2008. jún. 1.

Sneakernight #1!

Végre!

Ez a pillanat is elérkezett! Ahogy a ZA Angels jelentette gyorsan frissen, A mi egyetlen Vanessánk - és nem mellesleg Zachary egyetlen Vanessája^^ - végre feljutott a "csúcsra" - legalábbis ha a Radio Disney május 28.-kai TOP 5 dalát nézzük!

Azt hiszem ezt tovább nem kell ragozni, örülni kell neki, és csakis gratulálni lehet Nessának, és megköszönni azoknak, aki oly' szorgalmasan följutatták a dobogó legfelső fokára! (Jutalom gyanánt, jöhet pár Zanessa kép...az tökéletes lenne!:))

Reméljük, az is kiderül nemcsak Vannessát kérték a legtöbben, hanem sokan Párjára is gondoltak, és szavaztak rá, hogy megkaphassa a ma megrendezésre kerülő MTV Movie Awards-on az Őt megillet díjat! De, és ez lehet baljóslatúnak fog hangzani, ez csak talán akkor fog bekövetkezni, ha Zac magával"röpíti" Nessát is a gálára, nem gondoljátok, srácok?:) És igen, Zac, ezt is veheted fenyegetésnek...szóval dönts el gyorsan, kell-e Neked az a popcorn...×P×D

16 megjegyzés:

Andi írta...

Szia!
Igen...igen...!:)
"Zachary egyetlen Vanessa-ja" ez nagyon tetszik...!:)
Zachary-val a "csúcsra" jut....,
(EZT BIZTOSRA VESZEM,nem is lehet másként, hiszen
Ők ketten...hajjjajjj...)úgyhogy itt az ideje, hogy a toplistán is oda jusson.....!:)
Gratula Vanessa!:)

xdittax írta...

Szia!

De azt is írhattam volna, hogy Vanessa egyetlen Zachary-je... Ez legalább annyira igaz, és legalább annyira zene füleinknek!:)))

A commented további részére csak inkább szimplán elvigyorodok!xD

Pusssz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!

Hát igen...tudtuk, hogy ez a pillanat el fog jönni! Grat Nessa!

Reméljük kedvese is megnyeri a díjat. Jah...és természetesen kedvese mellől pattanhat fel a helyéről, amikor meghallja kategóriájában a nyertes nevét...azaz a saját nevét.:)

Andi írta...

Sziasztok!
Igazad van Ditta,Vanessa egyetlen Zachary-je!:)

Taki, én nagyon bízom ebben!:)

Névtelen írta...

jajj, én már most annyira izgatott vagyok! Remélem Zanessa megint együtt mennek az MTV movie awards-ra mint ahogy azt tavaly is tették... :) hiányoznakmár:)

vivcsi93 írta...

Én is gratulálok így jelképesen a mi szeretett Nessánk-nak, szerintem ebből is látszik, hogy a kezdeti kételyek után a Sneakernight-tal kapcsolatban, (hogy mennyire elrét attól a stílustól amit eddig megszoktunk Vanessától) mára már eltűnt és mindenki megbarátkozott ezzel a számmal, sőt ezekszerint nagyon is megszerette!


Ditta:
ma végigolvastam az összes hírt ami ezen az oldalon található és ráakadtam a legelső bejegyzésre amiben még olyanokat lehetett olvasni, hogy nem igazán tudod még ezt az oldalt kezelni, de mára már véleményem szerint teljesen belejöttél, ha lesznek még vizsgáid akkor további sok sikert kívánok hozzájuk!

Utolsó kommentálásként csak annyit, hogy ezek a mayar újságok hihetetlenek ma is azt olvastam a Popcorn áprilisi számában idézem: Sminkel, gumizza a haját sikít a hullámvasúton, és elsírja magát a színpadon: ha jobban megnézzük a High School Musical sztárját, látstik, hogy Zac (20) igati puhány. Rossz nyelvek szerint még meleg is..................pffff röhejes komolyan, nem tudom, hogy honnan szednek össze ennyi baromságot, bár véleményem szerint ez a sok barom hír csak arra jó, hogy nagyon legyen az eladási szám, és olyan sok idióta ember van aki ezeket el is hiszi..:S nah deaz a fő, hogy mi nem! :)

Névtelen írta...

Helló-helló! Hát igen én tudtam: ördögien jó ez a szám. Reménykedem,hogy még egy kicsit marad a mostani pozíciónál. Hogy mi lesz az MTV Movie Awards-on ? Az lesz,aminek lennie kell!! És ne feledjétek a gratuláció után,ha eljő az idő Nessa már csak arra kér titeket vegyétek meg az albumot.(hátha nektek is meglesz az a csúcs). (f.é.)

xdittax írta...

Én is legalább annyira izgatott vagyok, mint Ti! Nem tudom mire készüljek fel. De nekem nincs sok variációm.
1. lehetőség. Mennek mindketten.

2. lehetőség. Egyikük sem jelen meg.

Valahogy teljesen kizártnak tűnik, hogy csak Zachary menjen, Vanessa megmaradjon a popsiján. Mert oké lenne, mondjuk olyan indokkal, mint a SAG-on volt. De így, hogy mindketten ugyanott tartózkodnak, és így egy helyről kell megszökniük a vörösszőnyegre, reálisnak tűnik, hogy valóban együtt tegyék, ne csak az egyikük. Így nem is lenne értelme, úgyhogy...:)

Csak mégis abban reménykedtem, ilyenkor már régen biztosak lehetünk abban, hogy Zanessa már megérkezett LA-be. Gondoltam, ha már legalább elkezdik rebesgetni, hogy zac megjelen az eseményen, a fotósok belendülnek, és ott szobroznak a LAX-on. De még nem úgy tűnik, hogy lekapták volna Őket ott. Vagy nagyon ügyesek, és tökre észrevehetelenek, vagy valami magánúton akarnak eljutni a célállomásra. Esetleg, és ez legyen a leguccsó, nem is jönnek. De azt nem akarom megélni. Ott kell lenniük! Mert...csak!xD

Vivcsi, megáll az eszem! Mennyi idődbe telt, még mindent elolvastál? És Jézusom, miket írthattam oly' régen. én már mostanában nem olvastam vissza a legeléjre, de persze nem szégyellem, honnan indultam!:)
Remélem, nem fájnak nagyon a szemeid, és köszönöm ezt az aranyos gesztust Neked!:)))

Hát, igen, szerencse, hogy mi itt mind tudjuk, mi az igazság, de sajnálom azokat akik azt a szennyet tartják megbízhatónak, és igaznak. De sajnos mindig lesznek olyanok, akik nem hagyják majd, hogy felnyíljon a szemük, és rök hűséget esküdnek a "sötétségnek".
De nekem magán az újságokon, nos, kacagnom kell!xD

Bizakodjunk nagyon, imádkozzunk sokat és legyünk pozitívak!

Hiányzol Zanessa!
Puszi: Ditta×××

Andi írta...

(Az a "csúcs" amire én gondoltam, kizárólag csak Vanessa-é és Azt nem az album idézi elő....!:))
Húúúúú.....ez egyre forróbb...!:)

xdittax írta...

Az. Nagyon hot!=)

Névtelen írta...

Andi. Még a tiltott időben vagyunk!!!Habár ismételten elég gagyi filmeket adnak ma is. (f.é.)

Andi írta...

Ditta!
Ismét olyan szépen írtál Róluk most itt a commentedben...., hogy nagyon, és átélem minden sorát..!:)
A puszi szócska fölötti utolsó három sorod nagyon megható...!:)

Andi írta...

Oké,(f.é)ÉRTETTEM...!!!:))))

xdittax írta...

Köszönöm Andi, ezt jólesik hallani. Bár éncsak leírom a magam stílusában, azt amire gondolok, vagy azt amire vágyok, amiben bízok és amiben hiszek. És ha ez a tetszéseteket még el is nyeri, akkor inkább én jártam jól!=]

Névtelen írta...

Ennél jobb nem is lehetne...Zachy megnyerte a díjat, Ness száma vezeti a toplistát, a héten jön a Sneakernight vidi, aztán nemsokára az album...ez a nyár naggyon jól indult, nemde?
LL

xdittax írta...

Tökéletes kezdés volt, igen, azthiszem Mindenki számára! Imádoommmm!^^