2008. jún. 8.

A dolgok kezdenek érzelmessé válni...

A szín volt a kulcsszó a UtahExtra legutolsó (és leghosszabb) üzenetében, ami a HSM3 statisztáinak szólt.

"Az étteremben dolgozóknak kekiszínű alsónadrágokat kellene hordaniuk. A diákoknak színeket, színeket és még több színt kellene hozniuk nekünk a választáshoz. Tavaszi, nyári vagy téliruhákat. Ha majd mozgunk a tornateremben szombaton, legyen ott mindenki, és hozzon valami PIROS és valamilyen KIRÁLYKÉK öltözéket, hogy változni tudjanak vissza és előre. Ha hozzák azokat a színeket, akkor azok megfogják Őket óvni attól, hogy keresztül kelljen menniók a hosszú pénztáron a hosszú nap végén."

És még pár infó a hétvégéről, hogy hogyan is telt/telik Utah-ban:
- a tetőtéri kis kert eltűnt, kevesebb mint 24 óra alatt szétbontották
- tovább filmeznek a tornateremben, a koncertteremben és az ebédlőben
Végezetül pedig megemlítik, hogy a dolgok kezdenek érzelmessé válni...

Forrás: Za Angel's; VABN.

9 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

El tudom képzelni, hogy ez a "dolgok kezdenek érzelmessé válni..." mondat arra utal, amit mindannyian remélünk........:)

Névtelen írta...

Hm..érdekes..engem nem nagyon érdekelnek a statiszták xD inkább a főszereplők mit cisnálnak,hogyan készülnek stb-ről adhatnának ízelítőket!!

Névtelen írta...

Szerintem ez nagyon kétértelmű:
-Troyella kapcsolatára gondolnak
-valószínűbb, hogy a forgatás végére, az elválásra
LL

Névtelen írta...

hy! vki nemtud egy olyan oldalt, ahol rengeteg Vanessa vidit lehet letölteni?

Névtelen írta...

Nagyon érdekes. Színek,és színek.Talán kosármeccs forgatása volt? Ráadásul piros-királykék. A vissza, és az előre lehetne a hullámzás is akár,ami megszokott egy meccsen. És ha már jelen vannak az emberkék a felvétel végén a gázsi mellé kapnak majd egy tiszteletjegyet is.(De mit akarnak a téli ruhával). Eltűnt az a csodálatos tetőtér is!!Lassan elkészül a film és vége lesz. Ez olyan érzés szerintem,mint egy ballagás. Tudod,hogy találkozni fogtok még,de mégis szomorú a szív. Egyszerűen vége és ezt a tényt el kell fogadni,de igen nehéz. (f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok! ... ez most tudom hogy nem ide vág, de mi van Vanessa klipp-premierjével?:S úgy volt hogy június 2-6 között fog debütálni...és még sehol semmi:(
Mit gondoltok erröl?
üdv.: Évi

Névtelen írta...

csatlakozom én is évihez mikor jön már a sneakernight klipp? én alig tudok már várni remélem dittátol nem sokára jo hirt kapunk

Névtelen írta...

a premiert a VABN szerkjei péntekre várják, de ez csak találgatás, hivatalosan nincs megerősítve!

xdittax írta...

Egyetértek LL-rel, és azzal, hogy ez mégse a nagyon romantikus Troyella pillanatokra vonatkazik, hiszen ez majdnem az egész filmben végig jelen lesz(Istenem, de vágyok már rá!), hanem arra, hogy hamaraosan vége lesz a forgatásnak, vagy már vége is?!

Nem tudom igazság szerint F.É., majdenm nem is akartam leírni ezt a "színes" cikket, mert olyan kétértelmű. De minden úgyis kifog derülni. De azért nem árt ha ilyenekről is olvasgatunk, megindítja a fantáziánkat, látjuk a példát, F.É. esetében aki nagyo el kezdett töprengeni:P:D

És minden értelemben olyan mint egy ballagás, hiszen a film is végig ekörül fog forogni, de azt is tudjuk, hogy elcsépeltnek hangzik, nem fognak egykönnyen "megszabadzűulni" egymástól. és nem is akarnak, ezt biztosra veszem. most jön majd csak a promótálása a filmnek, díjátadók stb, ezeken mind együtt fognak megjelenni, még jövőre is. Aztán pedig biztosra veszem, hogy a barátságok megmaradnak, pont mint pl. Courtney Cox és Jennifer Aniston esetében. Hányszor de hányszor jelennek meg róluk kzös képek, pedig mióta vége lett már a Jóbarátoknak. és tudom, hogy ez éppúgy ilyen lesz Ashley-nél és Vanessánál és a többieknélk is! Zanessánál pedig mégjobban!xD

Igen, köszi LL, hogy segítettél,. Az eddigi dátum is ilyen találgatás volt a VABN részéről, de reméljük ez most jobban bejön!:)

És kedves Névetelen; a Vanessa-Anne.org-nak van egy saját médiatára, az ún. V-Tube, ezt IDE kattintva érheted el!;)

Pussz: Ditta×××