2008. jún. 21.

Hosszabb és új ízelítők

Identified (preview of all songs minus "Set if Off") - Vanessa Hudgens

Márcsak 10 nap van az Identified amerikai megjelenésig, illetve mindösszesen 4 nap a japán kibocsátásig! És mostmár olyannyira közel vagyunk hozzá, hogy az imeem jóvoltából hoszabb ízelítőket hallgathatunk meg Vani új albumából, emelett a japánban megjelenő album 3 bónuszszámokból is kettőt meghallgathatunk, a Set It Off-ot kivéve, tehát értelemszerűen a Vulnerable-t és a Committed-ot! Bár úgy, hogy nem írja ki a címeket, egyelőre bajba vagyok a két új szám megkülöböztetésével, ugyanis nem hallom ki a címüket, de majd rájövök, és enélkül is tudom élvezni, de nagyon is!:)

Forrás: VABN.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

a vunerable az utsó szám és a végén, amikor halkul, ki lehet hallani a címet
a committednél pedig kb a 26. mp-nél volt az, hogy I should be committed jó hosszú í vel

xdittax írta...

Ok. Édes vagy! Közben leszedtem valami számomra eddigi ismeretlen formátumban, a japán blogból.

vivcsi93 írta...

Szerintem ez az album király lesz, én biztos megveszem, arról még nem lehet tudni, hogy nálunk körülbelül mikorra várható az, hogy a boltokba kerüljön? Gratula Vanessának, nagyon kitett magáért!!!

Névtelen írta...

Egyre izgalmasabb a dolog.(f.é.)

Névtelen írta...

jaja, vmi asx és már vhol írtam, hogy a kütyüjeimnek nem tetszik:S
de újabb vidit nem terveztem úgyse, most inkább hangot vágtam volna....dehát nem bénulok most ezzel, holnaptól kezdődik a nagy countdown!!

Névtelen írta...

ajj rájöttem nagynehezen, mért nem tetszik a zene a kütyüimnek: mert csak egyszerű hivatkozás, semmi más!! nekem akkor volt gyanús, amikor kiírta, hogy 1kb, ami ugye semmi, aztán a media player írta ki, hogy kapcsolódás...aki lát mp3 vagy más "barátságos" formátumot, szóljon pls!!

Névtelen írta...

Tessék linkluvor! Itt van egy, igaz ennek a formátuma asx (ami nem tom mi fán terem), de a Windows Media Player lejátsza. Legalábbis nekem :D

http://www.oh-vanessa.for-fan.net/media/Vanessa Hudgens - Identified Preview.rar#IDENTIFIED%20PREVIEW

Névtelen írta...

jah igen hoppsz... most nézem, h. csak végig futottam a kommenteken, és nem vettem észre, h. neked is asx van meg...
deh h-h nem játsza le a WMP? akkor csak az enyém, ilyen kis különc??

Névtelen írta...

az lejátssza viszont semmi más nem játssza le, amivel nem csak hallgatni lehet zenét, hanem szerkeszteni is,de mondom, túl vok a problémán, inkább számoljunk vissza
nap!

Andi írta...

Egyre inkább azt veszem észre,hogy számomra igencsak fülbemászó kezd lenni minden egyes dalrészlet....
egytől-egyig!:)

xdittax írta...

nekem is örökké ezek mennek a fejemben, nem tudom és nem is akarom onnan kiúzni őket. fantasztikus mind, és azok az bennem ragadtak, amiket esetleg eddig kevésbé szerettem meg. ráadásul van amelyiket elejétől-végigi, kemény 3 mp, oké, tudom, végigtudom "hallgatni", de van, amikor váltják egymsát a dlok, mondjuk csak egy-egy sortól, vagy refréntől. :)