2008. jún. 27.

2 videjó:)

Sziasztok!

2 videóval és az egyiknek a tartalmával szolgálhatok Nektek első nekifutásra!
Az első vidiben a 3 új arc beszélget a riporterrel, azaz Justin, Matt, és Jemma.
A mádosikban már viszont Zac, Ashley és Vanessa az, akiket faggatnak, pont az előbb említett 3 új szereplőről.

Jemmáék


Zanessáék


És ennek a 'tartalma' jön most, hála LinkLuvor-nek::)
Szintén ennek a videónak van egy hosszabb változata, azért katt IDE!

Vanessa:
Jellemezd a 3 új szereplőt!
Matt Prokop: Ő Jimmyt játssza. Benne van kosárcsapatban, „őrült és hiperaktív”!
Justin Martin: Donnie Diont játssza, körülugrálja az embereket, mondván, hogy „olyan cool vagy”!
Jemma McKenzie Brown: Tiarát játssza, Londonból érkezett, azt viszont V nem árulja el, milyen karaktert játszik... (*de mi tudjuk*)
Először furcsa volt, hogy új szereplők vannak köztünk, megszoktam a 6-10 főbb szereplőt, de velük lenni jó móka. Amikor összefutunk Jemmával, mindig viccelődünk az akcentusáról. Nagyon jól érezzük magunkat.
Ti már túl vagytok az első két filmen, meghoztátok nekik a sikert. Tudsz tanácsot adni az újoncoknak arról, hogy hogyan kezeljék a hírnevet?
Őszintén szerintem erről nem kell komolyan elgondolkodni. Néha még most is percekbe telik, míg fel tudom fogni, mi történik körülöttem, és úgy értem, mindenért hálás vagyok, a lehetőség, amit kaptunk elképesztő, de a filmek elkészítése után sem gondolkodtam ezen. Pontosan ezért van az, hogy még mindig ugyanazok vagyunk, mint a filmek előtt voltunk.

Zac:
Mindegyikük nagyon jó fej, és nagyon tehetséges, mindegyikükkel nagyon jó dolgozni.
Nem juttatják eszedbe önmagadat még az első filmben?
Tudod, ez vicces, Jemma és Justin sokkal fiatalabbak, de tényleg ez jut eszembe néha.
A HSM-mel és a Hajlakkal nagy hírnevet szereztél magadnak. Milyen tanácsot adnál nekik a hírnevet, a paparazzit és a pletykalapokat illetően?
A legjobb dolog, amit megtehetsz, az az, hogy maradj közel a családodhoz és a barátaidhoz, mert ők melletted állnak, egyébként könnyen egyedül maradsz a hírneveddel.
Szerinted velük ilyen téren mi fog történni?
Ez csakis tőlük függ.

Ashley:
Új arcok kerültek a csapatba. Kedvesek voltatok velük?
Jaj, ez nagyon vicces, persze, nagyon kedvesek voltunk velük, jól éreztük magunkat. Ott voltam a próbájukon, és észrevettem, hogy hasonlítok Jemmára, ő 13 éves. Adtam neki egy Sharpay-tréninget, nagyon vicces volt, ilyeneket mondtam neki, hogy „Jemma, ide tudnád azt nekem adni?” (persze Sharpay-akcentussal) ő is nagyon jót szórakozott ezzel, nagyon jó barátok lettünk, de ez köztünk máig megmaradt.
A hírnévvel kapcsolatban milyen tanácsot tudnál nekik adni?
Szerintem ha tanácsra van szükségük, akkor majd kérnek. De nem tudom, szívesen segítek nekik bármiben, ha erre van szükségük. De őket szerintem most jobban izgatja, hogy benne lesznek a filmben, Jemma maga is nagy HSM fan, mondott is nekem egy vicces storyt, amikor elment a meghallgatásra, meg akartak tanítani a jelölteknek egy koreográfiát, de ő ezt mondta: „De hát én ezt tudom! Egy csomót táncoltam a tv előtt!” Ezen nevetnem kellett.
Téged nem emlékeztetnek önmagadra, amikor az első HSM-et forgattátok, vagy még azelőtt a Suite Life-t?
Igen, bár az már nagyon régen volt, nem hiszem, hogy sokat változtam azóta. Mindig is szerettem dolgozni, imádom a munkámat. Nem a hírnév miatt, hanem azért, amit csinálok. Minden egyes nap jól szórakozunk és még mindig csak ámulok, mekkora lehetőséget kaptunk. Nem érzem magam, jobban attól, hogy híres vagyok, és nem is változtatott rajtunk a hírnév. ×

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

am Ditta, a másodikra én találtam egy hosszabb változatot, itt van hozzá link, csakmert furcsa lehet, hogy ezen nincs meg V-nek a teljes kikérdezése
itt van hozzá link:
http://video.accesshollywood
.com/player/?id=0#vid
eoid=269191

xdittax írta...

Tudom, de nekem egyszreűn ettől kiakad a gpem, és nem bírom kimásolni a linkjét. Szóval...
Mine1. köszönöm!:)

Névtelen írta...

jajj és észrevettem két hibát, amiket én követhettem el, az egyik Zac válaszában van az első kérdésre: az nem Jim, hanem Jemma
és a fordban nekem sikerült Ashnél Suite helyett Sweet-et írni, viszont a Suite végéről lemaradt egy e
javítds ki, mert idegesíít!!
köszi és mondom, ez az én hibám volt
LL

xdittax írta...

Háát a Suite-ot én írtam el, úgyhogy fele-fele, de javítottam!:)

Névtelen írta...

thanx...nagy pangás volt ma is...holnap de. leszel? csak mert én holnap este nem leszek pont, leugrunk Lillafüredre, hogy vmi nyárit is csináljunk...

xdittax írta...

Háát Drága, most vagyok. most jókor vagyok, vagy megint hiányoljukn egymást?:(:)

Névtelen írta...

Neem most jöttem vissz ezekben a pillanatokban, egyszerűen minden összefog ellenem, hogy sose bírok jókor jönni, whoa, ha mind elmondanám, betelne vele ez az oldal...de most már nem mozdíthat ki innen senki!:)))
LL