2008. jún. 19.

Megint a HSM3-ról

Ezt nem lehet megunni, napról-napra egyre többet tudhatunk a készülő filmről, merthogy még mindig forgatják...

Legalábbis a HSM3GNews ezt írja, mivel legrisebb információként azt fedte fel, hogy most a stáb a Stanford Egyetemnél forgat, valószínűleg csak egy jelenetét, és mivel Gaby fog oda járni, ez feltehetőleg az övé lesz! Bár kitudja, lehet épp meglátogatja Troy...;)
Elvileg azt olvashattuk, hogy sulijaik mindössze kb. 30 perce van egymástól, de most sokan azon filóznak, lehet Troy egyeteménél, a Barkley-nél nem fognak forgatni, mert az már Kaliforniában van.

De engem már az is meglepett, hogy bepillanthatunk az egyetmeikbe. Talán pont így zárul a film, kis kitekintés a boldog jövőre, amiben semmiképp nem lesz vége szerelmeseinknek! Nekem lehet tetszene...;) Mit gondoltok?

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta nekem teszene mert igy adnának egy kis jövö belit hogy ki hova ment és mit csinál azota meg amiket ilyenkor szoktak a film végén adni szerintem szuper lesz ha igy lesz

Névtelen írta...

Szép lenne egy olyan 3 months lateres befejezés...mert sztem a finálé a nagy HSM-hullámzás lesz!!
LL

xdittax írta...

Sziasztok!:)

Igen, a nagy befejezés olyasmi lenne, mint az All for One-nál. De ilyen jövőbe tekintés sztem is jól jönne ki, végülis a könyvekben is mindig ilyenek vannak, szóval, jöhetne! Igen, nekem is határozottan tetszene. csak hogy tudjuk, az életük a gimi nélkül is jól alakul, és akkor megnyugodnánk!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Helló. Az az igazság,hogy már annyi mindent "hallottunk",hogy kezdek ezekre a hírekre immunis lenni.Majd a két szememre bízok mindent.(f.é.)

Névtelen írta...

Szaisztok!
Hát...újra itt!Hogy mik nem történtek mostanság...OMG!
Nagyon örülök ezeknek a kis részleteknek, de valahogy...egyet kell értenem f.é.-vel. Túl szép, hogy igaz legyen. Miért árulnának el ennyi mindent a filmről?! A filmben dolgozók meg nem nagyon mernék megtenni, hiszen... Én is inkább először látni akarom mind ezt, aztán majd el is hiszem. Azért jó lenne, ha minden így lenne! :)

xdittax írta...

Oké, akkor maradjunk a 2 szép szemeinknél, de ha nem probléma megosztom továbbra is a HSMGNews híreit, mert azért elgondolkaodtatóak és izgalmasak. Aztán majd kiderül!

Névtelen írta...

Még szép,hogy szeretném a további híreket látni itt!! Csak nyomd a billentyűt baby,a többit majd mi intézzük.(f.é.)

Andi írta...

Sziasztok!
Én is várom és szívesen olvasom a HSM3 részleteket, bár megfordult a fejemben, hogy tudjuk mennyire szupertitkos a forgatás, akkor miért árulnak el mégis ilyen fontos információkat a filmből?
Na mindegy , majd meglátjuk!

xdittax írta...

:)))