2008. jún. 29.

HSM3 hivatalos tracklista

Úgy bizony. A már eddig is rengeteg információt megosztó HSMGNews legújabb bejegyzésében előállt a High School Musical 3 : Senior Year hivatalos soundtrack-jével, amely a következő képpen néz ki:(de azért figylejünk, és ne kezeljük 100%osan, hiszen nem hallottunk tényleges megerősítést!)

1. Now Or Never - Cast
Info: A West High Knights és az East High Wildcats bajnoki kosárlabda mérkőzésen, a tornateremben énekli az egész bagázs.

2. Wow! - Tiara, Jimmy, Donnie
Info: Az új másodikosok belépnek az East Gimibe, miküzben együtt sétálnak a suliban, és alaposan szemügyre vezsnek mindent.

3. My Shadow - Troy, Chad, Sharpay, Tiara, Jimmy, Donnie
Info: Ennek a dalnak is a tornaterem ad otthonz, mivel Troy és Chad talákozót javasol ott Donnie-nak és Jimmy-nek egy kosárlabdatréning erejéig, illetve mivel a színház tele van, Sharpay és Tiara szintén a tornaterembe mennek próbálni.

3. Boys Are Back - Troy és Chad
Info: A fiúk a roncstelepen döngetik és zúzzák a szemetsvödröket és a kocsik ablakait együtt, énekelve, táncolva.

4. I Want It All - Sharpay és Ryan
Info: Ez a dal egy hatalmas "hadsereget" fölvonultató dal, amikoris több, mint 500 gyerek táncol és énekel az ebédlőben, Sharpay álma szerint New York City-ben egy Hollywood-i sorozatának premierjén. Föld hívja Sharpay-t...

5. You Think You Know What’s Best - Gabriella és Sharpay
Info: Shapray még mindig nem mond le Troy-ról, de gabriellának már elege van belőle és énekelni kezdenek egy duettet.

6. Right Here, Right Now - Troy és Gabriella
Info: Ez az első dal a tavaszi musicalükből. Együtt ülnek azon a papírfán, amit az első filmben már láthattunk.

7. (Ez csak pletykált!) Our Prom Time! - HSM Cast
Info: Ez egy olyan dal, ahol mindenki a bálra öltözködik.

8. Sing Just To Dance - Sharpay és Tiara
Info: Erről a dalról mindössze annyi tudható - azon kívül, hogy kik adják elő - , hogy körübelül 7 percig tart. Az emlegetett óriási méretek talán ide is vonatkoznak...

9. A Night To Remember - HSM Cast
Info: Ezt a dalt tervezték a sajátmaguk által színre vitt musical-ük zárószámának, amit javarészt Gabriella énekel, de természetesen megszólal benne az egész szereplőgárda.

10. Wait! Don’t Go! - Ryan
Info: Elérkeztünk a film első és egyetlen szólójához, amit az idősebbik Evans énekel majd miután vége lett az előadásuknak és mindeki menne már. Zongorán közreműködik: Kelsi.:)

11. May I Have This Dance? - Troy és Gabriella
Info: A szerelmesek ezt a dalocskát Gaby egyeteménél a Stanfordnál éneklik, mikor Troy meglepi őt egy fáról leugorva.

12. We’re All In This Together (diplomázási verzió) - HSM Cast
Info: Ez az első film fináléjának egy verziója, amit Chad, taylor, Donny, Jimmy és Tiara énekel főképp, a diplomaosztó alatt.

13. High School Musical - HSM Cast

+1. Credit dal - (HSM: Get In The Picture győztese)
+2. Credit dal - Start Of Something New *REMIX* - Zac Efron és Vanessa Hudgens
+3. What Did You Think? - Zac Efron

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

hello! még van valami a HSM3gNews-on lécci fordítsátok le, mert nagyon érdekel, hogy még mik lesznek a HSM3-ban! köszi előre is!

Névtelen írta...

ebben most már tényleg megbízom, tuti nem lehet kamu, ott vannak a bizonyítékok...
és...mit tudnék még mondani...megint kezdenek beugrani a képek, amikor a 3 újonc bemegy a suliba és kórusban mondják, hogy Wow! Sharpay és Tiara tök vicces lesz együtt, a kicsik szintén. És a Boys Are Back...nos, a megjegyzésen nevetnem kellett...Zachy a szeméttelepen?Lol. Szóval ezt a filmet meg kell nézni!! Nem mintha nem akarnánk:)) Csak aannyira kíváncsivá tett a tracklist, hogy nagyon. És akkor még biztos kihagytam a dalok felét. Az viszont kissé lehervasztott, hogy Zachy single-je csak bónusz lesz...bár minőség szempontjából nem jelent semmit, lévén, hogy a Vunerable nagy kedvencem. Csak ne kéne a szülinapomig várnunk...
LL

vivcsi93 írta...

A sok hír szerint a Hsm3-t szánják a 3 musical közül a legnagyobb durranásnak, és a dalok listája is ezt mutatja....október, ó anyám még 4 hónap...

Névtelen írta...

Szerintem az is lesz! Várjál, még mielőtt bárki beleélné magát az októberbe, emlékeztetek mindenkit, hogy a 2. részre több, mint két hónapot kellett az amcsiktól számítva várni! Mozifilm lévén most nem hiszem, hogy ez lesz, ezért emlegetem annyit, hogy ne szülinapomon legyen, mert az dec. 13-án lesz, egy nappal Nessa előtt:) Szóval az nagyon késő, inkább Ditta szülinapjának kéne kedvezni:D
És igen, ezt a filmet látni kell!!!
LL

Névtelen írta...

már alig várom a high school musical számra meg föleg hogy milyen lesz teljes egészében na meg vanessa és ashley avagy gabriella és sharpey soha nem énekelt együtt erre is nagyon kiváncsi vagyok bár lenne már moziban a film
laura

Névtelen írta...

Névtelen!Nekem le van fordítva szerintem amire te kiváncsi vagy.
www.cute-za-nessa.blogspot.com

De ha nem akkor nem tudom mire gondolsz.

Nessa

Névtelen írta...

Ha-hó! Gyerekek,aki kiváncsi,hamar megöregszik. Benne lesz minden abban a filmben,amit oda csináltak.Ha mindent megtudtok előre,nem lesz már izgalmas a dolog. Eltűnik a varázsa az egésznek. Linkluvor nyugi minden meglesz,a szülinapod is,és a film is. Én már biztosan nem felejtem el,mert már annyiszor leírtad,ha akarnám se tudnám. Ha-ha!De én tisztába vagyok azzal,hogy nálatok ez a kor mennyire fontos!!És ez helyes is,de hogy megnyugtassalak titeket,egyik jön a másik után.(f.é.)

Névtelen írta...

Jó, lehet, hogy úgy tűnt, de...nem azért írtam le,hogy mindenki tudja, hogy mikor van a szülinapom:) Egyébként hiányoltalak, F. É.:D Najó, akkor sem tudom kivárni, és nem vok ezzel egyedül asszem:D És a HSM3-at a szülinapomnál is jobban várom. Meg a februárt. De most inkább élvezzük a szünidőt, emberek, hallgassunk Nessát, és ne foglalkozzunk semmivel...
LL

Névtelen írta...

Ditta, találtam egy jó hosszú cikket ZAAngels-ön, szóval nekiestem a fordnak...este úgyse leszek...te látom, jól elvegy mással, csak a biztonság kedvéért szólok.
LL

xdittax írta...

Sziasztok!

Drága Névtelen, sokat gondolkoztam és arra jutottam, hogy mostmár lassan én se akarok többet tudni a filmről, mert akarok sok új élményt vele kapcsolatban, majd ha beülök a moziba a pajtásaimmal. De úgy látom, Nessa valóban fordított az oldalról még további spoilerekt, úgyhogy csekkold le ott őket. Én se mondom, hogy biztosan nem osztok meg további több infót a filmről, valózsínűleg ide éls fog még pár apróság felkerülni, de sztem azért nem sokan akarják tudni előre a film minden egyes percét. Te biztos tudni akarod?
Remélem megértesz!:)

Igen, LL, úgy tűnik tényleg megbízható forrás ez az amcsi blog, a tracklista, bár elég hosszú eléggé valóságosnak tűnik, úgyhogy...:)

LL, helyes vagy a szülinapos jándékokkal, de azt kell mondjam, az enéym sincs sokkal előrénbb, mint a Tiéd. De majd meglátjuk, és reménykedjünk hogy mozifilm mivolta miatt nem kell hónapokat várnunk rá! Bár lehet a dalok fordítása föladja a leckét...

Jaj igen, a dalok tartalma nagyon lázba hozot engem is, a duettek, pláne hogy szinte csak azok vannak, és a koreográfiák, a hatalmas mérteke annyira izgatnak! Istenenm, én is várom, de úgy érzem, azért valahogy kitudom várni - Veletek!:D

LL, oké, édes vagy a fordításaidal, én egyelőre most rögötn idejöttem átvizslatni a commenteiteket, és rögtön idejöttem üdvözölni F.É.-t aki pár napja már el volt veszve elég rendesen...Szóval jó hallanai újra felőled!:)

Puszi: Ditta×××

Ui.: NYERTEK A SPANYOLOK!!!:)))))))

(bocsi, de ezt muszáj volt!:P)

Andi írta...

Úgy látszik Engem is utolért valami rendszerhiba,(nehogy Én is kimaradjak a jóból) mert nincs rendszerhang a gépemen, úgyhogy most csak a képekben és Ditta írásaiban "élvezkedhetek" csak, se hang, se videolejátszás..áááááá sikítok..!!!!!
Na mindegy,csütörtökig majd csak kibírom valahogy, mert akkor jön a szerelő.
Néhány órával ezelőtt a Jetix-en volt HSM2 DANCE-ALONG -
All for one - és több részletben adják le, így olyan rossz mert nem lehet tudni mikor jön a következő részlet, ezt is véletlenűl csíptem el. Látta Valaki még rajtam kívül?
Olyan édes volt ZaNessa!:)

Névtelen írta...

Jajj tényleg a dalok fordítása...azzal egyáltalán nem vok kibékülve....én személy szerint azért nem vállalok ilyensmit, mert nagyon nehéz az eredetihez közelítő minőségűt kihozni úgy, hogy ugyanaz maradjon a tartalom. Viszont egyetlen ilyan fordításomnál, a LC-nál a visszajelzésből ítélve összejött:)). Szóval nem tom, hogy a What Time Is It szövegének mi köze van a magyar változathoz...semmi, és nincs is olyan élvezhető se, mint az eredeti. Szóval ilyan szövegek miatt ne kelljen már hónapokat várni, omg!!
Egyébként még a régebbi vidifordomba benne volt, hogy 17 szám lesz, ezért bízom benne.
Akkor is...ha a Potter előbb lesz, behalok...bár arra is kíváncsi vok, de mégis egy hónppal később van. És tényleg, milyen jó már az angoloknak....Efron szülinapja előtt egy nappal HSM premier, először a világon, aztán másfél hónap múlva Potter6 Emmáékkal...Szívesen lennék a helyükbe, az 100. Vagy töltenék ott 2 hónap tanulmányi cuccot. Ha idősebb lennék, még össze is tudnám hozni...
LL

Névtelen írta...

Akkor én is elkezdem üvölttetni a jetixet, tegnapit sikerült elkapnom.:)

Névtelen írta...

Én természetesen tudni szeretném, hogy mi lesz a filmben! De ha így állunk...
Én is léttam a HSM2 danc-alon-ot :P:D Mindenki nagyon helyes volt és sikerült elsajátítanom a táncot is!:P:D

Andi írta...

Egyet értek Veled névtelen, Én is szeretném tudni a
HSM3 story-t,szinte a legabróbb részletekig, főleg ami TroyElla-t illeti....számomra (nem vagyunk egyformák persze)ettől még izgalmasabb a várakozás, hogy majd látom mind azt megvalósulni a filmben...a varázs nem tűnhet el, mindenképpen ott lesz,akár ismerjük a story-t, akár nem...hiszen Ők maguk varázslatosak..!:)
Azért megértünk Ditta és köszönünk minden egyes információt amit megosztasz Velünk!:)
Nagyon-nagyon várom a filmet.....