2008. okt. 28.

Hawaii étkezés^^

Maradjunk csak meg az időrendiségnél, így nem azzal kezdek, amit a nagy hévvel netezők bizonyára már kiszúrtak a JJ-n például, hanem azzal, ami még az előtt történt.

Szóval az igazi és nagyon boldog párról, Zac Efron-ról és Vanessa Hudgens-ről, alias Zanessáról további képek érkeztek még mindig arról a mesés szigetről(ekről) Hawaii-ról, ahol megérdemelt minivakációjukat töltötték a hétvégén, köszönhetően Zefron menedzserének Jason Barrett-nek esküvő aprópójából.


A csodás kettős talán egy reggelit, talán egy ebédet(valószínűleg utóbbit) élvezett együtt egymás társaságában a paradicsomban!^^



Forrás: Zefron Forum.

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy hévvel netezők....:P nagy hévvel tanulok, oks??:P
Egyébként vanessahudgens.com-on én is láttam őket...csak annyira kicsik sajna...

xdittax írta...

Igen, de annál azért helyesebbek:)

Én nagy hévvel "dolgozok". Ebbe beletartozik tanulás, tolmácskodás, hírírás és a holnapra való készülődés. Illetve azutánra is.:)

Névtelen írta...

LL itt, LL ott, LL mindenh(L)OL :o)

Milyen színű a hév amivel tanulsz? Zöld vagy ábrándosvilágoskék? :oP

Nagyítót a bloggernek!

Névtelen írta...

NEM TUDOM H EZ A HAZAÉRKEZÉSI KÉPEK? HA VALAKI TUDJA AKK ÍRJA MÁR MEG!http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2008&mon=10&evt=hudgens-hoodies&pic=zac-efron-vanessa-hudgens-hoodies-01.jpg

BEA

Névtelen írta...

Ditta ezek szerint miattad nem tudtam elküldeni az üzenetet. Egyszerre nymtuk meg a send gombot...

Ditta milyen esemény lesz holnap amire ennyire készülsz?
Azon a kíváló híren kívül, hogy holnap lesz a blog 1 éves?

Névtelen írta...

Igen kedves Bea, ezek már a hazaérkezés képei.

Névtelen írta...

A picture manager segített a fotók nagyításában, aki teheti nézze meg így is.

Névtelen írta...

KÖSZI SZÉPEN KEDVES NÉVTELEN!!!!!!! AM MÁR LÁTTAM PONT AMIKOR VISSZA NÉZTEM H AZT MÁR DITTA KITETTE !!!

BEA

xdittax írta...

Oh pardon, Névteleünk:)

Viszont ki kell hogy javítsalak, nem holnap lesz szülinap, csak egy nappal később, csütörtök.×P×D

De az biztos, hogy már most arra is készülnöm kell, mert nem hiszem, hogy holnap, amíg Bécsben járok-kelek megtehetem... Egész nap odaleszek, nélkületek...:(

Névtelen írta...

Oh, szuper jó napot kívánok! Én is voltam pár napja (de most kivételesen csak bevásárló körúton).
Nekem olyan nagyon szerdai hangulatom van, bocccsssánat, ezért tévedtem 1 napot!

Tegnp éjjel álmatlanságomban összerántottam egy kis ünnepi montázst. Én ezzel foglak megünnepelni téged és a blogot.

xdittax írta...

És egymást.:) No meg Zanessát. Mert ezen tényezők nélkül, nem biztos, hogy bírtam volna egy évig...igaz, kemény fából faragtak, szerencsétekre talán;)

Köszönöm, bármi legyen is az, és egyébként, tudod, tudjátok, hogy nálam ez a szó nagyon fontos. Szóval mindenért Mindnekinek!

De lehet, hogy ezt csütörtökre tartalékolnom kéne?:)

Névtelen írta...

Hév?? Nem igazán jellemző rám, ha tanulásról van szó...:P De ha választani kell, inkább a kék:P És tőlem nem szabdultok könnnyen:PP
Ditta, jó szórakozást Bécsben...nekem még várnom kell, míg kimehetek...és várjuk a holnaputáni visszatérést!

Névtelen írta...

LL sztem a világért sem akar megszabadulni tőled senki.

Te írtad, hogy nagy hévvel tanulsz, én meg jót nevettem rajtad, mert úgy nehéz tanulni, hogy közben bloggolsz vagy mégsem (megértelek)?

Névtelen írta...

Ezen nevetnem kellett, szóval LOL. Ha azt írtam...jé tényleg...akkor az csak öszönzés volt magam számára...:P
Egyébként meg itt írtam elég sokáig egy projeket, közben már vagy huszadjára jelzett hibát az Explorerem, úgyhogy elhatároztam, örökre átváltok Firefoxra. Épp a könyvjelzőket másoltam, amikor a JJ volt soron, láttam ezt a visszatérős hírt...ez lenne a mentségem...most pedig szótárazni jöttem...itt ugyanis van Cambride-i szótár, a szobámban nincs...szóval megyek, folytatom...
See ya-sztok:))
LL

Névtelen írta...

LL ne szabadkozz!!!
Gyere, időnként nézz ide, vedd úgy, hogy kötelező jelleggel! Mellette ha megy még azért intenzíven a tanulás, az kielégítő (remélem ezt nem olvassák kiskorú hozzámtartozók)

A firefox-val nagyon vigyázz, szerintem kicsit próbálkozz vele, nem fogod szeretni. Van kehe az Explorernek, de hidd el, hogy optimális esetben még mindíg ez a legjobb.
nem lehet, hogy ráhúztál valami szoftvert ami bezavar? Én egy HPmultifunkcióst telepítettem nemrég és totál meghülyítette az Explorert. ha megnéztem egy képet pl már nem tudtam simán kijönni, azonnal hibát észlelt és leállít.
Már éppen csutkára akartam pucolni a rendszert az idegtől, aztán a lustaságom szikrája jelzett, hogy ne mindent, csak azt az egyet.
Most újra telepítettem, sajnos nem működik minden funkció 100%osan, de a net problémám legalább megoldódott.
Ne siesd el, gondold végig te is mit csináltál menet közben.

Andi írta...

Ezek a pillanatok is annyira személyesek....mégis oly jó Őket "így" látni....!:)

Névtelen írta...

Mi az a picture manager?

Névtelen írta...

Hát nem tudom, mostanában semmit nem telepítettem, viszont nem én vagyok az egyetlen felhasználó, úgyhogy lehetséges, hogy más a ludas...viszont körülöttem mindenki azt mondja, mennyivel gyorsabb a Firefox...egy napja használom, és tényleg gyorsabban tölti be a vidiket és egyszer se jelzett hibát eddig...szóval most kipróbálom, aztán bármikor visszaválthatok...azért nem értettem annyira drámain azt az örökrét, de tényleg idegesít, hogy betöltök vagy 20 képet, épp le akarnám őket tölteni, mikor kiírja, hogy bocs, hiba történt, az ablak bezárul...szóval még várjuk ki a végét...

Hír nem is volt szinte semmi, tegnap látták V-t Ashleyvel shoppingolni és nem is láttam mást...meg persze jönnek az élménybeszámolók a nagy eseményekről VABN-re és ZAAngelsre...

A Picture Managert sajna nem ismerem.:(

Névtelen írta...

LL végülis mindegy, majd meglátod... Mi "ámítástechnikus" család vagyunk és vannak alap tézisek, csak ezt próbáltam beadagolni. Természetesen ha neked a firefox jobb, akkor azt használod.
A picture manager, a WinXp alatt futó (bocs, már megint azt gondoltam, hogy mindenkinek ez van) tulajdonképpen képmegjelenítő program. Illetve jóval több, mert tudsz benne képet szerkeszteni is egy bizonyos szintig. Nekem itt sikerült konfigurálnom a képet és ezután nagyítani is tudtam.

Na megyek hírolvasni...

Ah, Fant a Dark Knight szted már megszerezhető? Megnéztem, elég jó lehet, szívesen megtekinteném a filmet.

Névtelen írta...

Amennyire én tudom, Névtelen a Dark Knight nem igazán van meg jó minőségben a neten, kamerás mozisverzókat meg kár is megnézni, élvezhetetlen.
Ha jól tudom az év vége felé jön ki dvd-n, vagyis a magyarországi megjelenése lesz decemberben. Egyébként ajánlom figyelmedbe, komoly, tartalmas film, kívácsi leszek a róla alkotott véleményedre.

Amúgy én is inkább firefox párti vagyok, viszont nagy hibája, hogy újabban nem mindíg lehet rajta videót nézni, youtube pl. megakad 2 másodperc után. A legeslegújabb verzióját meg inkább le sem töltöm újra, egyszer próbáltam, de nagyon kaotikus nekem...

Fant

Névtelen írta...

Fant, csináltam magamnak egy nicknevet (jó sok melómba került...) arra az esetre, ha nem jönne át a hozzászólásokból, hogy mikor írok én. Kezd kicsit elharapózni a névtelenek tábora. Talán igaza volt Dittának....és Vnek. So I identified myself ;o)

Köszönöm az infót Fant, mindenképpen megnézem a filmet és referálok. Remélem igazad lesz.

A firefoxról még most sem változott a véleményem, az a hiba amit itt felvetettél nem gondolnám, hogy feltétlenül típushiba, nekem az Explorer is produkál hasonlót.
;o)

Névtelen írta...

Igen kissé tényleg sok lett a névtelen hirtelen, de azért nagyjából még képben vagyok, mikor írsz te, a stílusodból próbálok következtetni. A nicknév nagyon jó ötlet, örülök a döntésednek.

Firefox: onnan gondoltam, hogy esetleg típushiba lehet, hogy a németeknél is olvastam ugyanilyen panaszt. De tulajdonképp mindegy is, ha nem megy itt, majd megy amott, megoldom kreatívan :)

Jó éjt!

Fant

Névtelen írta...

Tovább már én sem bírom, egyszerűen nem kapok szikrát, megyek én is! Jó éjt!

;o)