2008. okt. 22.

17 Again előzetes!!

Azta! Akkor, amikor senki nem számított rá, megérkezett a hivatalos előzetese a 17 Again című 2009-es vígjátéknak, melynek egyik főszereplője, nem más, mint Zachary Efron!

Nehéz nem a hSM3 összpontosítani, de ezt muszáj megnézni! Fantasztikus!



Forrás: YT.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igazad van, ez tényleg fantasztikus! Már alig várom, hogy láthassam! Minden egyes percét imádom az előzetesnek. Zac olyan cuki! :D

Névtelen írta...

Reggel amikor megláttam sírtam a röhögéstől!!!lol Annyira jó
!!!!!

Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Juhhhhú! Tuti jó lesz, nagyon várom!!! Ez a pasi mindenhol % mindenben csúcsformában van. Imádom!

Névtelen írta...

Szegényről teljesen lemondtam színészileg (mert azért hang/tánc ide vagy oda, színészileg a HSMben szerintem elég ripacska), úgyhogy ez nagyon meglepett! Jó és tök hiteles,röhögtem rajta egy csomót!:-D
De ez ugye nem musical lesz? (Csak mert vannaka végén vaalmi táncolós jelenetek...)

Névtelen írta...

Néztem a US Hollywood Hot Magazin partyról jött képeket a JJn. Nem értem ezt a kontrasztot. Egy képen látható V édes retro rucijában mezitláb, szandiban, mögötte áll egy némber nagykabátban és csizmában, a szél fúj mint az állat

Névtelen írta...

Jó kis film lesz ez a 17 Again is, úgy néz ki jövőre is lesz mit nézni...

Holnap ilyenkor fogok a moziban ülni, napközbenre beterveztem a teljes Radio 1 interjú fordítását, a harmada már kész :)

Fant

Névtelen írta...

Na most, most igazán én is legszívesebben ordítanék az örömtől!!!
A barátaim megszerveztek nekem egy "exclusive"nak mondható HSM3 filmnézést. Nem kell a tömegben ülnöm, nem kell bezárva éreznem magam, olyan lesz, mintha a saját kis fotelomból nézném. Hogy melyik nap lesz, az a jövőhét zsufijának kérdése, de még hét elején megoldom. És én most nagyon boldog vagyok. Azért is mert ilyen fantasztikus barátaim vannak és azért is, mert ÉN IS részese lehetek mégiscsak annak az eufóriának, amit a receptorok már előre jeleztek.
Kicsit vidámabban indulok a hétvégének - legszívesebben átölelném a világot (és Zacet... - álmodik a nyomor, mi?).

Névtelen írta...

Fant mondtam én, hogy te vagy a csúcs, igazi atom -maki....
Jó munkát! Sajnos csak a lerágott csontot fogod fordítani, de nem baj, csak fordítsd, meg ne állj! Most még a lerágott csont is nagyon jól jön időtöltésnek, amíg végre eljutok a filmre.

Névtelen írta...

Szerintetek Ashley hajt még Zacre? Vagy tényleg élete szerelme Jared M. A külfüldi kommenteken már megint ilyeneket lehet olvasni,hogy Vani vagy Ash lesz a "befutó". Remélem nem kezdődik már megint ez az egész előlről. Én is észre veszem különben, hogy nagyon szeretne V nyomába érni minden téren pl.öltözködés megjelenés és Zac. Mi a véleményetek erről?

Névtelen írta...

Bármit hoz is az élet, Ashley a nyomába nem ér Vnek...
Rájöttem miért is nem bírom annyira: affektál, állandóan, megállíthatatlanul és nem látok benne semmi természetest amivel önmagából adna valamit. Majdhogynem úgy viselkedik, mint a ilmjeiben. Még azokban is hasonlók a karakterei illetve a stílusa.

Névtelen írta...

OMGOMGOMG!!
Egy óra múlva indulok:PPP
Király film lesz ez is...
Az biztos, hogy Ashley nem olyan stílusos, és nem büszkélkedhet olyan baráttal, mint V. De attól még sokan kedvelik őt is, ez Zanessás oldal, ezért itt nincsenek annyian. Én elhiszem nekik, hogy legjobb barátnők, ezt a Föld másik oldaláról viszont nehéz hitelesen ellenőrizni vagy cáfolni...szóval nem hiszem, hogy Zac Ash célpontja lenne...a stílus szempontjából pedig nem utánozza V-t szerintem, nekünk V a szimpatikusabb, ezért tartuk őt stílusosabbnak, de nem hiszem, hogy ez mindenhol így lenne.

Emberek, mi lett a kommentrészleggel? A régi átláthatóbb volt...
LL

Névtelen írta...

Már azt hittem csak nekem vacakol a kommentrészleg, tényleg furcsa, igazd van LL. Ashley-vel kapcsolatban: vihar egy kanál vízben emberek,ne lássunk olyan dolgokat amik nincsenek... Ugyan miért ne lehetne, hogy ők hárman tényleg jóban vannak, évekig dolgoztak együtt olyan filmeken, amik sztárrá tették őket, együtt élték meg a HSM önálló jelenséggé válását, együtt lettek tinikből fiatal felnőttek, szerintem ez elég indok lehet arra, hogy jó viszonyaban legyenek... Az is nyilvánvaló, hogy Zac másképp viszonyul a nyilvánosság előtt Ashley-hez mint Vanessa-hoz - tudjuk miért. Két nő két stílus, mindenkinek más jön be, de nincs okunk kétségbe vonni, hogy Zac-nek inkább Nessa jön be :)

LL: jó szórakozást (bár az garantált)! Én csak este nyolcra megyek, de lényeg, hogy végre láthatom!

Fant

xdittax írta...

Annyira kakó. Már a commetelés. Ráadásul nálam csak komplikáltan működik, hogy erőteljesen utálom!!

LL és Fant-hoz különsen húzok.
Hiszen azért látunk mostanában több Zashley-t, mint esetleg Zanessát, mert létezik Zanessa.
Észrevettétek, hogy addig, míg nem tudta mega világ, mi alajult ki köztük, játékosak voltak, flörtölősek egymással, és bizonyára ez mind a mai napig megvan bennük, csak nema anygközönségnek tartogatják. Valamivel kevesebb ilyen közvetlenebb pillanatot kaphatunk el, de még így sincs teljes hiány, úgyhogy felesleges rémeket látni. Ashley nekem Ashley, nem Vanessa 2, szerencsére, de egyértelmű, hogy komálom annyira, mint V-t. De örülök, hogy annyira hihetelenül kikifgoták egymást, hogy legjobb barátokra találtak egymásban, mert ha ezt mondják, el kell fogdanunk. és nem nehéz. oly' régóta együtt vannak, szeretetben, boldogságban, de akkor is, amikor nem minden volt fenékig tejfel. Azt hiszem, az egyik lehető legjobb legjobb barátnőt ismerhetjük benne, de ha mégse lenne így, akkor is...nincs ok aggodalmomra.

Zac és Vanessa egyet jelent.:)
Mi már csak tudjuk^^

Fantnak és Mindenkinek: Remek lesz, ígérem!:)