2008. jún. 11.

3 dalcím...

...amik a HSM3 Graduation News szerint biztosan benne lesznek a HSM 3 - Senior Year című filmben!xD

- először is tudunk a Zac által elárultakból, egy 'NOW OR NEVER' című dalról, ami nyitányként fog funkcionálni, és egy fontos meccs közben fognak majd erre "tombolni" Vadmacskáink! Meg mi is!:)

- aztán biztosra veszik, hogy egy 'A NIGHT TO REMEMBER' címre hallgató szám is benne szerepel majd a filmben, bár hogy hol, azt még nem tudják. Bár címből én a bálra tenném. Vagy afelé.

- és végezetül, egy olyan hírt is megosztottak, miszerint a HSM3 befejző száma, a nagy-nagy finálé egy 'HIGH SCHOOL MUSICAL' című dallal fejeződbe be. és talán nem csak ez a film, hanem az egész történet, és igen, szerintem egy ilyen című dal méltó befejezést ad, az egész HSM mindenségnek!

Szóval nekem tetszenek! csak egyelőre, nem lehet tudni, mennyire biztosak az információk, ők egy-egy statiszta elmondsára hivatkoznak, és szeretném remélni, hogy igazuk legyen! Ti?:)

Továbbá azt is elárulják a blogon, hogy most úgy néz ki, ezen a pénteken ér véget a HSM3 forgatása. Azaz péntek 13-án, amikor nálunk is kitör a nyáriszünet! Végre!:)

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

szupeeeeer (LL)

Névtelen írta...

jajj annyira várom!!!
a HSM című dal szerintem is jó befejezés lesz, a Now or Never pedig sztem arra vonatkozik, hogy most, vagy soha kell pontot szerezni és megnyerni a meccset...
az A Night to Remember pedig vmi keringőt juttat eszembe, sztem lassú szám lesz...nagyjából ennyi...
LL

xdittax írta...

Az ám, de még mennyire!
Remélem, hogy tényleg igazak ezek a pletykák, nekem elég megnyerőek. Igen a 'Most vagy soha', nagyon erőteljesnek hangzik, a 'HSM' tökéletes vég lesz, az 'A Nigt To R.' pedig, ahogy én is írtam a báli jelenthez időzítem, annak megfelelne, hozzád hasonlóan szóval igen, nagyon várom már! :)))

Névtelen írta...

az "A Night To Remember" az mit jelent? Emlék az estéről vagy Emlékezni az estére?

Névtelen írta...

egy éjszaka, amire emlékezni fogunk

Névtelen írta...

a VABN-en van egy érdekes cikk a zsúfolt HSM stlus(ok)ról!!:):)

Névtelen írta...

igen, tényleg írnak arról, hogy a HSM felvette a zsúfolt stílust...
csak Ditta ment el megin nemtomhova...:P

xdittax írta...

Oh, elnézést csak tudják roppant elfoglalt vagyok... lehetke, remélem.:P Holnap szereplünk a zeneoskolánk évzáróján, annak próbáira járok szolgamasan, után leülök a TVkészülék el, és EB-t nézek. Most viszont mégse azt teszem, és a meccs helyett inkább előbb itt töltöm időmet, majd vissza megyek a TV-hez és a Hősök-be élem bele magam. Ezer bocsi, de az EB miatt csak a kora délutánjaim lesznek szabadok, és jövőhéten még bejárok néhány de. a tesiérettségikre is. De ez nem azt jelenti, hogy nem kapjátok meg a várva várt híreket! Azt soha:)

Névtelen írta...

ajj, bocsi ezért a múltkoriért, de...na mind1
nyáron is ilyen elfoglalt vagy?
omg, az évzárón előadtok vmit...az egyetlen dolog, amire ilyenkor vevő lennék, az az, hogy tanujjuk meg táncolni a what time is it-et és uccsó nap hülyüljünk egyet az aulánkban nah az jó lenne...de egyébként uncsi napnak nézek elébe sajna...

xdittax írta...

Lehetek nem? Az élet nem csak a suliban zajlik, azon kívül is fog, de ott is még nyáron is, hidd el nekem!
Háát, igen, de olyan hivatalos zenesuliba nem igazán illik, egy What Time Is It.:D De a gimiben azért uccsó órán még tegnap lenyomtunk egy: "Summer, summer, summer...itt robbant a bomba, majd jött a kórus! xDDD Haha, azért csak kevesen csináltuk, de poénkodtunk rajta és nevvettünk egy sort! Aztán tegnmap is egész nap ez szólt! nem is bánom, imádom!:)))

Névtelen írta...

jó neked, nincs tele az osztályod antifanokkal...
elfoglaltságról jut eszembe...a nyár örömére holnaptól hétfőig nem leszek, mert családdal megyek bicajtúrára a Fertő tó körül...holnap du azért még leszek és ma nincs apám, aki kitúrjon innen, úgyhogy próbálok késő estig maradni...
LL

Névtelen írta...

úgyértem, aápám van, csak Bécsben

xdittax írta...

Értettem az pás részt is, ne félj!:) Hmm, szerintem élvezni fogjátok, tök jó lesz, csak remélem az időtök is!:$

Névtelen írta...

hihi én is remélem:)))