2008. jún. 19.

Identified album hírek!


A VABN-es lányok, és minden amcsi rajongó is, hozzánk hasonlóan már lázban égnek Vanessa Hudgens 2. albumára várva, amit mindenki nagyon is ért, márcsak a tegnap érkezett ízelítő végett!:)

A visszaszámlálás is rendesen folyik,
- 12 nap van még hátra az amerikai megjelenésig, azaz július 1-ig, keddig!
- 6 nap van még hátra a japán megjelenésig, azaz június 25-ig, szerdáig, és szintén
- 6 nap van még hátra a német megjelenésig, azaz június 25-ig, szerdáig!

Bizony a németek is irtó mákosak, de sebaj, mert így még nagyobbra nőtt az esély, hogy mi is még aznap megkaparintjuk a várva-várt albumot!

És hogy ne legyen annyira gyötrő a várakozás (habár az előzetesn már enyhített valamicskét:P), 3 kisebb-nagyobb információnk is van a Hollywood Records-tól:

- A sokak által hamar megkedvelt 'Hook it Up' is jelölt a következő single címre!
- És egy rosszabb hír: a 'Snekarnihgt'-ot, ahogy eddig hittük, mégsem küldték szét a ráidóállomásokra, és most még valószínütlenebbnek tűnik ez a gesztus a HR-tól. hogy miért, azt ne tőlem kérdezzétek!
- Az Ecko, aminek ugye Nessa az egyik reklámarca, valóban felhasználja a 'Sneakernight'-ot, legalábbis ezidág anniy történt, hogy a vásárlói blogukon náluk is megnézhető a dalhoz készült videoklip!

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

a németeknek örülök, fanfronton úgyse tudok sokat róluk, de nembaj, a lényeg, hogy töltsék szépen föl a netre a számokat és akkor ők lesznek a kedvenceim...viszont a japánoknál hamarabb jön ki akkor is márcsak az időzónák miatt, de mondjuk ez minket annyira nem érint...vagy mégis...nemtom
a HR pedig bunkó...ennyi!!
Még mindig várok visszajelzést a vidimre itt is meg YT-on is!!
LL

Névtelen írta...

hol lehet megnézni a videót (Red Ecko)?

Névtelen írta...

szia ditta még mondtam neked a világitos cipöt na szoval most néztem meg megint a sneakernight-tot és HQ minöségü video és leállitottam a cipönél és red by marc ecko szoval vanessa hü maradtt hozzájuk

Névtelen írta...

ditta elírtad a japán és német dátumot. véletlen június helyett júliust írtál.
Amúgy ez oltári! H. NO-ban is hamarabb meg fog jelenni. Így megvan a valószínűsége, h. lesz egy eredeti példányom :P (L)

Névtelen írta...

ditta és most néztem meg a marc ecko oldalt és ez a cipö a sneakernight videoban van az oldalon ezt ashley cipöjeként irják vagyis hogy ö reklámozza?

Névtelen írta...

hali!
őő meg azt is elirta,hogy 5 nap van.. hiszen 6!! 19-e van nem 20 :$
na m1
És IGEN! Nem megmondtam,hogy a Hook It Up jó szám?? :D Remélem abból lesz ;)

Névtelen írta...

Hali. Kétségek között vergődöm már egy egész napja. Vanessa albumát,ill na mind1.Megvárom a teljes anyagot. Bya:mire Dittánk ezt olvassa,már csak 5-nap lesz hátra. De se baj,nézzük el neki,hisz olyan édes focirajongó a csajszi.Kíváncsi leszek ma:(német-portugál)? Igen! Hook It Up.(f.é.)

Névtelen írta...

én nem nézem azt a szart =)
lányoknak nem valóó xD pff.
igeen Hook It Up! ez elég pörgős amúgy.szerintem lesz akinek nem fog bejönni :S :/

Névtelen írta...

Szaisztok!Ti tudjátok,hogy a blogban,hogy lehet szavazást indítani?Előre is köszi.Puszi

Névtelen írta...

Drága Ditta!

Megkezdődött hát a szünet, látom a fórumod még jobban él, mint az iskola idő alatt. Ez fantasztikus!
Ügyes vagy - de ezt már sokszor mondtam.
Elindulok hát a nagy útra, pár hetet kint töltök L.A.ben. Ahogy olvasom a friss híreket, nem nagyon lesz esély összefutni a "fiatalokkal" - pedig szívem szerint a te lapod / munkád is megérdemelne már egy saját, rajongói képet. Ígérem, hogy ha lehetőség adódik (bár nem vagyok sem szerencsés-, sem rajongó típus) nem leszek rest és összehozok neked valami meglepetést! Szép és izgalmas nyarat kívánok mindenkinek, legalább olyat, mint amilyen az enyém lesz....
Üdv
Me

xdittax írta...

jajj, LL, elkezdtem ámnézni a vididet, de közben lépnem kellett, így félbe kellett szakítanom. Hamarosan odajutok, újranézem, és talán regizek is YT-ra, de itt majd mindeképp visszajelzek, oké?:)

Névtelenem, ha esetleg félreértetted, nincs új videó, a rendes klippet közölte az Ecko is, ITT!

És tényleg Laurának igaza van, a blogon is írják, hogy az az edzőcipellő, ami Nessa lábán vírit, valóban az "ő" márkája...:)
Bár azt nme tudom, hogy esetleg Ash reklámozta-e már.

Kendi, Bya, és Mindenki remélem Ti is elnézitek nekem a kis bakit, ahogy F.É. és olyan aranyosan teszi! És igen fogjuk rá az EB-re. Meg a portugálokra, akik ezidáig a 3-ból az egyik fav csapatom volt, de most búcsút vettem Pepééktől.
És kit érdekel, csajos csaj vagyok, de az EB-t a világért sem hagynám ki! És viggyázzatok az Olimpiával is ez lesz!(Meg Tour de France, meg mindig F1) Bár ott még nehezebb lesz, mert mindig mindent nyomon követni, kicsit húzos lesz! De a blog akkor is élni fog , nagyon is, erre azért mérget vehettek!;)

Egyébként a Hoop It Up, refrénje, vagyis mikor konkrétan a címet énekli, tökre Ashley-s. Huába, biztosan formálják geymás ízlését. De az Amazed legeleje pedig Hilary Duffos hanglejtésű. vagy csak nekem?:)

Névtelen, attól függ, mjilyen blogban. Ha iolyanban mint az enyém. Akkor tudok segíteni.


És végre ME!
Mondhatnám, hogy meglepetést okoztál,d e nem mondom!:)
Mert hihetetlen vagy! Mindig jókor, pont tökéletesen időzíted felbukkanásaidat, mindig felvidítasz, mindig pozitív gondolatokkal töltesz el! Látod nagy hatással vagy rám!:P Mindig eszembe jutsz, vajon olvasod-e a blogot, és elég érdekfesíztőenk tartod-e, örömödet leled-e benne, mindig eszembe jutsz, mikor egy-egy keményebb mondatba ütközök egy fordítás alatt, Te vajon, hogyan fordítanád, mindig eszembe jutsz, tetszik-e neked a legújabb, vagy melyik választ jelölnéd be a szavazásokon, stb. Mindig eszebe jut, mi lehet veled, veled, aki végülis egyik legelső "támogatóm" vagy! :) És ez annyira jelen van bennem, így-vagy úgy,gyakran vagy ritkán, hogy azthiszem Te is rámhangolódtál egy kicsit. Pont ma, talán piont akkor is, mikor írtad a megjygezésed, gondoltam Rád. Hogy vajon mi lehet Vele dés az utaddal!:)

Úgyhogy roppantul örülök megintcsak, hogy a szép és izgalmas nyaradat pont most szakítottad félbe egy, vagy esetleg több komment erejéig!:)
De helyesen tetted, és nem azért, mert megdicsértél, hanem mert még jeleztél, hogy most indulsz el. Ez nagyon jó! Jó utat! és hidd el, szerencsés vagy Te! Én min. hogy ismerhetlek!:)))

Nagyon jól esett ám, amit írtál arról, hogy megerdemelne a blogom egy saját "élményt". Úgyhogy ez ügyben valóban tudsz tenni valami, az valami fantasztikus lenne! Elég ha csak látsz valami rájuk utalót, és megörökíted nekünk, kimondottan örülnék! Persze nem kényszerítelek! Soha nem is, annyira kedves vagy hozzám!:)

De eszembe sincs föltartani Téged, azért megírhatnád mikor indulsz!

Nos végezetül pedg, nem tudom mit kívánjak Neked az útra, szép időt, biztonságos repcsiutat, de mindenképp érezd jól magad azokkal, akikkel mész, élj a lehetőségekkel, láss világot és nevess nagyokat!=]

De azért akárm,ennyire is jó ottan, csak gyere haza, hiányoznál...:)

Pusszi: Ditta×××

Andi írta...

Szia linkluvor!
Hogy lehet megnézni a vididet, mert mikor beírtam a megadott youtube-címet nem történt semmi!

Névtelen írta...

szia!
le is enterezted? így most nemtom...eddig ilyen panasz nem volt
http://www.youtube.com
/watch?v=EZi-CIug3b4
itt a link mégegyszer, de ha Ditta megteszi, hogy csinál belőle rendes linket, akkor egyszerűbb lenne...
LL

xdittax írta...

Itt van ni:P

KATT

Élvezzétek!;)

Névtelen írta...

reklám van, Ditta?:P^^tudomámmiadörgés

Névtelen írta...

ajj mostjut eszembe, ez kétértelmű volt, de nem magamra értettem, ahnem a focira:)

xdittax írta...

*összehúzzaaszemöldökét*

Foci van? Azt nem hiszem, ma×. csak a tegnapi ismétlése, amit viszont végignéztem, bár közben aludtam is, a végére nagyon felébredtem és nem maradtam le semmiről, ugyanis a legvége volt a legizgalmasabb!
Hatalmas szerencse a törököknek, jee!:)))

Andi írta...

Köszi Ditta, hogy belinkelted linkluvor vidiét, egyenlőre még nem tudtam végignézni, mert kicsit akadozik, de biztosan nagyon szupi, csak gyorsan meg akartam köszönni a segítséget mindkettőtöknek!:)
Pussz
U.I.: jó szurkolást a meccshez!:)

Andi írta...

Megnéztem a vidit és állati jó, annyira összhangban van az egész, a dalrészletek a képekkel az érzelmekkel.....!
Szóval gratula hozzá linkluvor!:)

xdittax írta...

Jajaja!:)

És a Zanessa képek!
Na és a Last night rögtön az elején...:):P

Egyébként nem tesz semmit:)

Névtelen írta...

köszi:)
ha akadozik, indíts egy új explorert, akkor normális lesz:)