2008. jún. 3.

MTV Style

Mint tudhatjátok, engem is vonz a divat világa, a nagyvárosi divat világa, de nem olyan elvakult és őrült módon, mint egyes fiatalokot. De azért szeretem végigvizslatni, hogy a sztárvilágban kinek milyen a stílusa, ki mit visel, kinek a kollekcióit hordja. Van is egy kedvenc divatlapom, ahol sokat, viszonylag sokat szoktam időzni, és bár mióta él eme blog, sokszor emlegették ottan Vanessa Hudgens-t, néha Zac Efron-nal (az egész 2007es styleját, a tavalyi díjátadókon is mindig kirtizálták, de itt ezt a szót most nem negatív jelentésével használom!) is, de csak most először írom le, hogy ott hogyan értékelték Őt/Őket, természetesen most az MTV Awards-sal kapcsolatban.

Az egész vicces, mivel nem vonultak végig a "goldcarpet"-on, és ezért csak kicsit vette észre a blogtulajdonos, hogy bizony azért Ők is megjelentek, is olyannyira csodásan, hogy rögtön visszavonta a Paris Hilton-Benji Madden párosnak odaítélt képzeletbeli "Best Couple" díjat(=Legjobb pár), és inkább a mi Zanessának adta! Értjük miért...:)



Zanessa, aka Vanessa Hudgens és Zac Efron nem sétáltak végig a sárga szőnyegen, de lekapták Őket együtt.

Vanessa egy nyárias tengeri kagylómintás Diane von Furstenberg ruhát viselt,(ez a selyemspagettipántos miniruci csak 188 dollárba, azaz 98 fontba kerül) és az ő szépfiúja, Zac egy tengerészkékfényű öltönyt és fehér inget a Moschino Uomo-tól.

Forrás tehát a Red Carpet Fashion Awards.

4 megjegyzés:

Andi írta...

Szeretem, hogy a megjelenésük is ennyire Összhangban vannak egymással...!!!:)))

vivcsi93 írta...

Ebből is látszik, hogy szertik egymást, még a megjelemésre, a külsejükre is gondolnak, hogy teljes mértékben passzoljanak egymáshoz!! :) Így tovább! :)

Névtelen írta...

Nem véletlenül nyerte meg Zachynk a Fashion Awardsot és Ness nem véletlenül style icon, csak így tovább, go Zanessa!!!

xdittax írta...

Jaja. Összhang, ez nagyon jellemzi Őket, ezt sokszor elmoondjuk. Igaz, mondjuk ezek nem lehetnek mindig véletlenek, biztosan igazodnak egymáshoz, de olyannyira is ráhangolódtak egymásra, és bizonyos ez is igaz, sőt, hogy már ők se lepődnek meg azon, ha véletlenül mindketten ingben, kockákban, hasonló színekben popmáznak. Ez mellé pedig jönnek a spontánabb dolgok is, az egyszerre lépés, az egyidőben zajló mozzanatok, a mosolyok, a nevetések, minden kis reakció. Igen, ez összhang. Egy hullámhossz. Zanessa hullámhossza!<3