2008. jún. 26.

És még mindig V hírek!

Sziasztok!
Újra visszatértem, azon okból, hogy ott folytassam, ahol tegnap abbahagytam. Szóval a mai nap folyamán először, Vanessa kerül előtérbe, de jön majd egy kicsi Zachy, Zanessa, és a többi Vadmacska is.:)

Tehát a Blender.com-on 3 csillaggal értékelték Nessa 2. CD-jét, és most énáltalam el is olvashatjátok, mit írnak hozzáfűznivalónak.

" A High School Musical csillag besurran valami kicsit kényelmesebbe!

Nem számítanak az előző évben az interneten megjelenő full-frontal JPEG-k — Vanessa Hudgens még mindig nagyon egy Disney lány. Második szólólemezén, figyelmet pazarol a fiúkra, énekel a táncolásról és soha nem ismerné el, nyíltan vagy értelemszerűen, a vízszintes tangóról. Ez az a tinisztár, amiben a célozgatás bármilyen nyomát kiirtották: Itt nincs dzsinn a palackban, nincsenek hormonok, amik az iskoláslányruha ellen lázadnának; a legfelforgatóbb pillanat a Sneakernight, amiben Hudgens bedob egy késő esti táncpartyt - ágybabújás, légy átkozott. Meglehetősen, mikor oly'sokszor rá exponálnak, rendesen fel van öltözve, megfosztja a popot utolsó kevés korszakától. Ő úgy csinálja a pózait, mint bármilyen musical-edzett alak-váltó, miközben teszteli a kisímított R&B övezeteket, ropogós szerelmi balladákat, pimasz old-schol rap-et és autós-hangolt tánc pop-ot. De az, ami igazán megengedi Hudgens-nek, hogy kiaraszoljon a Disney nyikorgó-tiszta öntőformájából, az a maroknyi R&B dal. A hangja egy hasadást tett, és ha ő megy egy kicsit még, a félénkség fülledté válik - akkor lehet, hogy neki csak egy élete van a középiskola után."

***
A ZA Angel's megosztott egy videjót, amit Vanessával készített az Entertainment Tonight, a CosmoGirl! interjú és fotózás alatt!



***
A Vanessa-Hudgens.Com-on már megtalálható az Identified dalainak teljes szövege, aki kívánja olvasgatni, fordítgatni vagy csak így szeretné együtt énekelni nessával a dalokat, kattintson IDE!

Finito!:)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

tökjó a vidi =)

xdittax írta...

Igen, olyan nőcisen és profi módon pózol Nessa, de mégis lazán és nagyon Ő. Jaja, tökjó a vidi...:)))

Névtelen írta...

aw jó a vidi, Nessa nagyon stílusos

a botrányáról viszont leszállhatnának végre: megbánta és ezt meg is énekelte nekünk. Akkor miért ezt emlegetik az egész elemzésben?? ezzel nem tok kibékülni
LL

vivcsi93 írta...

Nessa mindig olyan jól meg tudja fogalmazni azokat amiket az interjúiban mondani szokott, sztem most még csak a rá (és természetesen szerelmére Zac-re) váró fényes jővőnek csak a kapujában áll/állnak! Kíváncsi vagyok arra, hogy mondjuk 10-15 év múlva ha vki azt mondja, hog Vanessa Hudgens, vagy Zac Efron mi fog az embereknek eszébe jutni? vajon mekkora sikerek várnak még rájuk? /sztem még nagyok :-)/