2008. jún. 24.

(K.) ZV randi...folyt.!

Jóval több, mint néhány nappal azután, hogy a lány, akinek a tegnapi Zanessa-beszámolóját közzétettem, Megan(mert így hívják) írt a VABN-es lányoknak, és ők úgy döntöttek, hogy adnak egy lehetőséget, hogy mégegyszer elmondja a Zanessa észlelését. Átírta egy kicsit, hogy pontosabban legyen, de nem kér meg minket, hogy higgyünk neki; csak meg akarja osztani azt, amit az élete legjobb napjának tart. Viszont elismeri, hogy legutóbb egy kicsit túlzott.

"Hello Mindenki, ép most jöttem vissza Utah-ból, gyönyörű volt a díszlet, de a 7 napos vakációm legjobb része az volt, amikor a 'Roof'-ban lévő vacsorám(nyami) után a 'Silver Sands Beach-hez mentünk. Lol, a strandál láttam Zac Efron-t és Vanessa Hudgens-t! OMG, ők nagyon összaillően voltak fölöltözve, Zac egy fekete bermuda nadrágot viselt ehy v-nyakú kék inggel. HOT! Lol és V helyesnek tűnt egy hosszú alkalmi kék birodalmi ruhában. Én annyira megdöbbentem, hogy csak álltam ott, az anyum volt az aki, aki azt mondta,"Megan,menj!", úgyhogy izgatottan odamentem hozzájuk és ők egy mosollyal rám néztek és köszöntek nekem. Ezt mondtam nekik: "Sziasztok, Meg Ryan vagyok és én vagyok a legnagyobb hsmrajongó!" Zac erre azt mondta: "oh, király, Meg Ryan, mint a színésznő!" És ő mosolygott és megrázta a kezem! V kuncogott és azt mondta vagyishogy döbbenetes, de kérdéseket tett föl, de az én legviccesebb kéréem az volt, amikor Corbin-ról kérdeztem, és hogy mindig olvasok róla, és egyszer azt, hogy ő mindig éhes, és hogy ez igaz-e, nevettem. És Van OMG azt mondta, hogy: "Igen, ő mindig kiesz midnent a hűtőmből" Zac is nevetett, és hozzátette, hogy igen, igaz, majd megfogta Vanessa kezét, és ezt mondta: "Rendben, jó volt Veled találkozni!" Majd Vanessa, hogy: "Reméljük, hogy hamarosan látjuk még egymást!" Aztán rájöttem, hogy ELFELEJTETTEM A FÉNYKÉPEZŐGÉPEMET, HOGY CSINÁLJAK EGY KÉPET!" ugh lol ők végigsétáltak a strandon , és láttam ahogy ölelkeznek és láttam egy édes csókot! LEGJOBB RÉSZ! Remélem élveztétek a pillanatomat!"


Hihetőbbnek hangzik! Hihetőbbnek hangzik?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

na most megint kétségek közt vergődöm, de még akkor is vannak érvek arra, hogy kamu...háát nemtom

xdittax írta...

Igen, tudom. Nem ezerszer jobb, de azért szeretek bízni az emberekben. Nem bedőlni nekik persze, de annyit megtehetünk, hogy bizakodóbban fogadjuk, mert ha igaz a story, nem lennék meg helyében. Semmiképpensem.

Névtelen írta...

ha igaz akkor de jó neki... én bisztos nem felejtettem volna el a fényképezőgépet..:D

Névtelen írta...

Most is csak azt tudom mondani hogy KAMU!
1 kérdés:Miért emelte ki hogy elfelejtette lefotózni őket?!:S
Sztem csak is az miatt mert látta hogy egy csomóan azt írják hogy persze,meg miért nem fotózta le őket:Shülyeség,már bocsi:D
most csak mentegetőzni akar...hogy tényleg igaz ez a történet..
szerintem nem nagyon hisznek neki..:Spersze jó egy sztorinak...xD

KlauC

Névtelen írta...

könyörgöm egy kép ha csinál egy fotot a csaj mind a hármukrol akkor már ezer százalék hogy igaz a sztori vagy valamivel bizonyitsa alá hogy ez megtörtént nem?
laura

Névtelen írta...

ez kamuzik ez bisztos! meg nehogymá ne jusson eszébe lefotózkodni hát ha velem történt volta meg az elsó gondolatom az lett volna hogy egy közös képet csináljunk... +még az autogram BARBI