2008. jún. 17.

Még egy single


A VABN megírta, hogy a Sneakernight mellé, ami ugye Miss Vanessa első single-je, azaz ha jól tippelek amolyan kislemez félesége, jön majd egy újabb, egy második!

Természetesen ez csak jóval később az albuma megejelenése után, de ez jó hír, hiszen rájötztek a HR-nál, hogy lenne rá kereslet, és lesz is, ha a CD elég sikeres lesz! Márpedig miért ne lenne az, nem igaz?!

A HR úgy gondolja, a kibocsátási dátum valamikor szeptember végén lenne, így októberre esne a promotálási hercehurca, de addig még el kell dönteni, melyik dalból készüljön kislemez, erre pedig Nessa 3 dala pályázik!

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

igenigen, az amcsi pótlásban eljutottam idáig...a táncos dalai valamelyike lesz, jól tudom? Ezek ugye a First Bad Habit, a Hook It Up és az Identified...igazából magára a zenére is nagyon várok...
amikor a japán változat megjelenik, letöltöm...alig várom, már csak pár nap

xdittax írta...

Nem biztos hogy a táncos számok valamelyike lesz, ezt csak ott a VABN-en szereték.

Nekem majdnem mind, melyikből készül, úgyis el fog fognyi szépen é elég hamar. De ár alig várom, hogy kiválasszam kedvenc dalaimat a korongról. Ha egyáltalán tudok majd választani! De már rettenetesen szeretném hallgatni! Annyira-annyira!:)

Névtelen írta...

Ez érdekes : ) Ezt az infót már én is megtaláltam csak a single nem azt jelenti,hogy egyéni? :D Én úgy írtam! Am. most nem azért de a Sneakernight magyarúl elég hülyeséget jelent! :D Lehet már tudjátok de én most jöttem rá :P

Névtelen írta...

hát ezért nem kell mindent szó szerint fordítani:S

én is várom, de már csak pár nap...sztem ha csak a VABN-es csajok akarnak táncos dalt (én vhogy úgy értettem, hogy ez már tény) akkor nem az lesz, mivel a Sneakernight is az. Sztem vmelyik meghatározó stílusú dal lesz...

Névtelen írta...

tornacipők éjszakája.. mi ebben a hülyeség? MÁRKÁS CIPŐBEN TÁNCIZNAK xD

Névtelen írta...

jah és Ditta: kész a legújabb fordítás!!!
Menj fel citromra!!

Névtelen írta...

egyetértek LL-el, viszont zerintem az Identified-nek mindenképpen kellene debütálnia mármint a számnak klippel együtt..

Névtelen írta...

hátnemtom, elvileg az hasonló stílusú, mint a Sneakernight, szóval inkább a Don't Ask Why, a Don't Leave és a Papercut az esélyes, mert a ballada V erőssége...
olyan Say ok hangulatú klipre tippelek

Névtelen írta...

Tényleg semmi fura nincs benne! :D De már annyira várom! Mi mindent megnem tennék érte,hogy láthassam hallhassam meg minden :P Bár gondolom ezzel nem egyedűl vagyok!

Névtelen írta...

szia ditta tudod min gondolkodtam most éppen? hogy milyen klippek lehettek volna vanessa elsö lemezéböl? pl:let go, let's dance ,drip drop stb te milyen számokbol csináltál volna klippet? és milyen lennének a klippek?
bármelyiket irhatod? akár a say ok vagy a come back to me
puszi Laura
ui:olvastad azt a bejegyzésemet amit a say ok dolgokra irtam? ezt a (sneakernight)-blogban irtam

Névtelen írta...

Márkás dorkó,vagy tűsarok, nekem mindegy,a zene biztos jó lesz!Remélem a klip is!!!!De azért a szívbemarkolós zenére igazán kíváncsibb lennék.(f,é,)

Névtelen írta...

melyik a szívbemarkolós?
am nem holnap jelenik meg japánban a cd? vagy huszonvalahanyadikán!!

Névtelen írta...

huszonvalahány asszem 24 vagy 25...azért ezt érdemes lenne tudnunk, akkor már le tudjuk tölteni/meg tudjuk hallgatni youtube-on
a Papercut, de az szívből jövő még régi fordításom szerint
apropó, fordítás...ma már kettőt küldtem Dittának, aki a jelek szerint ma igen elfoglalt, de nem csoda mingyárt kezdődik az EB
úgyhogy frissek a láthatáron!!
LL

Névtelen írta...

25.-én fog megjelenni az 'Identified' japánban! :)

Névtelen írta...

jaja,már utánajártam,cak elfelejtettem :( 18 volt a fejemben!

xdittax írta...

Talán azért Bya, mert ez volt, mármint a 18 az első dátum, ami szóbajött a japán megjelenésnél.

Klip az új CD-ről, hogy melyikből szeretnék? Majd kiderül, hogy milyeneke a dalok, konkrétan hogy miről szólnak, és eldöntöm, melyik találta el a szívem. Bár úgyse tőlem függ a klipkészítés, én is valaelyik balladára szavazok. Bár készülhetne több klip is idővel, nem?

Igen Laura, ahogy a V-ből is készülhetett volna még ezer klip, de hogy milyenek?! Nem tudom ezen még nem gondolkodtam, de igen a Say Ok-hoz mindenképp akartam, arra emlékszek, de így hogy megszületett, a számomra tökéletes, nem gondolkodtam el, milyet is akartam volna...:)

LL, midnjárt ránéezk a mail-jeimre,és ne aggódj, belehúzok!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Öhm kezdek aggódni, de nem a fordítás miatt, mert az Identified előzeteshez képest az jelentéktelen info, az egyik újabb amcsik beszámolója a forgatásról, a másik egy Will-Rock On interjú. Szóval gyere vissza és hallgass Identidiedot, naggyon kiri!!!
LL

xdittax írta...

Itt vagyok. A VABN-es beszámolót fordítottad le? Basszus, majd utánanézek, ne aggódj azok is kifognak kerülni, csak tényleg megkellkeresnem az I-t!

Névtelen írta...

yaya, azt még senki se fordította le, a Rock On-os meg ZAAngelsről van