2008. jún. 4.

A legjobban szeretett celebritik


1. Vanessa Hudgens

8. Zac Efron

a Popstar.Com szerint. (Szerintünk nem teljesen stimmel Zachary száma..;)) Az 57 névből álló listán, bár nem tudjuk milyen szempontok alapján, legjobban a fiatalok "uralkodnak", de olyan "nagyobb" nevek is szerepelnek, mint Johnny Depp, Keira Knightley, Angelina Jolie vagy Tim Burton.
Azonban azthiszem mi még is tudjuk miért Vanessát helyezték a rangsor élére...és elnézve a képet, még a "hülyeségeik, hülyéskedéseik" is simán beleférnek! Naná, még szép!xD

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

sztem Zachynek az elsők közt van a helye, bár az antifanok főleg őt utlálják, lehet, hogy ezért van, nemtom...
bár mondjuk az egész úgy lett volna a legjobb, ha első helyre rakják Zanessát
tényleg, legjobb celeb couple verseny mikor szokott lenni?...akkor teszek róla, hogy Zanessa végre legyűrje Brangelinát
LL

xdittax írta...

Ó hidd el nekem, ilyet is nyertek már. Többször is. Brangelina mostanában nem mindig szokott bekerülni a TOP 3-ba sem. De Zacnek valóban ott lenne a helye az első helyen, Vanival karöltve... Mi odaképzeljük!:)

Névtelen írta...

tom, hogy nyertek, csak kéne még nyerniük, hogy edzésen felmenjen a hangulatmutatóm...még mielőtt hüjének nézel, menny át a Nyerni ijesztő volt hír commentjeihez, ott leírtam tegnapi edzésem történetét...aztán kérek véleményeket, h szerintetek teljesen beleőrültem-e a fanatizmusba, vagy van még remény xd

vivcsi93 írta...

Biztosan hálásak lehetnek mindketten a Hsm beli szerepeikért, mert hihetetlenül nagy világsikerrel adományozta meg őket alig 2 év alatt, mondjuk zac tényleg előrébb is kerülhetett volna, de az élet sajnos nem mindig úgy alakul ahogyan mi azt szeretnénk, de azért így is jó! :) Én annyira tudom azt sajnálni, amikor emberek utálják a hsm-t vagy a szereplőit, főleg úgy amikor még a filmet sem látták és a szereplőket sem ismerik igazán, csak egy cikk elolvasása után, amiről tudjuk, hogy itt Magyarországon a híreknek a negyede sem igaz, véleményt alkotnak róluk és lépten nyomon ócsárolják őket, anélkül, hogy rendes utána érdeklődnének annak, hogy mennyi a hír/cikk igazságtartalma!

Névtelen írta...

Ditta!...ha visszajössz,
kemény munkával lefordítottam a két vidit szöveg meg egyéb nélkül, beírtam commentbe...lehet, hogy emiatt vmit félreértelmeztem, magyartalanul írtam stb, de több spoiler meg érdekesség van benne, úgyhogy így utólag sztem érdemes a többieknek is megmutatni. Most sajna mennem kell, tom, h sokat kell tanulnok, drukkolok neked mindenhez, aztán, nézd meg ha ráérsz, azokat, meg a "nyerni ijesztő volt" hírhez fűzött commentem is pls... na megyek, anyámék leszedik itt a fejem,
Gute Nacht (tudomén, hogy Deutschból nyelvvizsgázol),
LL

Névtelen írta...

abszolut zanessa az első, MI TUDJUK!

Névtelen írta...

Na helló. MI ÚJSÁG VELETEK? Sehol senki? A mai napom egy katasztrófa (munkahely)volt. A gyerekeim (du)kiakartak hozni a béketűrésből,de nem sikerült nekik,és mire rendeződne a mai kusza nap(már azt hittem sosem lesz vége) megint esik az eső!!! Na jó kell a földnek,de annyira lehangol.Remélem azért nektek jobb volt a mai napotok.Mindenkit üdvözlök.(f.é.) Holnap jövök.

xdittax írta...

Először is F.É. nekem nagyátlagba jobb volt, más miatt ugyan lehangolódtam, az eső nekem jól szokott esni, bár valóban, ránézni a szürkeégre nem éppen szívderítő. De tudjuk, hogy kisüt a napocska! Mert mindig kisüt!:)

Liebe LL!×P
Igen, valóban el vagyok havazva, de szuper, hogy Te Rád ez nem annyira igaz, és van ilyesmire időd, energiád, ez valóban nagy teljesítmény volt! Elolvastam, élveztem és nagyon megköszönöm! :)
Ki fog kerülni természetesen, még szép!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Csá Ditta.Igen: eső után köpönyeg. Remélem is,hogy kisüt az a napocska.Más miatt lehangolódtál? Remélem semmi komoly. Én már kezdem magam jól érezni,ugyanis a Hairspray zenéjét hallgatom. Fenomenális,közben járkálok az oldalak között.(f.é.)

xdittax írta...

Csá Ditta.Igen: eső után köpönyeg. Remélem is,hogy kisüt az a napocska.Más miatt lehangolódtál? Remélem semmi komoly. Én már kezdem magam jól érezni,ugyanis a Hairspray zenéjét hallgatom. Fenomenális,közben járkálok az oldalak között.(f.é.)

Édes vagy, de semmi komoly. Nem olyan saját, személyes dolog, de azért saját hülyeségem. Csak túl érzékeny lélek vagyok, és ezmiatt sok midenen tudok sírni, de ez nem midenre, csupáncsak a szomorú emberi sorsokra vonatkozik. és ha valami ilyentéren vagyok valaminek a tanúja, legyen az az élet, vagy egy film jelenete, nagyon is átérzem, és potyogó könnyeim mutatják azt, mennyire is megérintett az egész.
De egyébként nálam is minden happy, bár én Rómeó és Júliát hallgatok.:)

Pussz: Ditta×××

Andi írta...

Óóóhhh...Rómeó és Júlia..
igen-igen, míly csodálatos Mű is az, akár filmen nézve, akár zenében hallgatva.
A legcsodálatosabb műnek tartom amit Shakespeare valaha is alkotni tudott!!!
A sírig tartó szerelem...,hát szem nem marad szárazon, még az enyém sem.
Ditta, amit az "érzékeny lélekről" írtál nagyon megfogott és mint már annyiszor, ismét magamra találok benne és megnyugvással tölt el, hogy nem Én vagyok
"rosszúl összerakva",
hanem a környezetemben vannak "lelketlenek" és én csak sajnálni tudom Őket EZÉRT!!!!

xdittax írta...

"Óóóhhh...Rómeó és Júlia..
igen-igen, míly csodálatos Mű is az, akár filmen nézve, akár zenében hallgatva."
Teljesen egyetértek! De nekem musicalbe a legjobb, úgyhogy a zenéjét szeretem a legjobban, ami persze a történetre támaszkodik, de imádom, és a magyrszöveg is annyira szép! Egyébként szerdán néztem meg este, egy nemhelyi gimnázium adta elő a városunkban, fiatalok, 17-21 évesek, és nagyon jó volt, oké, persze nem a legmagasabbszínvonal, de nagyon jól éreztem magam közben!
Én azért a könyedebb, happyendes szerelmi töténetét is, a Sok hűhó semmiért-et is nagyon-nagyon szeretem! Filmben, könyvben egyaránt!

Nem hiszem, hogy Te lennél "rosszul összerakva", vagy ha mégis, akkor viszont az a tudat nyugtasson, hogy én is hozzád hasonló vagyok..;)))))

Pussz: Ditta×××