2008. jún. 28.

Basically, what we're gonna do is...xD

"BASICALLY, WHAT WE'RE GONNA DO IS LISTEN TO THIS SONG ABOUT 20 TIMES TODAY"
"Alapvetően amit csinálni fogunk az az, hogy ezt a dalt ma vagy hússzor meghallgatjuk!"


Boldogan élünk az egész High School Musical-felhajtás tudta nélkül, de miután ezt a dalt meghallgatjuk, ez bukik ki belőlünk: talán rosszul tettük? Nem tudjuk, de ha Vanessa összes többi száma olyan hangzású lesz, mint a Sneakernight (ennek valószínűsége 1000000:1), akkor szélsebesen el kell kezdenünk tanulmányozni eddigi pályafutását (ezt 2003 óta nem mondtuk). Ne aggódjatok, még mindig az a véleményünk, hogy a Disney a kormány rosszul leplezett agymosó szervezete (csak félig viccelünk), de mi leszünk az egyetlenek, akik komolyan vesszük ezt a dalt, ha valaki lejátssza egy klubban. Az egyetlenek az egész klubban. Várjatok, itt van néhány számadat:

1, A 2thewalls nyilvánosságra hozta, hogy a Sneakernight alapvetően egy Nikka Costa szám, ami igaz. A Wikipédiának erről nem volt információja, de erős a gyanúnk, hogy Nikka erre reagált valahogy. Ha ebből is a Mylène Farmer/Alizée esethez hasonló sül ki, komolyan ki fogunk borulni.

2, MIT KERESNEK MOBILOK VIDEÓKBAN? (ld. A No Air című szörnyű Jennifer Hudson számot)

Engedünk a csábításnak és adunk a Sneakernight-nak 85%-ot. Csodálatos. Elhamarkodtuk? Talán. De a józan ítélőképesség sosem volt az erősségünk. ×

Forrás: foggalmamsincs^^ csakis LL tudja, aki lefordította nekünk ezt a V-kritkát is. :)

Később: lol, megtaláltam! A forrás, tehát az eredeti kritika ITT olvasható! =]

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

háát ez jó, csak LL tudja...meg a ZAAngels, ami LL egy alaphírforrása...szóval ha nem tudsz vmit, hogy honnan szedem, nézz körül ott:))
LL

xdittax írta...

Nem onnan okoskodtam ki, hanem a VABN-ről...×PPP

Névtelen írta...

azt mindjárt gondoltamxd, ZAAngelsre mindig harabb érek oda, de sztm nagyon szép lap, és gyakram van frisselve:)
LL

xdittax írta...

Háát, igen, de nem is baj, hogy egyikünk azt, a másikunk oepedig amazt rézsesíti egy kicsit nagyobb előnyben. Jól passzolnak, jól passzolunk!:)
Puszi:)

Névtelen írta...

nah most ott is vannak hírek: ez botrányos: hogyhogy nem volt trailer?? gondoltam, hogy nagy reklámfogás a WALL-E-nak, de akkor is elmegy a sok fan és nix trailer?! erre nem tok mit mondani...
bocsi ezért a hangnemért, de ez felháborító...
és VABN-en pedig...eddig kedveltem Mileyt, bármit is mondtam róla, de ez a vidi....botrányos...a dal se volt a legjobb, de ez a vidi szörnyű...és most azért bocsi, mert nem tartozik a témához...ezek a hírek...nos felkavaróak, bár egyik se tőled származik (most még)

egyébként jól passzolunk jaja:))

LL

xdittax írta...

Tudom, olvastam, lol, a ZA Angel's-ön, hogy nuku előzetes. Ígért volt, elmaradt, hogy miért, nincs indok, de a rajonóltól keserűség marad...

Olcasgattam a videóhóz írt commenteken a VABn-en. Egyet is értek meg nem is. Neked a dal tetszik, még mindig azon vagyok fennakadva, hogy menyire mély Miley hangja. nem ez az első, hogy énekelni hallom, de azért durva nekem. A videóban magában, nekem semleges. Semmi extra. Csajos, és nagyon fiatal. Fiatal. Tudom mindenki hülyének fog nézni, de azért tényleg fura, hogy iylen kicsi kislányokat is betesznek videoclipbe, mondván szerelmi bánat. Persze lehet nekik. Sőt. Mindenkinek vannak ilyen élményei, talán mégis pont ezért nem tartom anniyra botrányosnak, hogy a fiatalbb korosztály szerelmi ügyeit taglalja valamilyen szinten. Végülis Miley is csak annyi mint én, miért ne énekelne a saját korosztályának, a saját korosztálybeli dolgoairól. Így már nem találok semmi kivetnivalót benne, ráadásul csak úgy mellesleg, Miley nagyon szépen kilettfestve, nagyon szép az arca, és nekem az se baj, hogy nagyon közelről veszi a kamera.

Ditta×××

Névtelen írta...

Akkor is....nálam egy hónappal idősebb a csaj, de így magamról tudom, hogy ez a korosztály ennél komolyabb, és igazuk van az amcsiknak: 12 évesek szerelmi bánattal??...Miley inkább...és a hangja tényleg nagyon durva. Ismerem a Hannah Montana-s dalait, vmelyik bejön, vmelyiket ki nem állhatom...de akkor még szebb hangja volt. És valahogy úgy érzem, hogy Amerika belefáradt a Miley-mániába. Meglátjuk, mit hoz neki a Breakout.
LL

ades írta...

akkor zac los angelesben lesz már kedden

Névtelen írta...

Az a fura, hogy róla nem írnak, hogy hova készül, stb... Ash már le is szedette a póthajátxd, de Zacről semmi...
Tegnap elcsíptem Jetixen a Road To HSM2-t:DD
LL

xdittax írta...

LL, szerintem valós lehet az érzésed. Szerintem is kezd kevesebbet közönséget érdekelni a cyrus-lány, de azért maradnak még így is páran, akik szívesen istenítik továbbra is és egyengetik az útját. Nem tartom tehetségtelennek Miley-t, de eddgi is és ezután is közönyösen leszek vele. A lényeg, hogy ne tegye tönkre az életét de élvezze azt!

Hogy Zac-cel mi lesz?! Szeretném azt hinni, hogy egy éjszakára se akarja magára hagyni kedvesét, hogy az a 3 egymástó távol töltött hónap meghozta bennük azt az érzést, nem akarják többet hiányolni egymást. Persze a karrierjük is nagyon fontos, és persze egy két nap egymástól elszakdva kicsit magukra koncentrálva se árt, de igazn elkísérhetné Zachy NY-ba Vant, nem látok rá indokot, miért ne mehetne vele és fedezhetné fel Vele újra a metropoliszt!;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Igen, az jó lenne, sok-sok civil Zanessa képpel...hiába, rámtört a civilcelebmánia:)
És igen, mivel sikerült az összes Efron-filmet elhalasztani a suli közepéig, Zachynek most vagy fél év free timeja van, szóval akkor go Zanessa!!