2008. jún. 2.

Az MTV blogjából



20:05 - Robert Downey Jr. kezet ráz The Rock-kal. RDJ hivatalosan a legcoolabb fickó, amikor a 'Superbad' színésznője, Emma Stone és a 'High School Musical' csillagai, Zac Efron és Vanessa Hudgens (és még további jelentős személyek) mind arra sétálnak. Zanessa vagy egy percen keresztül bámulta Őt, és azt suttogták 'Oh, Istenem!' a különféle kezelőiknek.

21:28 - Egy rögtönzött 'High School' összejövetel, amikor egy vigyorgó Zac Efron kezében a pattogatott kukoricájával lesétál a színpadról, és megmutatja azt a Hajlakk-beli rendezőjének, Adam Shankman-nek. Épp ezután Efron észrevette, hogy Vanessa Hudgens fut felé, hogy adjon neki egy ölelést. 'Annyira sokkos voltam!' - mesélte neki Efron a színpadbeli élményeit. Mikor Vanessa kezébe vette az aranypattogatott kukoricatrófeáját, Zachy ráhagyása után ("Nézd csak meg!=Vizsgáld csak meg!") ezt válaszolta: "Ez nem olyan nehéz, mint ahogy én gondoltam." :)

Még egy kis apróság:
Zac és Vanessa egy rövidke szünet alatt felálltak a helyükről, hogy kinyújtóztassák lábikóikat... kéz a kézben... awwww...:)

Forrás: VABN.

7 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Ohhh istenem, biztosan nagyon édesek lehettek, bár mikor nem azok? :) Annyira sugárzik róluk, hogy mennyire imádják egymást, le se tagadhatják, hogy fülig szerelmesek egymásba! :) További sok jót és sok szerelmetes pillanatot kívánok nekik!!! Zanessa 4ever!!!!!

Névtelen írta...

Sziasztok! A tegnap este(ma hajnal) meghozta Zac-nek a jól megérdemelt elismerés.Fantasztikus volt látni az élő közvetítést. Olyan jó volt az egész. Tegnap ugyan én már leírtam az fog történni,aminek történnie kell!!Ez bejött. Mostantól már lottózni is fogok. Az a legszebb ebben a történetben,hogy "párosunk" együtt jutott el idáig. Most már bent vannak a sűrűben. Innentől rajtuk múlik,hogy alakul az életük,a karrierjük. Én azt kívánnám nekik: ennél is jobban szeressék egymást,tartsanak ki egymás mellett.Szükségük lesz arra még. Hiszen csak most kezdődött el valami, nem is olyan rég! (f.é.)

Andi írta...

Szia!
Óóóhhhh Ditta,.....ha az a puszi láthatóbb volna....:)))))
Olyan édes Nessa, ahogy
átöleli Zachary-t....és mikor egymásra mosolyognak.....:)))))

Névtelen írta...

Hát igen...az az ölelés egy puszival társítva...:)Amikor megláttam, kb.3-szor tuti visszapörgettem, hogy jól láttam-e.
Nagyon szépen beszéltél kedves f.é..Annyira jól megtudod fogalmazni mindig azt, amit én valamiért nem. Vagy ha sikerül is, akkor nem lesz meg benne mind az, ami a tiédbe. Imádom olvasni a bejegyzéseid. És társulok a véleményedhez, hiszen csak most jön a java az életükben és most lesz a legjobban szükségük a másikra. De ZaNessa ezt is túl éli, mint ahogy sok minden mást is.

xoxo***Taki

Névtelen írta...

Én sem jutok szóhoz,ez annyira csodálatos! (L) Szerintem ha az Isten is úgy akarja [márpedig úgy akarja, úgy kell,hogy akarja!] Zanessa még jó hosszú ideig együtt fog maradni. Én még enm is láttam olyan sztárt/sztárokat akik ennyire összeillenének,mind külsőleg mind belsőleg is egy hullámhosszon vannak.
Kár,hogy nem volt ott néhány paparazzó és örökítette meg a pillanatot! (U)
ZANESSA FOREVER, bya

Andi írta...

ZaNessa-t az Égiek is egymásnak Teremtették...ezt Ők is tudják...érzik...
ott van bennük....a lelkükben...
a szívükben....a gesztusaikban....ne meg persze abban a csodálatosan szép és szerelmetes tekintetükben....:))

xdittax írta...

Igen, gyerekek, az nagyon szép gezstus volt nesstől, kitörő öröm és büszkeség. És az említett színpadmögött ölelés is az lehettt. Nagyon szükségük van a másikra, ez valóban lejön a viselkedésüből, hiszen vágynak egymás közelségére, mindig keresik a tetsi kontaktust, ez nem vitás. és imádom azokat a képeket, amiken Zac egyszerűen hihetlen szépen néz Vanira. Gyönyörű!

"márpedig úgy akarja, úgy kell,hogy akarja!" -- > xD

"bár mikor nem?" -- > tökéletes költői kérdés:)))

Mindenkivel egyet értek, most legyen elég ennyi!

Szóval Ámen.:)

Puszi, jók legyetek: Ditta×××