2008. jún. 12.

5 figyelemreméltó híresség

"A jövőre való tekintettel a Forbes megkérte Schinman-t a Platinum Rye-ból, hogy nevezze meg azt az öt hírességet, akikre érdemes lesz ebben az évben odafigyelni. Válaszai között szerepelt a High School Musical sztárja, Zac Efron, akit lelki szemeivel úgy lát, mint egy italcég - pl. a Pepsi - reklámarcát.

„A Pepsi szimpatizál a popkultúrával, és ki lehetne jobb Zac-nél a fiatalság popkultúrájának népszerűsítésében?” - mondja Schinman. A húszéves sztár már bizonyította, hogy egy kicsit vonzza a pletykalapokat, és Troy Bolton, a 'Disney Channel' sportoló-énekes szerepének köszönhetően hatalmas tinédzser fantáborra tett szert. További előny: Efron stílusos, tiszta imázsa."

Na mit szóltok? Ti eltudjátok képzelni Zachyt egy ilyen hatalmas kampányban? Vagy csak azt az ötletet vetitek el, hogy a Pepsi-hez szerződjön?

Forrás: Forbes.
Fordította: LinkLuvor.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

aha szóval szépen csöndbe elintézzük az egészet, LL-t meg hagyjuk kétségek közt vergődni??
namost németem lesz, de utána...
LL

xdittax írta...

Várj, most rajtam az értetlenkedés sora! Ezt hogy is értetted?:S

Ditta×××

Névtelen írta...

nah ezt már német közbe írtad...
szóval akkor nemválaszoltál, hogy szándékodba áll kirakni a fordot, én meg itt bénultam az órám előtt 3 perccel és vártam, hogy jelezz vissza, aztán látom, hogy kiraktad...nyugi nem komoly a dolog nem vok dühös, meg semmi
LLxoxo

Névtelen írta...

hupsz, kéne egy vessző a "Disney Channelen" után, így azt jelenti, hogy a fanok a DC-en vannak

Névtelen írta...

Helló. Igen elkezdődött a srác utáni kereslet,kínálat. Szerintem kizárt,hogy szerződjön a Pepsivel. Ha szólólemezre szerződést nem fogadott el nagy dollár összegekért,most sem fog.Különben is gyümölcsleveket,és vizet fogyaszt a szívtipró. Ásványvízben biztosan utazna.Ez most lehet,hogy nála az idegek harca. Megmaradni önmagának,de taposni az ösvényt tovább.Most kell ésszel gondolkodni!De neki ez menni fog!!(f.é.)

Névtelen írta...

Háát nemtom. Az albumra azért nem szerződött, mert alapból színésznek készült és semmi pénzért nem akart ezen változtatni. De amennyire én ezt értettem, a Pepsi csak példa volt. Mondjuk jobb lenne a Cappy Ice Fruit, azt imádom!! Aww és ahhoz vmi beaches reklám kell...najó van fantáziám, az láccik...
LL

Névtelen írta...

Jujuj mit láttam a vanessa-hudgens.com főoldalán... :D Asszem érdemes megnézni! :)

És mindenkienek egy jó hír: 1 nap és VAKÁCIÓÓÓÓ!!

Am Ditta meggyógyultam, és ma mentem iskolába. Sportnap volt, és jól elintézte magam. :D:D Nem tok járni szal egész nap netezek.. :PP

Témához meg igazából no comment. Nem tudok ma értelmesen társalogni, főleg véleményt megosztani. :S:S :D:D

Bááár, szeritnem ebből nem lesz semmi. Nem mitha nem örülnék mondjuk ha Zac (L) lenne a Pepsi reklámarca.. :P

Pusszíí minden lapra tévedt kóborlónak :P De főleg a törzsvendégeknek. :)

Névtelen írta...

VABN-en ismét vannak számunkra érdekes dolgok és még a HSm3 játékrl se olvashattunk... :o

Névtelen írta...

szia!
1.hát ez a hír előssször elég furcsa , de zac-nem ez szerintem(sőt) nagyoon jól megy...
2.megint mondanom kell vmit , mert ugye már rég nem voltam , úgy értve hogy nem írtam és nem jelentkeztem...és bevallom hogy nem jutottam túl sokszor géphez , mert hát nagyon szar helyzet történt velem , legalábbis nekem nagyon rossz volt... az egész gépem elromlott , tehát újra kellett telepíteni... és nagyon sajnáltam azt a 1500-600 db. képet ami zanessáról volt nekem .... úgyhogy most muszáj ezt mondanom ... bocs ...bocs!!
pusz

xdittax írta...

Remélem is hogy nem komoly, én valahogy, mind. nem tudom. Bocsi!:)
A "-et majd elintézem, ne aggódj!

Én se ajánlom igazából Neki a Pepsit. Persze szép kis summa, hatalmas kereslet, reklámok meg mi egyebek, tudjuk jól, de pont a Pepsi. Tudom én csak egy példa volt meg minden, de szeretném ha egyszer Zachy a nevét adja valamihez, az ne egy ilyen termék legyen. Mert csak.xD

Betty, igen Te is elvoltálveszve, persze érthető okoból, de mindannyian, és főleg a törzsvendégek örülünk, hogy újra köztünk vagyol!:) Még akkor is, ha nem nyilvánítasz tejesen véleményt!

Névtelenem, köszönöm hogy szóltál, megfogom nézni, de most a commetekre van időm, ha nem haragudtok meg. Mindenről fogok majd írni, egy kicsit később!

Kitti, sajnálom, hogy Téged is nélkülözünk, és azt is, h. a géped így megjárta, vele együtt meg a képeid. De valahogy túlfogsz jutni rajtuk, újra gyűjtögeted, és ha a gép meggyógyult, reméljük sokáig nem fog visszaesni a betegségébe.:)

Pusszi: Ditta×××