2008. jún. 30.

AllMusic kritika

Bizony a kritikákból sosem fogy el, de ez így van rendjén ha egy előadóművész kibocsát egy albumot, akár remek az, akár nem. Nos nekem az AllMusic kritkája elég komoly, elég igazságos, elég tetszetős, úgyhogy megéri elolvasnotok!

"A valaha bölcs Disney elkezdte elindítani kiváltságos csillagainak a High School Musical utáni karrierejeit, amíg még Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens teljes lendületben voltak, s albumaikat érettebb hanggal készítették el, mint a Radio Disney viteldíja általában. Hudgens-nek bemutatkozó albuma, a 'V' volt az első lépése, hogy egy kicsit eltávolodjon a nyíltan Disney-társult karrierjétől: kibocsátva a Hollywood stúdió által, felhasználva sablonként Christina Aguilera s érzelmes pop-ját; még akkor is, ha a dalai kicsit ismeretlenek voltak, meglepően kifinomult termelési értékeik voltak. Majdnem kettő év van a 'V' és a folytatása, az 'Identified' között. Ez hosszú időszak a Disney-időben, különös tekintettel arra, hogy milyen gyorsan próbálnak enyhíteni bármit, ami egy olyan attrakcióhoz kapcsolódik, mint a High School Musical. Az 'Identified' nem különbözik drasztikusan a 'V'-től - Hudgens még mindig szeretetről, táncolásról és a barátnőzésről énekel, és mégegyszer újra, a produkciók klasszisokkal jobbak a daloknál és az éneklésnél. Doctor Luke, Benny Blanco, és J.R. Rotem köreműködésével az album sokkal játékosabbnak, bonyolultabbnak, és divatosabbnak hangzik: a 'Last Night' életvidám ritmusra és suttogó háttérvokálra épül, az akusztika gitárnyalásokba csúszik és meleg elektromos zongorákba, míg a 'First Bad Habit' szünet nélkül megy át pöfögő elektromos gitároktól ziháló elektropop-ba és vissza. Egy kis kölcsönzés Gwen Stefani-tól, Nelly Furtado-tól, Fergie-től és Rihanná-tól, az 'Identified' a legkorszerűbb popalbum szimulálása. Mindazonáltal, furcsa módon, mivel az albumot 'Identified'-nak nevezték, hallgatástól újrahallgatásig remélhető, hogy néhányuk meg fog ragadni. Hudgens-nek nincs jelenléte vagy nincsenek csövei, hogy lehúzzon egy hip-hop-pal színezett táncparketthimnuszt, mint a 'Hook It Up', vagy egy intim balladát, mint a 'Paper Cut', ami Leona Lewis 'Bleeding Love'-jának Disney-s verziója. A legjobb pillanatok itt azok, hogy Hudgens erősebbé változtatta gyengeségeit: a vokáljai nem erőteljesek, de kovácsolhatóak, tökéletes fogás egy feminista pop-ba, mint az 'Amazed' és a címadó dal. Bár néhány igazán furcsa pillanat is jelen van itt, lehet, hogy szándékosan, lehet, hogy nem, de buzis, mint például a 'Party On The Moon' és a 'Sneakernight', amiben olyan szövegek is vannak, mint hogy "Did You Eat?" és a meglepően jó Aguilera megtestesülés Hudgens-től. Ezek ellnére azonban szintén van néhány hitelesen lenyűgöző pillanat: a 'Did It Ever Cross Your Mind' egy törvényes pop durranás lehetne, és a kissé rikító 'Gone With The Wind'-del át tud alakulni a Disney sztárból egy meggyőzőbb, éretebb énekessé. Néhány botlás ellenére az 'Identified' megvalósítja a célját: számíthatunk rá, hogy a Hudgens rajongók hamarosan kifogják nőni a High School Musical-t, és adnak neki egy jobb esélyt, hogy a tartózkodásból egy másfajta popzenére váltson." - Heather Phares - AllMusic


Gondoltam illik Vanessával zárni ezt a hónapot, bár kétségkívül a következő, holnap kezdődő fog igazán Róla szólni - persze megérdemelten, hiszen holnap, július 1-én végre Amerikában is megjelenik Vanessa Anne Hudgens 2. szólóalbuma! Gratulálok Nessa!<3

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindenkinek megjár az esély! Én megadom,és megadtam! Remélem tud,és sikerül vele élni.Gyerünk kicsi lány,hajrá!!!!(f.é.)

Andi írta...

Én is bízom a sikerében és, hogy megtalálja Önmagát...és bízom ZaNessa-ban és kívánom Nekik Szívből, hogy mindazt, ami mostantól Velük történik frankón Összetartsák...!!!!!

Névtelen írta...

hali!
LL van msn-ed? szeretnék veled beszélni,fordítással kapcsolatosan,hogy tudnál-e nekem segíteni!
bya

Névtelen írta...

szya, persze, tessék:
zita.h92@hotmail.com
és Ness megérkezett NYC-be!!! Zachyről most még semmi, viszont látták vkivel telefonálni...
LL

Névtelen írta...

<3 jááj de jó, hogy MA -júl.1.- adják ki hivatalosan az Identifiedet (L), az viszont már más kérdés, hogy mindenkinek megvannak a számok a netről, de sebaj xD. Amúgy igen vannak ÚJ Candidek Nessáról, nagyon szépek :) És mozgalmas hétnek néz elé Nessa :P

vivcsi93 írta...

Szerintem az olyen nagy Vanessa fanatikusok, mint amilyenek mi vagyunk...:) kitartanak V mellett jóban és rosszban és szerintem kifejezetten jó h kezd eltávolodni attól a megszokott pop zenétől ami régen Britney-t és Christinát jellemezte. Csak így tovább!!!

xdittax írta...

A bíztatás réfár a 'kicsi lányra', de minden bizonnyal sikerül majd megbirkózni vele, ahogy az előtte álló mozgalmas napokkal/hetekkel, valóban!

Nekünk csak támogatni kell, mégha nem is azzal, hogy megvesszük az albumát...*szégyenlősenelmosolyodik*

És igen LL, biztosan zachy-t hívta, hogy sikeresen landolt, és hogy sajnos, minden visszatért a megszokott kerékvágásba, már ami a papparazzikat illeti, mert egyébként a jövő mindig mást hordoz magába! Másfajta/újfajta popot, másfajta/újfajta Vanessát, de igen mi mellette állunk jóban-rosszban!

Köszönöm Nektek!
Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Nemtom, hogy mikor kerül el az album hozzánk is, de én megvenném, bár addigra kívülről fogom vágni az egészet...
Lehet, hogy Zanessa-nak nem használ a paparazzi, de nekem, aki civilcelebmániában szenved, annál inkább. Most ez elég önző volt tőlem, de akkoris, annyira régen nem volt róluk candid...
Haj, és ha eddig nem szálltam volna be az itteni Nessa-supporterek klubhába, most megteszem:) Go Nessa!!
LL

Névtelen írta...

oké,megvagy xD