2008. jún. 28.

May I Have This Dance?

'May I Have This Dance?', azaz Enyém lehet ez a tánc? címmel fog duettet énekelni bizonyára roppant romantikus körülmények között a Stanford egyetemnél Gaby és Troy!

Ha a számcím akár nem is lenne 100%-ig biztos, az már tui, hogy igen, Zachy is San Francisco-ba utazott a közelmúltban Nessával, mivel Gabriella egyeteménél kzös jelenetet forgattak. És hogy hogyan? Olvassatok csak tovább - a VABN apró infói következnek a forgatás napjáról - nem a jelenetről magáról, de annyit tudhatunk, hogy
Zac kezdi az éneklést majd(“Take my hand...I'll take the lead"), mikor leugrik egy fáról, ahol elrejtőzve várta barátnőjét...:) De most pár kulissza infó jön, de jó nagy figyelmeztetés, hogy ezek a mondatok talán még jobban lázba hoznak majd, mint azok, amiket a CosmoGirl-ben olvashattunk, nem is olyan régen, mert ezek tényleg hihetetlen édes ZV pillanatok, ha nem tudsz levegőt venni, én előre figyelmeztettelek...!*ravaszul elmosolyog* És bár jó lenne Őket látni, valószínűbb, hogy ezek ki lesznek vágva a filmből - de kitudja....;)

- Vanessának, alias Gabriellának van egy nagyon cool vintage kerékpárja, ezt már láthattuk régebben azokon a candid képeken, biztos emlékeztek...
- Zac, alias Troy edzőcipőket viselt (haha Sneaker(night):P)
- Amíg egyszer egy kézikamera legurult, Zac és Vanessa gyorsan bemászott az egyik teherautó ágyába, kényelmesen elhelyezkedtek fekve úgy, hogy csak egyetlen egy lábikó volt látható:P és nagyon sok kacaj hallható, de végül Zachy rászánta magát és fölkelt volna, ha Nessa nem húzta volna Őt vissza...<3 Ezek után lábaik a levegőben és még több vihogás...:))) (újra elmodnom, egyelőre nem tiszta, hogy ez egy TG vagy ZV moment volt, de annyi bizonyosos, hogy a fiatalok így is-úgyis is évezték, de nagyon...^^)

Ami biztos Zanessa volt, az volt
- amikor visszanézték a jeleneteket, és közben nagyon-nagyon közel ültek egymáshoz...
- amikor Zachy karja Vanessa köré fonódott...egy cseppet a dereka alatt...;)
- amikor megosztoztak az ebédükön
- amikor Zachy újra átölelte Nessát, mikor távoztak a forgatásról!

~~~


Sajnos nem erről a forgatási napról, de kerültek eléő képek, amiket ITT tudtok megnézni!
Szinte majd' mindegyik képen rajta van Zac és Vanessa is, elég kivehetőek rajta az alakok, attól eltekintve, hogy a képek ultramini méretűek, de sebaj, ez is valami...:)

~~~

Még egy dal címe szivárgott ki a netre, amely a 'My Shadow' és ez a 3. száma filmben. Troy,Chad és Sharpay fogja énekelni, és arra utal a cím,hogy Jimmy,Donny és Tiara, tehát az újoncok tekinthetők az árnyékuknak, akik még az is lehet, hogy ebben a dalban is bizonyíthatják tehetségüket...

Egyébként az Amazon.Com-on már megrendelhető a HSM3 soundtrackje, ami hivatalosan 3 nappal a film bemutatása előtt, azaz október 21-én jelenik majd meg, mint azt már tudni lehetett!


Forrás: VABN; Nessa-Hudgens; HSM3GNews.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez annyira supercute lehetett!! És könyörgöm, ne vágják ki!! Bár szerintem ez Zanessa pillanat volt...
LL

Névtelen írta...

Egyetértek.Ez tuti Zanessa pillanat volt,de azért legalább film végére betehetnék,mint ahogy a HSM2 végén is voltak ilyenek.

Reménykedjünk.

Amúgy szívesen!

Nessa

Andi írta...

Köszi Ditta a figyelmeztetést az ismételt fuldoklásra:).....hát el tudom képzelni azokat a szerelmetes
Zanessa-pillanatokat....!:),
na és persze a szerelmetes
TroyElla-pillanatokat is....!:)
Őrülten jó lehet a filmben ez a TroyElla duett....a többivel együtt!:)
ZaNessa/TroyElla ESZMÉLETLENEK!:)

xdittax írta...

Őrült jó lehet, valóban, ha ilyen jól érezték magukat a felvéltel közben, ha ennyire nem tudnak elszakadni egymástól, ha ennyire élvezik egymás társaságát...:)))

Imádni fogom a dalt!<333