2008. jún. 12.

Egy nagy sansz


Az amerikai J-14 Magazin hatalmas lehetőséget ajánlott fel a HSM-fanoknak!
A szerencsés nyertes és 10 barátja jelen lehet a High School Musical 3 - Senior Year díszbemutatóján, és első között élvezheti /és izgulhatja/ végig a most készülő filmet!
Mindössze csupáncsak egy a bökkenő! Kizárlógosan csak az USA lakosai vehetnek részt a sorsoláson, ígyhát azthiszem felesleges elárulnom, hol lehet utánaérdeklődni a nagy lehetőségnek, aminek úgy gondolom, Mindenki a legnagyobb örömmel engedné, hogy az ölébe hulljon! Én biztosan!

Forrás: Miss Tisdale.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

már megint az amcsik!!!
a Marc Eckos nyereményjátékon meg angolok!!
mikor csinálnak vmi olyat, amit mi, szerencsétlen magyarok is élvezhetünk élőben?
LL
ezen röhögök most éppen, nagyon kiri, igaz, idejétmúlt
http://www.youtube.com/
watch?v=Yz6PH07-eoM&feature
=related

Névtelen írta...

Csá Linkluvor. Már megint az amcsik!!?? Angolok!! ???? Ki a francot érdekelnek!!?? Én egy SZERENCSÉS MAGYAR VAGYOK!!!!!!!!! (f.é.)

Névtelen írta...

szia!
huuuh... én is nagyon örülnék egy ilyen ajánlatnak... kár hogy nem ott lakok , mert ez (nem igazságos)nagyon jó lehet azoknak akik ott élnek, laknak!!!!

Névtelen írta...

Na ismét helló. OK nem rossz ez a díszbemutatós dolog. De ti tényleg azt hiszitek,hogy olyan szuper minden ott kint???? Hát nem hiszem. De a szólás is azt tartja"fiatalság,bolondság". Remélem nem haragszotok,csak kíváncsi vok a véleményeitekre. (f.é.)

Névtelen írta...

Háát az biztos, hogy Amerika a lehetőségek hazája. Aztán, hogy jobb-e ott, mint itt, csak nézőpont kérdése. Vannak családi ismerőseink akik kint élnek és nekik teccik.

xdittax írta...

Háát persze sosem tudhatod melyik a jobb, minden tényezőt bele kell venni, minden mindentől és bármitől függhet, szóval csak akkor tudhatod melyik a jobb és miért, ha már kipróbáltad. És ha elég szerencsés magyar vagy hozzá, akkor ez sikerülni is fog!xD

Ditta×××