2008. jún. 30.

Egy nagyon szép ajándék

Egy helyi tinédzser lehetőséget kapott, hogy a „HSM szívtiprójával” találkozzon!

Ez áll Idaho megye honlapján, és ez azt jelenti, hogy egy újabb különleges pillanattal ajándékozott meg a HSM3 stábja egy betegséggel küszködő fiatal lányt. Ugyanis:

"Natalie Banes és anyukája ellátogathattak a népszerű Disney film forgatására Salt Lake City-be.

Natalie Banes izgatottan nézte kedvenc HSM szívtiprója, Troy Bolton életnagyságnál nagyobb poszterét, amely a Salt Lake City-beli East High School oldalán lógott pár héttel ezelőtt.
A hab a tortán viszont az volt, amikor maga Zac Efron sétált a 15 éves Hidden Springs-i lakos mellé, hogy ellenőrizze a kelléket.
„Csak álltam ott, néztem a posztert, és a következő dolog, amit észrevettem, az volt, hogy Zac kijött, mellém állt, és megköszönte, hogy eljöttem.” - mondta Natalie fülig érő szájjal. „Azt mondta, »Hallom, Idaho-ból jöttél egész idáig!«”

Banes és édesanyja, Marisue Smith különleges vendégek voltak, akiket Apák Napja alkalmából hívtak meg a High School Musical 3: Senior Year forgatására, a Disney High School Musical sorozatának következő részére, melynek kitűzött moziba kerülési időpontja október 24.

„Egyik kolléganőm férje a film statisztáival kapcsolatos ügyeivel fogalkozik.” - magyarázta Smith. „Natalie mindig is nagy rajongója volt a filmnek, arra gondoltam, »milyen cool lenne, ha megnézhetné a forgatást?«! Kérdezni nem fáj.”

Natalie visszamaradt a fejlődésben, magyarázza Smith, egy roham miatt, ami születésekor érte. Tehát, Smith mondta, hogy mindig próbál találni Natalie-nek szerteágazó lehetőségeket, hogy áthidalhassa a közte és kortársai közt lévő különbségeket.

„Azt akartam, hogy legyen valami cool dolog, mint ez, amiről beszélgethet a barátaival.” -mondta Smith.

Smith kollégája írt egy levelet Don Schain-nek, amiben elmagyarázta Natalie helyzetét, és a következő dolog, amit anya és lánya megtudtak, hogy meghívták őket egy hétvégére Little America-ba, VIP belépővel a forgatásra június 13-án és 14-én, mind Schain jóvoltából.
„Nagyon mókás volt!” - mondta Natalie megérdemelt emlékeit markolva – egy autogramfüzetet és egy fényképét Zanessával. „Láthattam, hogy milyen egy igazi film a színfalak mögött.”

Natalie szerint nagyon meglepő, hogy milyen sokáig tart felvenni egy jelenetet, néha órákon keresztül veszik ugyanazt újra és újra. És azon is meglepődött, hogy milyen kedvesek voltak a sztárok.

„Azt hittem, Ő (Efron) a való életben sokkal mogorvább, mint a filmben volt.” - mondta. „De nagyon barátságos volt.”

„Mindent tudok Zacről. A szülinapja 10 nappal az enyém előtt van. A forgatáson ugyanolyan laza volt, és ugyanúgy nézett ki, mint egy átlagos gyerek.”

Forrás: IdahoStatesMan.Com.
Fordította: LinkLuvor.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló. Ez a hír,s ez a pasi,nem pedig a többiek,ez szinte hihetetlen! Annyira jónak tűnik minden, kedvesnek mindenki a csapatból,ez már nem is lehet igaz. Nekem már szinte bűzlik a dolog.Na nem,olyan,hogy egy ember nem hibázik,olyan nem létezik!! Hogy mindig kedves,vidám,mosolygós,áááá?? Szeretnék már némi negatív kritikát is,vagy nem cool-os dolgot látni. Hogy miért is,mert akkor sokkal emberibb lenne számomra az ember. Remélem értitek. De ha minden úgy igaz,mint amilyen tálalást kapunk ebből a legjobb fogásos csapatból-ról,ámmen!!! Akkor megtérek,esküszöm!! (f.é.)Ha ilyen Amerika,én megyek!!! Irány VEGAS!!!!

Névtelen írta...

Üdv a 4ever AmcsiLand Fan Clubbanxd:D. Imáádom Zachyt, egyszerűen nem tud hibázni. Ebbe bele kell törődnünk, emberek, szőrszálat hasogatni meg felesleges. De Amerika nem ilyen, bár a statisztákkal baromi kedvesen bántak, az tény. És én most ősszel mennék inkább Angliába. Persze Amerikába bármikor. De Anglia most duplán jó lenne, és "közel" is van. És Zachy nagyonis emberi...egyszerűen annyira cute nyilatkozatai vannak. Fúú, F. É., láttad a gördeszkás képeit?? YT-on volt egy képvidi...háát ezzel tuti visszaesik az emberek közé....
LL

Névtelen írta...

Ó anyám már megint a deszka? Tegnap Nessa képei között is volt deszka. Mi a franc van? Bemérgedek,és holnap veszek magamnak is 1-et.(f.é.)

Andi írta...

Én is imádom Zachyt és sajnos nincs Ember hiba nélkül, Ő sem kivétel ez alól és az a kis "bakija" szerencsére a multé amire állítólag Ő azt nyilatkozta, hogy "ez csak a munkájához tartozik"!
Nem tudom, vajon Vanessa-nál is így működött volna, ha fordított a szituáció? Mit érezhetett ekkor?
Ezt csak Ő tudja, Ők tudják és igazából nincs is jelentősége.
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy Zachy-nek az legyen Élete legnagyobb bakija.....mindezzel együtt imádnivaló és valóban Emberi...!!!:))))

Lassan szeretnék olyat olvasni, hogy egyszer ZaNessa nyilatkozik arról milyen fantasztikus Emberekkel találkoztak a forgatás során.....
mint Pl.:az iménti "ajándék"...!
(f.é.)formában mint mindíg, tetszik a gördeszkás rész..is:))))

ades írta...

nagyon szeretnék már látni zanessa képeket ashleyröl kétnapja egyfolytában vann .na de majdha hazza jönnek szerintem mert már {ashley}befejezte a forgatást

Névtelen írta...

Andi, te nagyon utálhatod Nikkit...mondjuk, szó se róla, nekem se a kedvencem....ha promo volt, akkor promo volt, én elhiszem Zacnek:))

És igen, kénytelen leszek megkérni vmelyik haverom, hogy tanítson meg deszkázni:)) Egyszerűen ez így nem mehet tovább, ki vok rekesztve:D Jah és átpártoltam az amcsi deszkásokhoz, de a magyarokat attól még gyűlölöm továbbra is...mármint a beképzelt suhancokat, magam azért nem. Na mindegy, ez most nagy dilemma elé állított engem...
LL

Andi írta...

Tudod, Vanessa-val is szeretnék látni ilyen promo-t(persze ez csak vicc volt)!

Névtelen írta...

Éééén iiiis!!!!!:)))))
Asszem el is leszünk látva vele:))