2008. jún. 15.

Még nem végeztek

Sziasztok!

Úgy néz ki, a VABN legújabb jelentése szerint, hogy mégsem péntekkel bezárólag fejezték be a HSM3 forgatását, hanem legalább 4 jelenetet még szombaton is lefilmeztek, de vasárnapra és hétfőre nem terveztek semmit. Ez persze nem azt jelenti, hogy tényleg vége a munkálatoknak, hiszen tudjuk jól, ez a 2 nap általában szünnap volt a színészeknek, de kitudja, lehet mégis hamarosan otthagyják Utah államot kedvenceink!

Tehát visszatérve tegnaphoz, azt tudjuk, hogy:
- még többet dolgoztak a koncertteremben, illetve a balkonon és a tornateremben is
- Sharpay boldogtalanná tette Detroit-ot (ne haragudjatok, ezt nem igazán vágom...:))
- sárga és piros zászlók lógtak az East High School előtt - 2 világpos pózició között

Illetve kiderült, hogy a nálunk nem éppen divatos és megtartott Apák napját is Utah-ban ünnepelték, elsősorban Zac-ről és Dylan-ről derült ki, hogy édesapukájukkal fogyasztottak el egy kis kaját.:)

Forrás: VABN.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hahó!Hát igen vasárnap a pihenés napja.(már akinél). Én ezt teszem. Vadmacskáinkkal egyűt. Tornacipőmet levettem,a buli oltári volt,lassan már képben is leszek.Apák napja? Olyan édes. Igen nekik is megjár ez a nap. Biztos szuper lehet,apának-fiának kettesben egymás vállát megveregetni,és büszkén egymás szemébe nézni. Semmi rózsaszín dolog,csak egyenesség, férfiasság. (f.é.)

Névtelen írta...

Nézzetek be Taki blogjába,van ott egy kis érdekesség.Nem semmi.(f.é.)

xdittax írta...

Háát F.É. ezt nagyon találóan leírtad! Nagyot nevettem, de tudom, hogy tényleg így, vagy legalábbis hasonlóan történt!xDDD

Pussz: Ditta×××