2008. jún. 6.

Laza és alázatos

"Az énekes és színész Jesse McCartney élvezte látni, ahogy egykori 'Mindig nyár'-béli színésztársa Zac Efron megasztárrá válik. "Az egyik pillanatban még a 'Mindig nyár'-ban találtuk, a következőben pedig már a Rolling Stone címplapján!"

Jesse, akinek az új albuma, a Departure, nemrégiben jelent van, ezt nyilatkozta az In Touch-nak. "Igazán örülök neki - ő olyan laza, alázatos személy." Mi az, ami megnyerte Jesse tiszteletét? Amikor Zac továbblépett egy szólóalbumkészítésen, ami a High School Musical sikerén gazdagodott volna meg.

"Beszélgettünk erről, nyilvánvalóan, és azt gondolom, hogy nemesség volt tőle, hogy kihagyta azt." - mondta Jesse. "Készen álltak arra, hogy egy számot ajánljanak fel neki hat nullával a végén, de ő a helyes döntést hozta."

"Tudja, hogy ő nem énekes - ő színész. Izgatott vagyok, hogy új dologba kezd és öregebb és érettebb filmeket készít. Őt igazán érdekli a mestersége.""

Forrás: National Ledger

***
Gyerekek, ha mindez igaz, drága Zachym hatalmasat nőtt a szememben, pedig tudjátok, hogy egyébként is odáigvagyok érte, tisztelem, szeretem és csodálom Őt! De mindezek után, a lehető legnagyobb joggal mondhatom, hogy mennyire is nagyszerű ember Ő!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindenkinek meg kell találnia a saját életútját. Igen Ő megtalálta azt.Kíváncsian várom tőle a további filmeket,amik nem a HSM-hez kapcsolódóak. Rengeteg lesz ilyen,biztosan tudom. A munkába fektetett időnek eljő egyszer a gyümölcse.Az pedig tuti,hogy az a gyümölcs édes lesz!!!(f.é.)

xdittax írta...

Az Ő esetében igen, ez az édes gyümölcs garantált, és ezt annyira jó érzés nyugtázni. :)
Mint ahogy már pont írtam, kimondottan várom, és akarom, hogy a további most készült nem HSM-es vonatkozású flmjeire üljek be a moziban.:) Egy kicsit türelmetlen vagyok! De úgyis kivárom, nem is tehetnék mást...;)

Cupp: Ditta×××

Andi írta...

Zac nagyon Cool ezen a képen és filmek ide vagy oda,hiszen
ZaNessa-t is egy
"film hozta össze"
Én csak azt Kívánom Nekik, éljenek úgy és hozzanak olyan döntéseket melyek a legjobbat jelentik számukra......egymásért.....
egymás számára!!!

xdittax írta...

Tudom, Andi, ezen a képek olyan zexy....;) Istenem, de rég' használtam már ezt a szót! Pedig milyen tökéletes is Reá!;)))))

Névtelen írta...

Na de csajok! Szerintem a mai napnak a vége számotokra valami (izgalommal) teli lesz. Cool ez a (vadmacskából) lett oroszlán (kölyök,király) gyerek. De sajna szép álom. Az álomnak egyszer vége. Ja még nem is álmodtunk? Ez érdekes ismét azt hiszem ez HOLLYWOOD varázsa. Zac marad a filmnél. Vani a zenei pályán próbálkozik,mi pedig távolról drukkolunk nekik.(f.é.)

Névtelen írta...

Ezzel Zachy csak nőtt a szememben, hiszen nem érdekli a pénz, és híres arról, hogy mindig magát adja.
Igen, én is nagyon be akarok már ülni a moziba megnézni munkája valamelyik "gyümölcsét".
Hajrá Ditta!!!

xdittax írta...

Huh, Linkluvor, akkor mikor írtad ezt a commetet, én már írtam, igaz csak negyed órája, a nyelvizsgának a teszt részét. Nem volt ám az nehéz. Sőt, majdnem , hogy az volt a legkönyebb, de ezt a remek felkészítőtanárnak köszönhető, hiszen megcsináltatott velünk 500-at, és ezt most komyolan mondom. Remélem meg is fog látszani...:)
Na de további mesélésemet, a köv. hír kommenteinél nézd meg, ha érdekel:P

De ha ezt olvasnád először, azért megnyugtatlak, jó a kedvem!:))

Pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Ezt olvasom másodszor, az előzőnél már jártam és még szép, hogy érdekel:P
Teszteket mi is írtunk angolból, bár Trinitybe nincs teszt. Szóval akkor jókor drukkoltamxd
LL

xdittax írta...

Ó hát persze! Jól ráéreztél, mostmár csak az a léréds, hogy én mennyire ttem ezt meg!:)