2008. jún. 27.

Újabb + - kritikák

Amióta Hudgens kisasszony új lemez, az identified megjeletn Japánban, sorra érkeznek a magzinok és különféle internetes honlapok kritikái, visszejelzései az albumról.
Már megvolt a Blender-é, és most jön az Entertainment Weekly-é, illetve a People-é.

Entertainment Weekly - csak a Sneakernight-ról - stílusosan:

Figyelmeztetés: Vanessa Hudgens-nek elég három perc, hogy kiforgassa a zsebeidet!
(Vagyis hogy megfosszon 99 cent-től)

Hallgass ide, Vanessa Hudgens. Több, mint elég popzene van az iPodomon. És valószínűleg a High School Musical sikerének hála bankszámlád émelyítően magas. Szóval a lényeg, hogy elmehetsz az új számoddal, a Sneakernight-tal (ez is milyen bizonytalan cím már?), és a popsztáros törekvéseiddel, és óóó! Ennek kicsit olyan dzsessz-szerű ritmusa van. A zenei aláfestés is jó. De ez milyen dalszöveg, Vanessa? Did I eat? Do I have energy? (Ettem-e már? Van-e energiám? - megjegyzés a dlszövegben az I helyett You van...) Nos, nagyon figyelmes tőled, hogy megkérdezed, de túlságosan nem izgat. Kora reggel ettem egy tál mézes zabpelyhet.
Várj egy percet. Vágják ki azt a részt! Hagyd abba ezt a játékot. Ennek nem így kell lennie. Habár el kell ismernem, hogy a videó ördögien édes, a világító cipőfűzővel, a szórakoztató cselekménnyel, és a helyi pancserrel, aki egy mozdulatot megmutatni próbálta megnyerni a figyelmedet. A gyerekek is tudnak mozogni!
De nem, most rajtam kívül, csábító tinisztár! Nem fogom az utolsó centem is a hipnotikus ódád letöltésére költeni. Igen, most próbáltam ki a robotot, amíg a gépem előtt ültem, de ne következtess ebből semmire. Attól se kezd el reménykedni, hogy azon vagyok, hogy a Sneakernight kórusával énekeljek. Mert nem vagyok annak a horrorfilm-áldozatnak a zenei változata, aki ahelyett, hogy kirohanna a bejárati ajtón, a lépcsőn fut fel. Tökéletesen uralom, hogy mit veszek meg. És… Basically what we’re gonna do is dance/ Basically what we’re gonna do is dance / Basically what we’re gonna do is dance / Yeah that's right it's sneakernight…

Öhm, vicces figurától egy fura pozitív kritika!:)

People Magazin - az egész albumról - kissé negatívabban:

A HSM Soundtrack óriási sikere ellenére, azok közül a szereplők közül, akik szólóalbumot bocsátottak ki, egyiküket sem fenyegeti az a veszély, hogy emiatt megasztárok lesznek. Ők Ashley Tisdale, Corbin Bleu és Vanessa Hudgens, aki 19 évesen kiadta második, visszafogott albumát. Úgy tűnik, együttműködik a Disney-vel, ami állandóan éberen figyeli őt, hogy mikor válik Pussycat Doll-á. Még akkor is, amikor Hudgens egy kis hip-hoppal és R’n’B-vel próbálja színesíteni az alapot, elég ártatlan ahhoz, hogy a mikiegér boldog maradjon.

Öhm, egy kissé szkeptikus hangvételű negatív kritika - de az is lehet, van benne valami.

Fordította: LinkLuvor.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

az Entertainment Weeklys nagyon kircsi, egyszerűen muszáj volt nevetnem rajta...nahigen, valakit megnyertünk magunknak:)pontosabban V nyerte meg magánakxd
LL

Névtelen írta...

Találtam két jó, bár ismerős tartalmú vidit:
http://www.youtube.com/
watch?v=4x_g21Ugzc0

http://www.youtube.com
/watch?v=_xcCfZEBunU

LL

Névtelen írta...

Nem tudom Ditta.Nem néztem még vagyis már rég.:-)
De most megnézem és szerintem meg is találom.

Amúgy a kritika egy kissé kemény,de lehet,hogy van benne valami.Mondjuk nekem ez után is kedvencem lesz az album.Ítlések és pofonok!
Erre csak ennyit.

Puszi:Nessa

Névtelen írta...

Ditta!Megkaptam a levelet.Köszi....ahoz képest,hogy nem tudsz jól magyarázni nagyon jól sikerült.

A "bókokat" meg megérdemelted.
Amúgy ha a nevemre kattolsz azzonnal a blogomba jutsz ahol megnézheted azt.

Nem oylan szuper,mint a tiéd,de lassan elérem a 100.bejegyzést és ennek örülök.Na,de ennyit róla.
Köszi mégegyszer az útbaigazítást!

Puszi:Nessa

xdittax írta...

Én azért nemcsak egy valakit! jól tudjuk, hogy már most mekkora sikere van, és az albumának promótálása után is az lesz! Én érzem, tudom, még akkor is, ha valaakinek kevésbé nyeri el a tetszését. A nagyátlag nem fog megváltozni.

LL, bár foggalmam csincs mi van a vidikbe, köszönöm őket. és azért nem tudom, hogy rejlik bennük, mert most nem tudom megnézni, de majd megfogom!

Nessa, először is, örülök, hogy megvan, és annak is, hogy sikerült kiigazodnod rajta! És nagyon szívesen, ha kell még segítség, akkor csak szólj nyugodtan!

Nek péládul kéne, mert hiába kattintok a nevedre, nem jön be a blogod...:(

Ditta×××

Névtelen írta...

Okés.Akkor itt a címe.
Még barátnőm nevezte el.
www.cite-za-nessa.blogspot.com

Na,így remélem megtalálod.

Puszi:Nessa

Ui.:Amúgy teljes mértékben egyetértek veled amit Ness albumáról írtál.

Névtelen írta...

Opps most veszem észre,hogy elírtam a címet.

www.cute-za-nessa.blogspot.com

Na ez lenne az.

Névtelen írta...

a vidikbe a CosmoGirl!ös interjúból hosszabb részek vannak, csak érdekességnek szántam...

és Nessa!
felnéztem oldaladra, ha csak Dittának szántad, akkor bocsi, de nekem az az alapelvem, hogyha vmit felraksz a netre, azt azért teszed, hogy minél többen lássák...úgyhogy ilyen alapon felmentem...és láttam, hogy kiraktad a ComsoGirl!ös fordításom...viszont nem írtad oda, hogy az enyém a fordítás, és ez az oldal se volt belinkelve forrásként. Szóval kérlek ezt pótold, mert csaknem fél napom ment rá...szívesen csináltam, de nem azért, hogy mások sajátjukként tüntessék fel! És nem akarlak vádolni, vagy ilyesmi, de akkor is, tudom, hogy több oldal is innen szedi a híreket, de náluk mindig láttam a forrást, és ha fordításom kirakták, odaírták nevem is. Úgyhogy tedd meg, mert így fair. Köszi.
LL

Névtelen írta...

Tudom!De azt a frisst nem én írtam hanem a barátnőm csak odaadtam neki a jelszót,mert én nem voltam itthol.Gondoltam ő majd felrakha a frisst,hogy ne maradjak le.Azóta nem is voltam fent a blogon.De megyek felteszem a frisseket és kiírom amit a barátném nem tett meg.Neki már csak ez a szokása.Bocsi az ő nevében is.

Amúgy nem baj,hogy felmentél megnézni inkább örülök neki.Úgysem sokna járnak arra.

Köszi,hogy szóltál.

Névtelen írta...

Na ki is van ajvítva.Remélem megfelel:)

Amúgy ha találsz még hibát akkor nyugodtan írd ide vagy az én blogomba is.

Na jó éjt Nessa

Névtelen írta...

szia linkluvor és szia ditta
sajnos vannak ilyen negativ krikiták is,de szerintem nessa elég okos ahhoz hogy ezt a kritikát ,ha olvassa ne vegye annyira komolyan .igen sajnos vannak ilyen emberek de hát nekik ez a dolguk ezért kapják a pénzüket
de tanulság ebből hogy aki szereti nessát mint én is az továbbra is szeretni fogja és aki meg nem szereti az meg ne halgassa ennyi. nem mondta senki ennek az illetönek nem?
amugy csináltam az identified-bol képes vidit ha majd tudod nézd meg
identified-Vanessa Hudgens
ezt ird be a youtub-on
puszi Laura

Névtelen írta...

Köszi:)

Névtelen írta...

jajj nekem meg bedöglött a movie makerem, úgyhogy amíg haza nem megyek, nem lesz vidi, meg akkor se biztosan, most valahogy nincs meg bennem a kezdeti lelkesedés, de ez majd vissza fog térni...
LL

Névtelen írta...

whoahh...mittaláltam...egy extra beszámolt egy HSM3 forgatási napjáról méghozzá jó hosszan, és mi lenne, ha azt mondanám, hogy vállalom a fordítását? ez jóval több, mint amit VABN-en szoktak közölni, de a fan, név szerint Sean személyes blogján van, a ZAAngels viszont belinkelte...és benne vannak Sean személyes tapasztalatai, véleménye is. Szóval vállalom, de több napig fog tartani, és ha közben jön valami fontosabb és rövidebb fordítás, akkor előbb azzal próbálok végezni, mert ebben egy csomó személyes van...de egyben nagyon sok info...
LL
ps: jó éjt, holnap de. leszek, vendégeink ebben a szobában alszanak, úgyhogy olyan 10, fél 11 fele

Névtelen írta...

szai linkluvor
nekem csak egy kérésem lenne ami abbol álna hogy van ez a film:Kids in America (2008)amiben topher grace játszik a pokember 3-ban is hogy valami infot ki tudsz esetleg deriteni nekem hogy mikor láthato amcsiban vagy hogy fent van e a neten elöre is nagyon szépen köszönöm nem akarlak ezzel terhelni ha sok dolgod van csak akkor ha nem tul nagy kérés
joéjt puszi Laura

Névtelen írta...

IMDb-n rákerestem a dologra, és pontos időpont még az amcsiknak sincs, csak annyi, hogy 2008, de itt a link minden infoval:
http://www.imdb.com/title
/tt0810922/
LL

dorka írta...

Ditta!Találtam új HSM3 képeket a forgatásról.Még egy közös is van.
Cím:hudgens-source.com

Itt megtalálod én már tegnap ki is raktam.Vagy három képen még Zanessa is látszik.

Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Nessa

Névtelen írta...

OMG, Nessa, ezt nemcsak Ditta, hanem énis köszönöm, reggel kivert a víz, hogy elvesztettem, mint ahogy a fordítanivalónak majdnem a felét...de a képek megvannak haláazégenk
szóval aki most ezen nem bírt elsőre kiigazodni, mert hadartam rendesen, szóval annak mondom, hogy tegnap éjjel találtam egy extra személyes blogján egy nagyonnagyon hosszú fogalmazványt a tegnapelőtti forgatásról és elkezdtem fordítani a dolgot, de ma reggel azt vettem észre, hogy a bejegyzés nagy része eltűnt a képekkel együtt,de Nessa megtalálta őket!! a fordítással du.-ra elkészülök, így, hogy rövidebb, nem fog olyan sokáig tartani, és ígérem, annyit próbálok emlékezetből felidézni az eltűnt részekből, amennyi csak kitelik tőlem!!!
További szép napot,
LL