2008. jún. 7.

Vissza a jövőbe!


Halihó!

Egy sóhajtással kezdek, mert végre gyorsabb fokozatra kapcsolhatok, innentől kezdve jobban félretehetem a könyveket, füzeteket! Letudtam minden fontos, és kevésbé fontost, úgyhogy bár nem rajtam múlik, jöhetnek ezerrel és ezrével a hírek!

Most azonban sajnos egy kevésbé örömteli hír jön, sőt, le merem fogadni, hogy Mindenki elkeseredetten fogja fogadni azt, amit már korábban a VABN-es lányok is rebesgettek, hogy bizony mégis visszatették az eredeti időpontra, a távoli jövőbe, 2009. február 20-ra Zac Efron új filmjét, a Seventeen Again-t!
A francba, tudom...
Belegondolni is szörnyű, hogy azt a pazar filmet, aminek a forgatását már decemberben befejzeték, az idén már biztosan nem láthatjuk, legalábbis mostmár a Coomingsoon-net szerint is!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hahó. Egy kissé szomorkás lettem a hír hallatán. De ha jobban belegondolok,várható volt ez a dobás. A HSM 3 most az,amire rengeteg rajongó várva vár. Az időpont fix,és ráadásul mozi film lesz. A promociós dolgok is rengeteg időbe telnek. Zac nem tudna egyszerre 2 helyen lenni. Rengeteg így is a dolga. Másrészről a Seventeen Again producerei is úgy gondolhatják jobban fognak járni ezzel a dologgal. Miszerint lefut a HSM-őrület nagy része,és jöhet a másik roham. Másrészről nekünk is jó dolgunk lesz,mert jön az újabb Zac-őrület. Hát szerintem úgy szép az élet,ha zajlik.(f.é.)

Névtelen írta...

Hát szerintem már nagyon régóta várjuk ezt a filmet, de lehet, hogy a HSM után népszerűbb lesz, annak pedig elég hamar el kell kezdeni a népszerűsítését. ZAAangelsen azt olvastam, hogy most van az utsó forgatási hétvége, az extrákat forgatják...
Viszont engem csak elekserít, hogy a nyáron nem lesz új film, de az album legalább jön és lesz még soksok díjátadó...
LL

xdittax írta...

Igen, tehát a promociós körutak, biztosan nagy felhajtás lesz, hatalmas, mellett is rengeteg eseményre lesznek várhatóak majd kedvenceik, úgyhogy hiányunk nem lesz, de persze csömörünk se! De én akkor is égetően kíváhncsi vagyok a filmre, bár minél tovább húzzák, annál nagyobb durranás lesz, szóval lehet benne valami:P

LL, az utolsó forgatási hét? Sztem ott azért még nem tartunk, nem tudom. De extrákat sztem nem úgy értik, hogy valami plusz jelenetet forgatnak, hanem extráknak a statisztákat nevezik! Tehát erre a hétvégre őket is behívták.

xdittax írta...

LinkLuvor, javítottam a fordításodon, ahogya zt kérted, remélem mostmár tetszik, nekem igen:P:D

És egyébként elgondolkoztam azon, hogy avlóban befejezik-e a forgatását. És az jutott eszembe, hogy tényleg lehet, hiszen csak kb. olyan 40-ot mondtak, vagyhogyis volt? Már nem emlékszek pontosan.
Szóval na, tényleg a végén járhatnak már, de ebbe olyan nehéz belegondolni...

Névtelen írta...

köszi a javítást:)))

elvileg ugye május 3-án kezdték, szóval akárhogy is nézzünk, már nagyon az utsó hétnél tartanak...

de sztem ez nem rossz, sőt!!!
végre vége van a napi 12 óra munkának, és láthatjuk őket a kamerák előtt is, a paps jóvoltából:))
és Ness albumát is népszerűsíteni kell vmikor

a frissen bejött VABN szerint a S premierje jövő pénteken lesz, mert akkor leadják mindkét HSM-et, de ez csak találgatás

xdittax írta...

Igen, 40 napot mondtak, szóval bár nem számolom, gyors sacc, és kb. letelt, nem?

És én is olvastam a VAB-en, nem tudom, remélem jól tippelnek a lányok, de akkor is elkezdhetnék már reklámozni a TV-ben, ha egyáltalán lesz ott premier...

Ditta×××

Ui: Az is indokaid tetszenek.

Névtelen írta...

én legalábbis ezt remélem:))
fúú edzőm azt mondta, hogy holnap is legyen olyan jó kedvem, mint múlt héten volt, dehát Zachy nem nyerhet minden héten díjat:S
na azért innen szólok neki, hogy adjon rá okot, hogy jól ugorjak
LL

xdittax írta...

Hehe, akkor csak válasz pár emlékezetes Zac, Zanessa-pillanatot, idézd föl, és minden menni fog majd, mint a karikacsapás! Ugye?:)

Névtelen írta...

pont ezt csináltam és összejött!!! majdnem olyan jó voltam, mint múlt héten!!! az utsó ugrásom "akár azon az edzésen is lehetett volna"!!
hehe Zachy ezentúl hivatalosan a kabalám...xdlol

xdittax írta...

Szerintem ennek semmi akadálya!xD

Névtelen írta...

szerintem se!!!