy a számoról külön-külön véleményt tudopk mondani:

Last Night: először nagyon fura volt és egy nagyon kicsit Amy Winehouse-ra haonlít az elején a hangzás, de ezért le fogtok lőni, tudom, úgyhogy most leszögezem, hogy a kettőt egy napon se lehet említeni. De tényleg igaz rá, amit fordítottam, vagyis hogy ritmusos és lehet is tudni, hogy nagyjából miről szól. Azt, hogy mennyire tekervényes, ennyiből nem tudom eldönteni.

Identified: csak kicsit számítottam másra, gyors és ritmusos, jó táncos szám, bár én inkább a lazulós kategóriába sorolnám, de nagyon illenek hozzá a fehér fotósorozat képei.

First Bad Habit: hasonlít az előzőhöz, egy kategóriába is lett vele sorolva. Viszont ennek kíváncsi lennék a többi részére (ahogy az összes többinek!!), mert sztem van története.

Hook It Up: az egyik kedvencjelöltem. Sztem távol áll az előző kettőtől. Nagyon nem tudom megfogalmazni, mért szeretem, egyszerűen vicces és picit hasonlít a Make You Mine-ra, ami a V-ből favem.

Don't Ask Why: az album leglightosabb száma, azt hittem, több ilyen lesz, de ezek annyira nem jönnek be, de ez a szám pont igen. Vaninknak tényleg van tehetsége a balladákhoz, szép számnak tűnik! Elég szomorú története lehet, valszeg egy szerelmespár kényszerű szétválásáról szól.

Amazed: annyira nem hip-hop szerű, és ez a stílus annyira nem jön be, ahhoz képest viszont szép szám viszont a kedvencek közül kihúzva!

Don't Leave: nagyon hasonlít a Don't Ask Why-ra, lightos, szép az énekhang és a zene is. Az viszont erősödik bennem, hogy a kedvencem erősebb csengésű lesz, de a lightos kategóriában komoly esélye van!

Papercut: tényleg szívbe markoló, és nagyon szomorú. Ezzel a kedvenceim között van! Ennél többet megfogalmazni még nem tudok.

Party On The Moon: a hangzás kicsit Make You Mine-os megint, de annyira nem döntött le a lábamról. Kicsit olyan fantasy-feelinges, ezt a stílust annyira nem vágom, de kitudja, lehet, hogy V megszeretteti velem!

Did It Ever Cross Your Mind: lazulós szám. Sokatmondó véleményt nem tudok alkotni róla egyelőre, de ami késik, nem múlik. A kedvencek közül mindenesetre kihúzom.

Gone With The Wind: kétségkívül ennek valóságos története van, és tisztán kihallatszik, hogy "the little girl you knew". Esélyes, viszont ehhez hallanom kell a többi részét.


Szóval dióhéjban ennyi a véleményem két óra hallgatás után, ami persze változhat, és valszeg több kedvencem lesz, 2, vagy 3 a sok stílus miatt. Aki tud még véleményt mondani, ossza meg sztem, én legalábbis kíváncsi vagyok, hogy körünkben melyik szám a legnépszerűbb.
LL

Névtelen írta...

hogy kell letölteni??

Névtelen írta...

rákattintasz Ditta linkjére, megvárod, amíg kijön az ablak, ott vársz kb 15 mp-et, és fölül középen a sok piros szöveg között van egy kék téglalap a felirattal, hogy click here to download. Arra rákattintasz

Névtelen írta...

Halló.Már hajnalok,hajnalán a gépem mellett ülve megtaláltam,és végighallgattam az előzetest én is.Első hallásra azt mondtam:nem rossz.Másodjára már magam elé raktam egy papírfecnit,és jelöltem. Hát igen megkaptam a várva várt rúgást!!!Méghozzá ezt a Hook It Up c számtól.De tettem még egy másik megjegyzést is "cool" Gone With The Wind.(f.é.)

Névtelen írta...

na az a szám nekem is naggyon bejön...nagyon esélyes!!

Névtelen írta...

Az Identified és Hook it Up a kedvencem első hallásra! DE MINDEN NAGYON JÓ,IMÁDOM (L)

Névtelen írta...

Sziasztok! Komolyan mmondom ez a blog tartogat számomra még nagy meglepetéseket, ahogy Zanessa is!
Szerintem Vanessa új lemeze nagyon szuper lesz, csak meg kell szoknunk a változtatást, mert az 1. névtelennek igaza van! Más a lemez stílusa és Nessa sokat fejlődött! Nekem az összes dal teccik, kivétel (eddig) a Last Night... Talán pont azért, amit Link Luvor írt... De egyébként nagyon jól megfogalmazta a dalokról a véleményét és szinte mind1ikkel 1etértek!:)
Azért okoz egyre több meglepetést a blog, mert egyre fergetegesebb emberek járnak ide!:) De tényleg annyira jó ennyi ember véleményét megismerni és beszélgetni/ismerkedni velük!:) El sem tudom mondani mennyire imádom a blogot, az idejáró embereket, Dittát és természetesen Zanessa-t!:)Mostmár biztos jó lesz a délutánom és az estém!:D:D Köszönöm Nektek!:)
Puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

jajj komolyan mondod, hogy miattam meg az Amys szövegem miatt nem szereted??? az csak először ugrott be nekem, egyébként mondom, hogy köze nincs hozzá...

Emberek, megcsináltam életem első fanvidijét!! Majd felrakom You Tube-ra bár még nemtom hogykell :P. A számok vannak benne képekkel meg egy kis népszerűsítő dumával. Azért mégse a fekete képernyőt kelljen nézni :P
LL

Névtelen írta...

Jajj nem Miattad nem tetszik, csak igazad van abban, hogy olyan Amy-s és én utállom azt a ...... hááát nevezzük nőnek!:)
*Nóri*

Andi írta...

Első hallásra Nekem kicsit furinak hatott, a másodikra ...annak a kettőnek mi is a címe?
......igen az Identified és a
Hook it up megfogott, de Én úgy gondolom a teljes dalok önmagában mind nagyon jók, ezáltal az egész album meghozza majd a kellő hatását!
Isteni hangja van Vanessa-nak!!!!

Névtelen írta...

akkor minden ok:))


vki tud segíteni?
arról lenne szó, hogy fel akarom rakni YouTube-ra a fanvidim amit Windows Movie Makerrel gyártottam és konvertálnom kéne wmv formátumba mswmm-ből és így simán nem lehet átnevezni, szóval le kéne töltenem vmi programot...tudtok ajánlani vmit ami jó és ingyenes? Mert akkor letöltöm és felrakom a vidit. Megnéztem és még nincs sok ilyen fanvidi szóval biztos népszerű lezs, legalábbis remélem. Szóval aki tud az segítsen pls!!
LL

Névtelen írta...

szia LinkLuvor
konvertáló programba tudok segiteni neked én ezt használom
a neve :total video converter
ird be a google-ba hamar meg fogod találni ingyenes ha leszeded elsönek demo verzió lesz,de ha több ször szeretnél konvertálni akármit akkor itt egy cim ahol be irod a program nevét akkor a programod nem demo lesz hanem állando itt a cim:http://www.serials.ws/index.php
utánna már ha átkonvertáltad simán fel tudod rakni remélem tudtam segiteni és ha sikerült ird meg kiváncsi vagyok a vididre
vagy ha még valami kellene esetleg
Laura

Névtelen írta...

Kedves Nóri."Reménykedhetünk "abban,hogy Vanessa Hudgens valaha is akkora sztár legyen,mint Amy Winehouse? A szívemmel szeretném,de az eszem mást sugall.Jó most nem a kinézete a csajnak,de a hangja az ott van(Amy).(f.é.)

xdittax írta...

Jajj, örülök Nektek!

LL, milyen ées vagy, hogy leírtad a mindegyikhez a véleményed! Sokban egyezeik, bár a kedvenceim nekem lehet, hogy mások lszenk! És egyben tuti, ezt kiemelem, és ezért örülök, hogy F.É. is fölszólalt! Bár egyébként se zavar, ha az én véleményem kicsit más, mint a Tiétek, merthogy nekem egyelőre a legeslegkedvencebb az albumról, a Last Night! Nem azt mondom, hogy fölényesen elhúzott, a többit is imádom, sőt, még az erősebben hip-hopos számok is bejönnek, kiv. talán a Party On The Moon, de nekem pont úgy volt, mint Nessával. Amikor először meghallatttam én is azonnyomban beleszerettem, és nem is tudok kiszeretni belőle. Ez van. Kicsit rekedtes a hangát imádom, a daalammát, mindent! Talán azért lehet, mert nem ismerem Amy-t. Mármint zeneileg nem. Taláncsak egyetlenegy számát hallottam a Rehab-ot persze. De azt is csak félfüllel. Persze a nponta megjelenő képeiről ismerem, tudom ki ő, tudom, hogy esik szét, tudom, hogx botrányos, de amit mondott F.É, hogy énekesnőnek szuper, kíváncsi lettem rá. Mert nekem igenis a Last Nigt hűjött be a legjobban. A legeslegjobban, mert mondom, oly' nehéz a választás!:) Mert igen, az egész album meghozza majd a kelős hatást, andi nagyon is jól mondotta!;)

LL, ha a vidi fölkerül a YT-ra, kérlek azonnal szólj, nagyon szeretném már látni! De segíteni benne nem tudok...

Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

megjöttem emberek,

Laura köszi a segítséget, mindjárt nekilátok.

Kedvencekkel kapcsolatban: jó sokáig hallgattam Vanit éjjel és a Hook It Up szinte biztos nagy kedvencem lesz, a többi stílusban az Identified és a Papercut esélyes. Jelenleg.

Jajj a vidiről nehogy azt hoggyétek, hogy vmi nagy durranás lesz, csak képek vannak benne meg reklámszöveg- azért így be lehet kapcsolódni az amcsik népszerűsítő kampányába. Szóval mindjárt meglátjátok...
LL

Névtelen írta...

szia LinkLuvor
nagyon szivesen szolj nyugodtan ha tudok segitek
Laura

Névtelen írta...

jajj Laura az az oldal tele volt vírussal, vagy egy óráig küzdöttem velük, míg végül kerestem YT-on egy oktatóvidiszerűséget és ott szépen meg volt mutatva, hogy hogy kell és kiderült, hogy nem is kell konvertálni, hanem van egy speckó mentési beállítás...most épp a betöltést várom, ami "may take several minutes"
LL

Névtelen írta...

asszem összehoztam!!!
vagy fél évig kellett várnom a betöltésre, de megvan!!
csak tegnap sajna az amcsik nagyon sok ilyen vidit termeltek:S
szóval adok linket:
http://www.youtube.
com/watch?v
=EZi-CIug3b4
aztán commenteljetek!!
LL

Névtelen írta...

szia linluvor
ja igen elnézést érte akartam mondani hogy egyszerübben is de örülök hogy sikerült feltenned

Névtelen írta...

szia linkluvor
egy kérdés én is fent vagyok a youtub-on és azt akarom beállitani hogy ahol az én videoim vannak annak valami hátteret berakni mert még csak tiszta fehér elöre is köszönöm ja és megnéztem a videodat a youtub-on nekem teszik irtam is puszi Laura

Névtelen írta...

akkor mingyárt megyek, csekkolni...
az a hátteret fúúú..naszóval, rámész a saját profilodra baloldalt fönt van az a kis infósdoboz és annak a tetején van az, hogy edit channel, arra rámész, baloldalt van a menü, ott a channel design, legörgetsz odáig, hogy advanced design customization, és ott a background image, és url-t kell beírni, én úgy csináltam, hogy rákerestem a képre, és megjelentettem teljes méretben, hogy csak az volt az oldalon és azt az url-t raktam be...
nagyjából követhető volt?
LL

Névtelen írta...

nah válaszoltam, a többieket viszont hiányolom innen is meg onnan is :S
LL