2008. jún. 3.

Identified - további új képek!




Nos, kinek melyik kép nyerte el legjobban tetszését?
Én most döntésképtelen vagyok, lehet nem nagy erény, de ez van, most valóban. Mind tetszik. A ruhák, az ékszerek, a sminkek, a szemek és a pózok, mind-mind a helyükön vannak, bármily' furán is hangozhat ez így. :)


EDIT: Észrvehetitek, plusz egy képet találtam Nessről. Úgyhogy ezt a képet is "tanulmányozzátok át" !;)

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok. Ezek a képek izgalmasan szexik. Nekem az a kép tetszik, amin póz nélkül,felénk fordulva tekintete, találkozik a miénkkel. Ezt nagyon szeretem,amikor egy ember,aki közölni szeretne velem valamit a szemembe néz!! Szeretem az egyenes embereket,és tudom,hogy ő ilyen. A tekintete sok-sok mindent el árul.Nem hiába "a szem a lélek tükre". Útálom azokat,akik sunyi férgek,a hátunk mögött beszélnek,és amikor szembe kellene nézni az adott dolgokkal,lehajtják a fejüket,és hebegnek,habognak.De még akkor sem néznek a szemünkbe.Sajnos sokan vannak. Szóval a kép engem megfogott. (f.é.)

Névtelen írta...

Szia!
Nekem is az a kép tetszik a legjobban. Nagyon megfogott a tekintetével.
Sajnos elég sok sunyi emberke van.Az ilyeneket...na mind1. Ez nem ide való.

xdittax írta...

Aranyosak vagytok, és emellett nagyon jó gondolkodásmódúak. Örülök, hogy most is egyezik a véleményünk, és nemcsak abban, hogy Vanessa szeme a kifejező, hanem abban, hogy vannak, akiknek nem.
Egyébkétn ha megfigyelitek, én is pont leírtam, hogy nemcsak a kiegészítők tetszenek nagyon, hanem a szemek is. És elsősorban ezt én is arra a képre értetem. :)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Egyszerű a válasz. Mindegyik tökéletes! :)

Névtelen írta...

A szemei meg gyönyörűek.

Andi írta...

Vanessa ismét gyönyörű mendegyik képen, dehát mikor nem az?
A szemei pedig csodálatosan szépek...elbűvölőek...és nagyon kifejezőek, csak úgy mint Zac-é..

xdittax írta...

Oké, akkor legalább nem vagyok egyedül a döntésképtelenségemmel! :)

Na és persze, mint oly'sokszor bebizonyosodott, hogy Zanessában sok a közös. Mitöbb...:)

Névtelen írta...

nekem a második és a harmadik kép tetszik naon (a 4-ből), a 4. meg a tipikus lazulást mutatja be, az első meg olyan partiarc-feelinges...
igen, én is szeretem a szembenézős képeket

xdittax írta...

Ó, én az elsőt is nagyon szeretem. Bulis, pörgős, de helyes, és ugyanakkor kicsit nyugodtabb is, olyan 'élvezem', nekem Nessás. Love It!<3

Névtelen írta...

ki mondta, h nem szeretem a partis képeket??? én csak Mileyt tartom túlzásnak a 15 évével...
mindegyik tetszik, csak főleg a 2. és a 3. , de a többi is közel áll hozzám, mert pont annyira szeretek lazulni, mint tombolni
LL

Névtelen írta...

Mindegyik fotón elképesztően szép Vanessa. Elsőre talán a 2. és a 3. kép tetszett legjobban, de a 4-en is gyönyörű. Az első képe is szép, de talán azért nem fogott meg annyira, mert nem látszik igazán V szeme.Szval azt hiszem én sem tudok dönteni :)

xdittax írta...

Igen, tudom én azt, de akkor is sugároz nem is keveset magából. Viszont a szépséges szemeit a smink is hangsúlyozza, úgyhogy csoda, hogy nem pasiból vagyok...;)
De tényleg, szem a lélek tükre!:)

Pussz: Ditta×××

vivcsi93 írta...

Hát itt nincs mit szépíteni, Zac megfogta az isten lábát vagy, inkább magát az Istent ezzel a lánnyal!!! :):) Vanessának mindig ngyon őszinte a tekintete, és valahogy ezek a képek olyan sejtelmesen szexik. :D

xdittax írta...

Izgalmasan szexik, sejtelmesen szexik...nos úgy látom ezek a képek Mindenki szerint remekül el lettek találva!;)

Nagyon helyes!xD