2008. jún. 28.

Sean "élete legjobb napja"

Sziasztok!

Újabb statiszta, azaz ahogy az amcsik hívják, extra beszámolója érkezett meg, ezáltal újra egy aranyos rajongó legjobb pillanataiba üthetjük bele a nózijainkat!:)

"Ma volt életem legjobb napja! (Ui: Nagyon sokkal tartozom Marisa-nak, amiért bejuttatott!)

Tudom, hogy most mind azt kérdezitek: »Na, vajon mi volt ma olyan csodálatos?« Késő van, és próbálom ezt a bejegyzést még ma, csütörtökön, június 26-án befejezni. Szóval amikor azt mondom, hogy ma, június 6-ra gondolok.

Most eléggé szétszórt vagyok... De a lényeg, hogy a HSM3-at forgattunk egész nap, délután kettőtől este 9-ig. Extra(staizsta) voltam, és ez volt életem legjobb része. Azoknak, akik nem tudják...a HSM a kedvenc filmem.



******Tegnap leszedtem ennek a bejegyzésnek egy elég nagy részét, mert nem hiszem, hogy olvasnák ezt a blogot...de most nyilvánvalóan ezt teszik* Semmilyen formában, vagy módon nem akarom tönkretenni a filmet, és senkit nem akarok feldúlni. Szeretném, ha a jeleneteim benne lennének a filmben, mert akkor én lennék a legboldogabb ember a világon. Bocsi mindenkinek, aki nem akarja ezt olvasni, de alapvetően IMÁDOM A HSM-et!! (És nem tudok eleget várni a premierig!)

Miután úgy este 9 körül végeztünk a filmezéssel, visszamentünk a lakókocsikhoz, és mindenki együtt vacsizott. Zanessa két asztallal távolabb ült tőlünk...oké...ezt vissza is mondhatjátok, de Zac a legtalpraesetebb és legkedvesebb híresség, akivel VALAHA találkoztam (és már nagyon sokkal találkoztam). Épp az egyik extra robogójával volt elfoglalva, és szívesen beszélt bármelyikünkkel.
Odamentem hozzá és azt mondtam neki: »Köszönöm a lehetőséget, hogy HSM3-at filmezhettem!« Ő így felelt: »Nem, haver, mi köszönjük NEKED, hogy kisegítettél minket! « Kezet ráztunk, megkérdezte a nevem és még egyszer megköszönte. Akkor, amikr indulni készültem, Zac és Vanessa az ajtónál álltak, és Zac abbahagyta a beszélgetést azzal a férfival, akivel addig beszélt, felém fordult, még egyszer kezet ráztunk és még ismét megköszönt mindent. És akkor, amikor készültem elmenni...a legbámulatosabb dolog törént! Vanessa is odajött HOZZÁM, és megkérdezte:
V: Te Fülöp-szigeteki vagy?
S: Nem, csak hasonlítok rájuk.
V: Ó, hát akkor mi vagy?
S: Félig kínai.
V: Ez olyan cool! Bennem is van egy kis kínai!
...Akkor beszéltünk egy keveset a családjáról, az anyukájáról stb... Nagyon kedves volt. Nagyon szép, magas hangja van, egyszerűen IMÁDOM!! Szerintem beleestem Vanessa Hudgens-be.
Mindent összevetve...ez volt életem legjobb napja! És keressetek majd októberben a HSM3-ban!


Viszont nem engedték, hogy fényképezzünk...

De ez nem is érdekel...Komolyan... a mai napom maga volt a tiszta tökély. Mondtam már, hogy ezért még komoly összegeket is kapok? Na most már tudjátok. Ennél többet nem is kérhettem volna.

LoveLoveLove

Love,
Sean "

Mivel ahogy írta Sean is, közben változtatott a bejegyzésén, így másdoszori nekifutásra kitörölte beszámolójából azokat a részeket, amikben a jelenetét ecsetelte, amit nem mellesleg San Francisco-ban forgatott, tehát annál a Troyella duett-nél segédkezett, a,űmiről ma számoltam be!
De visszatérve LL volt olyan ügyes, hogy elraktározta magának azokat a mára kihagyott részeket is, így ő elmeséli nekünk, hogy miről is árulkodott volna Sean.
Sean a háttérben beszélget Julie nevű barátnőjével, majd bicajjal jön Marisa és elmennek. Ha minden igaz, akkor ez egy fa mellett történik. Sean-nak volt lehetősége élőben hallani Zanessa duettjét, és véleménye szerint fantasztikusak! Az ilyen jeleneteket viszont nagyon sokszor fel kell venni, a tíz még szerencsésnek számít, így viszont legalább ennyiszer elment mellette Zanessa! Látta a szájuk körül a mosolyt, és hogy arra gondolnak, hogy vajon hányszor kell még ezt a jelenetet felvenni.

Beszámolójából még az is kiderül, hogy ő készítette azt a két képet, amit most meg is osztok Veletek, bár a délelőtt folyamán már belinkeltem...Nem baj, azért csak Zanessa...:)


Fordította: LinkLuvor.
(Kicsit belepiszkált: Ditta)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

a belepiszkáláshoz van egy-két szavam
szóval: az jó, hogy jobban hasonlít az eredetihez, mert én néhány dolgot önkényesen kihagytam belőle
viszont amit hiányolok, az Sean jelenete, bár lehet, hogy kevésbé értékes infonak találtad...nemtom
LL

xdittax írta...

Ughh, bocsi, valahogy észresevettem, tökre lemaradt a végéről, nem is láttam. De dehogy hagynám ki, köszi szépen, hogy rámszóltál!:)

Névtelen írta...

én köszi:)

xdittax írta...

Te mit is?
Szerintem Neked (most) semmit nem kell, csakis nékem (annál többet)! :)))

Andi írta...

Olyan jó látni Őket.....
még ha csak így..:)

Névtelen írta...

de, azt, hogy kiraktad:)
bár tegnap olyan rossz hangulatom volt, hogy az már...na 8, nemtommért, a lillafüredi kiruccanás elég viccesre sikerült, azon kívül, hogy nagyon szép hely...és ismét bebizonyítottam, hogy Zachy nekem bármiről eszembe tud jutni:D
szóval tegnap kénytelen voltam bevetni a LC-t, meg még néhány fotózós vidit, ami a kiruccanbsá után jutott eszembe...és betegre röhögtem magam:Dxd...najó, ehhez el kéne mondanom az egész storytxd
LL

xdittax írta...

Andi olyan aranyos vagy, olyan édes, hogy ennyire őszintén örülsz már egy képnek is, vagy kettőnek.:)

LL, Te szintén, mert bár a sztoridból nem sokat értek, az, hogy megköszönöd, hogy kiraktam, ami alap, árulkodik arról, milyen édes személyisgé vagy Te!:)

Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

menj fel mailre, úgy közelebb kerülsz a megoldáshoz:)

Andi írta...

Igen Ditta, Őszintén..!!!:)))Egyszerűen jó érzés tölt el,ha látom,hogy ZaNessa-nak milyen nagyon fontos minden együtt töltött pillanat,perc,óra...stb:)