2008. okt. 28.

Nálunk is tarolt!

Végre!:)

"A High School Musical 3. – Végzősök az idei év eddigi legsikeresebb nyitófilmje lett hazánkban: egy hétvége alatt több mint 86 ezer magyar néző látta.

A tinédzserek legnagyobb örömére múlt hét csütörtök óta végre látható a hazai mozikban az idei év leginkább várt tinifilmje, a High School Musical 3. - Végzősök című produkció. A tinik legnagyobb kedvencei, Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens és a többi ifjú sztár pedig már a nyitó hétvégén 86.556 nézőt csalogatott be a mozikba.


Ezzel a film lesöpörte a trónról az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága és a Mamma Mia! című filmet is, így megdöntötte a 2008-as hazai rekordot. És ez még csak az őrület első hétvégéje, az őszi szünetben a mozik hatalmas rohamra számítanak, javaslatuk szerint érdemes a jegyeket előre lefoglalni.

A High School Musical 3. természetesen nemcsak hazánkban, hanem az Egyesült Államokban is tarolt: ottani nyitó hétvégéjén összesen 42 millió dollárt kaszált, amivel új rekordot állított fel, hiszen musical eddig még sosem hozott össze egyetlen hétvége alatt ekkora bevételt (a korábbi csúcstartó a Mamma Mia! volt idén júliusban elért 27,8 milliós eredményével).

Ez a kiemelkedő adat pedig annál is inkább nagy anyagi sikernek számít, mivel a film állítólag kevesebb, mint 15 millió dollárból készült, tehát már az első hétvégén csaknem háromszorosan hozta be az árát.

A HSM 3. pedig nemcsak Amerikában szerepelt ilyen szépen: nemzetközi eredményei megközelítik az Államok-belit, hiszen első hétvégéjén a film 40 millió dolláros jegybevételre tett szert világszerte 22 országban (csak Nagy-Britanniában például 13,5 milliót hozott) – ez a legjobb eredmény A sötét lovag augusztusi bemutatója óta (ami 42 millió dolláros nemzetközi bevétellel nyitott). A gyártó stúdió, a Disney szerint a musical az összes országban első lett a box office toplistán."

Forrás: Est.hu. Kösz, Fant!:)

MÁS: Közérdekű közlemény, hogy a holnapi nap folyamán egyáltalán nem leszek jelen a blogon, semmiféle friss nem várható, és ezt én sajnálom az egyik legjobban(ki a másik?:P), mivel hogy kisebb utazásra adom a fejem, és Bécsbe megyek, egyébként a blog életében másodszor.;) Én vigyázni fogok magamra, Ti is tegyétek ezt, illetve vigyázzatok egymásra és a blogra is!

Szép estét, vidám éccakát, holnapra pedig szintén a legjobbakat!
Jók legyetek, Ditta×××

57 megjegyzés:

Névtelen írta...

És igen! Ez hihetetlen ez fantasztikus, ezt igazán nem vártam! De szóljon, aki ezt előre tudta! Idehaza, ilyen környezetben, ennyi lenézés közepette és ennyire minimális promóció után ekkora kasszasiker; ez teljesen váratlan! Mostmár aztán a magyar cinikusok végképp elhagyhatják a rétegfilm jelzőt! Ez most olyan lehet a cinikusoknak, mint egy visszakézből adott emberes pofon! :)
És hogy mekkora dolog a más országokban termelt 40 millió hogy ez tulajdonképpen a Sötét lovag vonatkozó bevételével megegyező, ami pedig az abszolút csúcs, ez őrületes!
És ez kép Ditta, beletrafáltál megint :)

Fant

Névtelen írta...

Jó magyar kritikát őszintén szólva nem is olvastam. Ha vki igen, dobjon meg vele:P Szóval ez az a pillanat, mikor az ember belebokszol a levegőbe, hogy igen, mi sem hoztunk szégyent!
Eme lelkesedéssel próbálok most a könyveim felé somfordálni...és hogy megírjak egy kritikát...:))

Névtelen írta...

A promócióról annyit, hogy sokat köszönhet a Disney a különböző országok fansite-jainak, mert ők is hozzájárultak munkájukkal a promócióhoz és izzították a nézőközönséget maguk körül a napi hírekkel, blogokkal stb.. Biztos, hogy nem nyom akkorát a latba, mint amennyi ktg van egy ilen reklámidőszakban, de azért ha csak erre az oldalra gondolunk és hogy mi ment ittaz utóbbi időben...

Én már egyébként is gondolkoztam azon, hogy nagyon tuti lenne, ha a Disney, a különböző országokban minősítené a projekthez fűződő oldalakat: pl egy aktív, nagy látogatottságú, minőségi blog gazdáját mondjuk meglepnék valamivel (ezer ötletem lenne).
Jó, jó, tudom, hogy ez naivitás, mert miért is foglalkozna ezzel a Disney, amikor ingyen is elvégzk a rajogók a toborzást és a promótálást így több pénz maradhat a kasszában.

Tényleg Ditta, Te mérted már a látogatottságát az oldaladnak? Nem tudom, hogyan épül fel technikailag, de az én céges oldalamon mérhető és szelektálható a látogatottság.
Nyílván nem saját tárhelyről lépnek fel, de azért nagyjából leszűrhető a napi/heti/havi adat sőt a látogatások ideje is.

Fant, miért gondolod, hogy lenézőek az emberek a HSM-mel kapcsolatban? Hol és hogyan tapasztaltad ezt meg?

A kasszasiker pedig könyvelhető volt. Akkora őrület előzte meg a 3. részt, már a film forgatókönyvének megjelenése óta, amit nem is tudom melyik másik filmről lehetne elmondani. A hír pedig terjed és gerjesztő hatású, mint tudjuk.
A "rétegfilm" jelzőt is sztem rosszul használják. Véleményem szerint (és éppen gondolhatom nagyon rosszul is) az egyes film műfajok mindegyike más réteget fed le. Átfedés természetesen van, de ettől az még rétegfilm. Na most beszéltem műfaji rétegződésről, de ezt nézhetjük életkor alapján is. Hm? Mi a véleményetek?

Névtelen írta...

Ez most lehet, hogy hosszú lesz Névtelen, de az ilyen eszmecserékért (is) szeretek idejárni. A promócióról: ez alatt én azt értem elsősorban, ami mindenki előtt megjelenik, ha akarja ha nem: előzetesek a tv-ben, műsorok a tv-ben, újságcikkek (nem a tinimagazinosokra gondolok), hirdetések; a legjobb és legprofibb példa erre a Sötét lovag lehengerlő médiakampánya. A HSM 3 kapcsán a Disney egy nagyon ügyes és okos reklámkampányt folytatott az interneten keresztül, ami elsősorban a már meglévő közönségnek szólt. Külföldre is elvitte a film szereplőit, ami megintcsak óriási promóció. Idehaza gyakorlatilag semmi ilyesmi nem történt, leszámítva a viva HSM hétvégéjét, ami viszont olyan, mintha nem is lett volna.
A fansite-okról: teljesen egyetéretek veled abban, hogy a Disney rengeteget köszönhet, többek közt az olyan oldalaknak, mint a Dittáé. De ezek az oldalak ismétcsak egy adott körnek szólnak, csak a HSM-et már ismerő és kedvelő rajongóknak. Az már megint más kérdés, hogy ez egy óriási réteg. Azt is gondolom még, hogy a HSM annak a remek példázata, hogy mekkora népszerűsítő ereje lehet a netnek manapság. És persze a HSM mára önjáró gépezetként saját magát adja el.
Negatív hozzáállás: nézd, csak olvass el bármilyen kritikát, ami eddig megjelent itthon, mégcsak objektivitásra sem törekszenek. Személyesen pedig a környezetemben tapasztalom a negatívságot, velem egykorú ismerőseim által. Meghát ha filmekkel foglalkozó oldakon is szétnézel, zömmel ott is lenézést tapasztalhatunk.
Kasszasiker: bizonyos szinten várható volt, de szerintem nem egyértelműen következtethető a tv-s sikerből a mozis. Szóval, bár igazad van, a siker várható volt, de a mértéke mindenképp meglepő - nekem legalábbis. Rétegfilm: igaz, ez inkább szitokszóként használatos, pedig végeredményben minden film rétegfilm - jogos észrevétel... mondjuk az életkori skatulyákban én nem hiszek - éppen ez a blog reprezentálja a HSM kacsán, hogy ez nem igazán egyértelműsíthető...

Fant

Névtelen írta...

wííííí! Holnap megyek moziba! Jajj de jó! Bocsi h itt ujjongok meg minden, csak tök jó!!!

Andi írta...

Ez hihetetlen....én sem számítottam ekkora hazai sikerre...meglepetés erejével hatott rám ez a hír és most örül a lelkem és boldogság önti el a szívemet!!!
Ezt én is így gondolom amit Fant megfogalmazott!
Ditta, nagyon találó a képválasztás!:)

Névtelen írta...

Hey Fant, a Sötét lovag is ezek szerint "rétegfilm" - én ugyanis nem hallottam róla és nem is láttam, pedig a párommal együtt, nagy filmrajongók vagyunk - majdhogynem "mindenevők"! De bepótolom és most ennek is mindjárt utánanézek.

Nagy igazságod van az önjáró gépezettel kapcsolatban - ezt itthon is meg lehetne oldani, ha lenne valami értelmes, ormális film, amire felnézhet a társadalom, de sajnos mostanában nem igazán látok vagy hallok ilyet, de nem adom fel, hátha...

És most itt ugrik be egy régi régi hasonló film, az Éretlenek (nem tudom láttad-e?). Az is gimisekről szólt, de kicsit szélesebb hatóköre volt a korosztályok tekintetében.

A hazai kritikákkal egyáltalán nem foglalkozom. Hogy is mondjam: struccosra veszem a figurát. Irigyek kicsinyesek és buták a hazai kritikusok - erről is filmet lehetne készíteni. Van még mit tanulniuk. Hol vagyunk a régi régi filmes fénykorunkhoz képest....sehol. Ma már legfeljebb helyet adunk a nagy filmstúdióknak, hogy földünkön sikersztorikat gyártsanak. Na ezzel még nem kerülünk be az örök filmesek paradicsomába.
Érdekesség képpen elmondom, hogy elég nagy tiniparadicsom vesz körbe, fiúk/lányok vegyesen, (mellettük sosem öregszem meg)- és valóban tapasztaltam olykor gátlásokat a HSMmel kapcsolatban, de nekem nem tűnt ez erősnek és gerjesztőnek sem. Persze nem vagyok igazán mérvadó ebben a témában, hiszen rajtatok kívül nem beszélem meg én sem ezzel kapcsolatos érzelmeimet, de nem azért mert szégyellném, inkább csak azért, mert a környezetem akár itthon, akár az üzleti életben más réteget képvisel ezen a téren. Látod, megint a rétegek...

Talán kivételesenk is mondhatjuk magunkat, hiszen elég kis hányada vagyunk az itt résztvevőknek akik a tini korból már bőven kilábaltak és ez a ritkább még mindíg. A HSMnek megvan a maga korosztálya (én tartom magamat ehhez)de még ez sem zavar, csak a skatulyára gondoltam.

Huhh, a gondolataim megint cikáznak össze -vissza, hebrencs vagyok, remélem ismét megértessz.

Jaj még valami. A tv siker és a mozi kölcsonhatással kapcsolatban:
Itt azt érzem, hogy jelen esetben például megint csak a promóció hatékonysága az, ami megvetheti egy sorozat folyamatos befogadását. Az, amit a HSM mögé pakoltak évek óta, ami miatt "önjáró gépezet" lett - az garantálta azt, ahogy bármit csinálhattak volna belőle, akkor is sikere lesz.

Egyrészt én is örülök, hogy minden rekordot megdöntött amit lehetett, másrészt én is károgtam, hogy úgy ment el a film előttem, hogy nem volt időm felocsúdni, megemészteni, egyáltalán feltérképezni, hogy mi történt - gondolom volt ezzel így más is, mégis olyan eszméletlen sikere van, hogy aki nem rest az megnézi többször is, ezzel a látogatási statisztikákat feltupírozva. és még ki sem jött a dvd.
És még annyi mindenről szeretnék eszmét cserélni !!!!

Andi írta...

A DVD-t én is rettentően várom de addíg is azt hiszem még meg kell néznem néhányszor...legkorábban a héten szombaton....alíg várom!!!

Névtelen írta...

Lucas miért nem vesz részt semmilyen promos szereplésen sem? Se interjúkban, se premiereken... :S miért?

Névtelen írta...

Kezdem a végéről: mikor először megnéztem a filmet nekem is az volt a benyomásom, hogy nagyon gyorsan vége lett. Úgy gondolom azért érezhettem így, mert iszonyúan vártam a filmet, nagyon látni akartam. Rákészül az ember, hogy na most szép kényelmesen beül a moziba elkezdődik a film, erre olyan a tempó amire nem számítottunk és nincs is időnk megszokni.
Azt hiszem erre írta Andi, hogy "összeverve" jött ki a moziból. :)
Én másodjára is megnéztem a filmet, úgy hogy már számítottam erre a tempóra, így már nem tűnt annyira gyorsnak.
Sajnos idehaza a lenézés és a nagyképűsködés a legáltalánosabb nézet sokmindennel kapcsolatban, a tv2 mai Mokka műsora teljesen jól jellemzi az egész magyar hozzáállást - erős idegzetűeknek ajánlott, a neten elérhető. Engem csak az dühít, hogy cserében nem tudunk felmutatni semmit, ahogy arra te is céloztál. Éretlenek...ilyen címmel hirtelen csak egy magyar sorozat ugrik be, ami viszont nem hagyott túl mély nyomokat bennem...
HSM mögé pakolás: meg kell hagyni maximálisan profi munka, bár én mindíg azt tartom erről, hogy az első rész mögé még nem nagyon volt mit pakolni és már az is rekordokat döntött a maga kategóriájában. Persze az első nagy siker utáni promóciós munka már bőven a mögé pakolás kezdete. De a HSM-et nem a reklám teszi ekkora sikerrré szerintem, hanem az az életérzés, ami árad belőel, amit te életigenlésként fogalmaztál meg a kibeszélő helyen. Engem csak a rekordok nagysága lep meg. Például a második rész nézettsége úgy 10 milliót vert az elsőre, most meg ez az óriási bevétel... Írtad, hogy bármit csinálhattak volna belőle: így igaz, viszont nekem éppen az a szimpatikus, hogy nem bármit csináltak belőle, hanem minden részben léptek egyet előre az előzőhöz képest. És persze abban nyilván egyetértünk, hogy megvan a teljesítmény, ami mögé lehet pakolászni.
Rétegek: végeredményben minden film csak bizonyos csoportot érdekel, a Sötét lovag (The Dark Knight) képregényfeldolgozás, rétegfilmnek számítana alapvetően, viszont szinte minden létező bevételi csúcsot megdöntött, amit nem várunk egy szűk értelemben vett rétegfilmtől - tényleg érdemes uatánanézni a bevételeinek és a reklámjának is. A HSM-ben is az az érdekes, hogy ráfogták: ugyan, ez kizárólag a kisgyerekek filmje, de ha így lenne nem születnének ilyen rekordok: ennyi kisgyerek a világon nincs :)

Fant

Andi írta...

Jó utat Ditta!
Puszi Néked:)

Névtelen írta...

Andi, akkor lehet megint egyszerre nézzük meg - ezek a szombatok már csak ilyenek :) A dvd-re szerintem még jócskán várnunk kell, a németek szerint február körül jelenik meg Amerikában (ott lesz még egy rekord szerintem).
Lucas egy filmet forgat ha jól tudom...

Jó éjt mindenkinek!

Fant

Névtelen írta...

Én is úgy tudom, a Milket, de azért igazán adhattak volna neki egy kis szünetet, ez nagyon fontos esemény volt és nem hiszem, hogy az a film nem várhatott volna...bár az ilyen pénzdolgokhoz nem értek, biztos többe került volna úgy ez a forgatás, de én nagyon hiányoltam Lucast...

Fant és Névtelen, nagyon jókat írtok:) Egyetértek, bár az Éretlenek nem tudom, hogy kapcsolódik a HSM-hez, én láttam, minden második percben szétröhögtem magam, de ez más műfaj...

A DVD pedig...akkor jelenhet csak meg, ha vége a vetítéseknek...és ha figyelembe vesszük, hogy a Mamma Mia!-t még mindig adják...

Névtelen írta...

Az éretlenek (remélem jól emlékszem a címére) egy gimisek vizsgamódszereiről és napi életéről szóló film volt amerikai, nem a magyar, az amerikai.
És csak a gimis élettel és a rétegekkel kapcsolatban jutot eszembe hogy annak idején mikor ment a mozikban aztán a tvben is talán ez a korosztályok elég széles skáláján mozgott. Nagyon régi a film, én is iskamasz voltam még anno, mikor ment.

Névtelen írta...

Akkor amit a Mamma Mia-val kapcsolatban meg lehet venni, az a film zenéje? Hm, nekem film is van....

Névtelen írta...

Mit szóltok ahhoz amit több külföldi oldalon is lehet olvasni,hogy Zanessa egy csalás,csak a Disney "szüleménye". Szerintetek eljátszanáék három éven keresztül,hogy szeretik egymást, ahelyett, hogy az "igazi" szerelmükkel lennének. Meg akkor nem is bújkálnának, hanem inkább mindenhol azt mutatnák, hogy együtt vannak, csak a Disney kedvéért. Szerintem egy nagy hülye aki ezt megint elkezdte magyarázni. Ti elmennének Hawaira, vagy bárhova nyaralni és játszani a szerelmespárt más kedvéért? Különben mikor indul a párosunk Mexikóba?

Névtelen írta...

Neeee, ne foglalkozzunk már ilyen pitiáner dolgokkal. Nem ide való. Ha valaha is szakítani fognak biztos lesz hivatalos útja is vagy fénykép vagy bármi más. De addig neee - nem kell nekünk itt még külön gerjeszteni a hülyeséget, elég szomorú, hogy ezzel egyáltalán foglalkozik unalmában bárki is.
Mikor indulnak Mexicóba?
Biztosnemmertnemudom...

Névtelen írta...

Én egyszer láttam a tv-ben...LOL volt:P
A film zenéjét meg lehet venni, azt láttam, de ezek szerint a dvd-t is? Ezerbocsánat, akkor ezek szerint érvénytelen, amit mondtam...
Igen, megint kezdik, én mostanában láttam 2 TMZ videót, ott is ezt boncolgatják, hogy vajon miért nem mondanak semmit a kapcsolatukról, miért viselkednek teljesen hidegen, ha kamerákat látnak, és miért van az, hogyha nem tudják, hogy figyelik őket, annyira elengedik magukat...végül arra jutottak, hogy még sokáig együtt lesznek... Meg még olyanokat is mondtak, hogy lehet, hogy a Disney tiltotta meg, hogy beszéljenek...én ezt nem hiszem el, teljesen logikus, hogy meg akarják védeni a kapcsolatukat, ahogy mondták is....
Szóval igen, ez tiszta hülyeség, a HSM így is, úgy is bombasiker, én nem fektetnék ennyit egy olyan kapcsolatba, ami nem is létezik, nyilván ők se ilyen idióták...csak az, akinek ez eszébe jutott, és elkezdte vele fertőzni a jó amcsi blogokat...

Névtelen írta...

Mexikóba sztem már elindultak, a VABN időrendje szerint már tegnap óta ott vannak és holnapig lesznek ott.

Névtelen írta...

Persze ez az időrend tuti, hogy nem hivatalos, mivel tegnap Ashnessa vidáman shoppingolt még...de attól még lehet, hogy ma premier lesz...

Névtelen írta...

Ne vessük fel ezt az ökörséget megint, ilyen pletykák felmerülnek időnként, de az égvilágon semmi alapjuk nincs, nem is szeretek belemenni az ilyen dolgokba... Ahogy LL is írta, nem lehet ennyi energiát fektetni nem létező dolgokba... Meg aztán, ha csak a promóciót szolgálná a kapcsolatuk, akkor pont az ellenkezője lenne a viselkedésük a mostaninak, ezt elég könnyű belátni szerintem. Tényleg nem kell foglalkozni az ilyen badarságokkal, a szemünknek kell hinni, meg a józan eszünknek, nem másnak.

Fant

Névtelen írta...

Mikor mennek Mexikóba?Nem ott kellene már lenniük? A VABN szerint október 28-30. vannak ott. De még semmi jele annak, hogy történni fog valami ottan. Szerintetek hogy van ez?

Névtelen írta...

http://www.17againmovie.com/

ades írta...

sziasztok máma még nem voltam mer a moziban ültem de aki nem tudja megnézni a youtuben fenn vsnn ha nem találod ird meg majd akkor belinkellem

Névtelen írta...

Észrevettétek, hogy a Can I have this dance(tetős) elött és után Vanessán nincs harisnya (vagy max testszínű)és világos cipő van, viszont, mikor az esőben mennek körbe és mutatják a lábukat, akkor V-n fekete harisnya és cipő van...
Újabb baki? :)

ades írta...

igen ezt énis észre vetem

Névtelen írta...

Szerintem csak besötétedett, és a fényviszonyok miatt látszik sötétnek. És szandál van rajta.

Andi írta...

Ó Fant, a figyelmes utalásodat igen csak megmosolyogtam annál az
"összevert" résznél...:)ez kedves...és lehet, hogy szombaton ismét "egyszerre mozizunk" bár még a jeggyel nem vagyok bebiztosítva azt holnapra tervezem...remélem, ugyan is várom még a fizumat, de azért még akad egy kis tartalék...!:)

Névtelen írta...

Na erről beszéltem, amikor azt írtam egy másik bejegyzésbél, hogy így még nem mutatkozott Z

http://www.borsonline.hu/news.php?hid=14955

A bulvártól nem várok mást egyébként :S

Névtelen írta...

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=14955

ez annyira szánalmas!!!!

Névtelen írta...

Volt az Aktívban is most a hsm és a 2 főszereplő. Nem bírták ki, és mindenféle "vadabb" képeket is mutattak V-ről.

Névtelen írta...

Hát szánalmas, finoman szólva is... Valaki szólhatna nekik, hogy ember, 2008-at írunk...az internet korában ezeréves sztorikkal etetetni az olvasókat... Elkeserítő, hogy itthon itt tartunk még...dehát igaz B, bulvár, ezek ilyenek, magukat minősítik, hiába tudom hogy működnek, mindíg felhúzom magam az ilyesmin... Zac fürdőnadrághordási szokásaival prűdeskedni - ez már egyszerűen röhej. A legnagyobb vicc meg a "biztosan siker lesz" kezdetű duma - majd két év múlva megírják, hogy ja egyébként rekordokat döntött a film ?!

Fant

Andi írta...

Ades, légyszi linkeld be hol van a film a YouTube-on mert én kerestem de Part 1-2-nél többet nem találtam. Köszi

Névtelen írta...

Szemem a pályán, Andi, tudod, hogy van :) Jegyem még nekem sincs, én majd péntekre tervezem a vételt. Addigra talán megjön a fizetés nekem is - bár ha mégsem, akkor sem hagyom ki a mozit, spóroltam előre :)

Fant

Andi írta...

Nekem ezen a borsonline-s cuccon nem jelenik meg semmi...ki érti ezt?

Andi írta...

:)

Névtelen írta...

Nekem most így utólag mosolyoghatnékom van, hogy Z gatyahordási szokásait hogy összekombinálták V képeivel. Nem látták, hogy a csaj fel van öltözve?? :))

A bulvár meg csak a szokásos formáját hozza :(( Nézd meg mit írogatnak szegény Palcsó Tomiról is. Mindenki szent, csak ő a rossz. Ennyi bort ivó és vizet prédikáló embert. Gusztustalan.

Névtelen írta...

Bocsi az előbbi párhuzamért.

Megtaláltam a filmet :)) Igaz, hogy angol kamerás verzió, de akkor is megtaláltam :)

Andi írta...

Az egész filmet és hol találtad meg b, mert én még mindíg csak keresem....!
Ide írná Valaki?

Névtelen írta...

Gondolom igen :) Van olyan, hogy pirateclub.hu és ott.

Andi írta...

Köszi b, majd megnézem.
Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Jójó,persze,szerintem is szánalom a borsonline, viszont azért valljuk be,hogy tényleg igencsak lent van az a naci:).
Dehát Zac azt hiszem szokott ilyeneket csinálni,mert hasonló képek vannak róla szerte az interneten:
http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/01/zac_efron_011908_13-thumb.jpg
http://www.movieeye.com/celebrity_addresses/upl_images/scans/59106/Zac_Efron-r238139.jpg
ejnye-bejnye:P...társasjátékozni otthopn szoktunk,Zacy:)Mindenetre kívánom,hogy az legyen a legnagyobb baja a borsosoknak,hogy Zacből több látszik,mint kéne...

Névtelen írta...

Hey, megnéztem a borsonline cikkét. Az a felháborító, hogy a tengerparti kép is a magánszférájukat bombázta, ami ugyebár az övék és nem a Disneyé. talán nem kéne leselkedni rájuk és akkor em lenne ilyen kép a világhálón.
Mindenki elfelejti, hogy ezeknek a fiataloknak van magánéletük is, amikor úgy élnek (próbálnak úgy élni) mint mielőtt keresett árucikkekké váltak (és most bocs a kifejezésért).
Sztem a hivatalos szférában maximálisan megtesznek mindent, hogy a gyerekek, akik fő rajongótáborukat alkotják csak pozitív, a jó erkölcsnek mindenben megfelelő dolgokat éljenek meg velük kapcsolatban.
Ezért a feketítésért rühellem a médiát, főleg a bulvárt.
;o)

Névtelen írta...

Jaj,rosszul tette be a LINKet (ha-ha), mindegy,biztos ismeritek a képeket,amikor lehajol az utca közepén valami elejtett cuccért, meg amikor fürdőzés közben elfelejtkezik magáról kicsit meg a paparazzikról:))

Névtelen írta...

Vaj'h Ditta már haza botorkált?

De jó lenne meglepni holnap, az évfordulója alkalmából...de mivel és hogyan?

;o)

Névtelen írta...

Kövezzetek meg nyugodtan, de ez az Ellen DeGeneres egy őrült, a szemein is látszik, hogy valami nem frankó körülötte. Istenem de nagy a te állatkerted!
Hallgatom a Zac-kel készített interjút és egyszerűen nem akarom elhinni, hogy percekig képtelen volt a haj témától elvonatkoztatni. Vajon tényleg olyan nehéz lehet érdekes témával megtölteni azt a pár percet?
Már a Vanessával folytatott beszélgetáse is elég gyatrára sikeredett, nem tudom mit tudott itt összehozni.
Csinálhatnánk egyszer egy külön bejegyzést, amibe MINDENKI próbál létrehozni kérdéseket, amelyeket feltennénk a szereplőknek (ha tehetnénk) - állítom, hogy keresve sem találhatnánk elmésebb csapatot erre, mint itt. van még mit tanulnia Ellennek is.

Kicsit feszengett szegény Zacxy ( a végén talán azt mondta poénosan, hogy ennyire még nem félt műsorban na én ezen nem is csodálkozom, 1 ilyen "riporterrel" szemben) viszont az anyukája egy nagyon kellemes, szimpatikus asszony és úgy tűnik talán van humora is. Kíváncsi leszek az interjúra azért. Remélem valamikor az egész megtekeinthető lesz.
;o)

Névtelen írta...

De mivel tudnánk őt meglepni Névtelen, fordítva szokott történni :) Szerintem az is jólesik majd neki, hogy látja, a távollétében is ügyelünk a blog intenzivitására :) Én küldtem neki azért egy kisebb fordítást.

Egyébként amit fentebb írtál a privát szférával kapcsolatban, teljesen egyetértek... Érékelendő viszont, hogy keresett árucikk létükre is megpróbálnak a lehetőségekhez képest átlagosan élni. A bulvárt én is szívből utálom, csak sajnos bulvárországban élünk...
Tegnap beszélgettünk a rétegekről: ezzel kapcsolatban egy érdekes dolog figyelhető meg: a top-film most ugye a HSM 3, de mögötte a második legnagyobb bevételt a Fűrész 5 hozta, ami pedig egy kőkemény horror. Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy két klasszikus értelemben vett rétegfilm uralja a mozikat - ez éredekes szerintem.

Fant

Névtelen írta...

Nyilván egész más a nézőközönségük:)

Mi?Hol? Zac volt az Ellen DeGeneresben?

Névtelen írta...

Jé tényleg volt, a google is kiadja a videót:)

Névtelen írta...

Fant, nem is tudom, én egyszerűen csak ilyen vagyok. Állandóan adhatnékom van. most essek neki én is egy fordításnak? Az a baj, hogy a videókat nem nagyon tudom lefordítani. Értem én, de nem mindent. Azt meg nehezen viselem 8sajnos) ha kudarcot vallok. Úgyhogy inkább nem fordítom. A GGn is van már bejegyzés, hogy V és Z elindultak és összetalálkoztak a repülőtéren, nos nekem ez sem akkor durr, hgy foglalkozni kéne vele.

Tudod Fant én már vagyok abban a korban, hogy nem nézek meg semmi olyan filmet, újságot, bármit, ami a lelkemet rombolja. A horror pedig az. Imádtam félni régen. Amióta ANYA vagyok már utálok félni is.
Megállapításod a filmsikerekkel kapcsolatban valóban érdekes, de talán azt is mondhatnánk, hogy ez a szélsőséges felállás tulajdonképpen optimális képet ad a különböző társadalmak lelki megnyílvánulásairól (talán nem ez a legjobb szó ide, de nem jut eszembe hirtelen más) is...nem?

;o)

Névtelen írta...

Nem Névtelen, nem azért írtam, hogy te is kezdj neki egy fordításnak, ne legyen köztünk félreértés, dehogy. Valójában ezzel csak jelezni akartam Dittának, ha majd olvassa, hogy küldtem neki mailt - ha esetleg elveszne útközben, számonkérhető legyen rajtam újra. Sután jött ki, de ez volt a szándék. Amúgy a videófordításokkal én csalok: már olyan értelemben, hogy a németek szépen leírják a videó alá a fordítást, úgy mint Ditta szokta - így azért könnyebb és haladósabb, mintha hallgatni kellene. Ezért is tartom nagyra Dittát és LL-t, akik hallás után fordítanak, az nehezebb.
És hát mit is adhatnánk Dittának? Gondoltam rá én is, hogy valamivel jó lenne meglepni persze, de nincs ötletem. Hacsak az nem lesz meglepő, hogy mire hazajön, látja majd, hogy termeltünk ide neki és magunknak ötvenegynéhány hozzászólást. :)
Filmek és rétegek: annál jobban, ahogy te megfogalmaztad én sem tudnám körbeírni. Egyszerűen csak meglepő a dolog, érdekes hogy mennyire nehéz okosnak lenni egy film várható sikere kapcsán. Nehéz ráfogni valamire szűk értelemben, hogy rétegfilm, mikor ekkora bevételeket hoznak. Hozzáteszem, horrort én sem nézek. Csak tényleg érdekes szélsőség - ennél ellentétesebb filmeket nem is lehetne vetíteni egyszerre. Ilyen esetben ritka, hogy mindkettő siker...

Jó éjt mindenkinek!

Fant

Névtelen írta...

Aha, értelek Fant. Ügyes...
Én érettségiztem németből anno (hudenagyonnemma), aztán átnyargaltam az angolra. Németből is sok mindent megértek és olvasva is egész jól boldoulok, d beszélni már meg sem próbálnék. Sajnos így van ez az angollal is. Míg a közvetlen kollégám angol (ír és magyar felmenőkkel) és nagyon jól boldogulunk egymással, addig az amerikaiak szlenges, harapós, rohanós beszédét többször is meg kell hallgatnom egymás után, hogy valamit megértsek belőle.
Ezért van az, hogy mire itt megjelennek a hírek, addigra én ugyan már túl vagyok rajta, de jó az itteni kontroll, hogy biztos azt olvastam-e, amit kellett?
Üdv Fant, have a nice day all of us!

Névtelen írta...

Itt egy rövid rész az interjúból: http://www.youtube.com/watch?v=ODArSTDDvRg
Őszintén, szerintem én is félnék azzal a nővel egy szobában lenni...mikor elővette azt a hajvágót...xD Szegény Zachy

Névtelen írta...

netty igazad van!!!:D:D:D:D

Névtelen írta...

;o) tudod, én sosem tanultam angolul sajnos, ami egy elég nagy hátrány, mert a némettel nem mindíg tudom ezt kompenzálni. A németet bár sokan nem kedvelik, mint nyelvet, én szeretem, még ha ritkán is van alkalmam gyakorolni, ezért is örülök, hogy Ditta teret ad a fordításaimnak, meg aztán megmondom őszintén (mivel a kudarcot én sem kedvelem) motivál is, hogy Ditta és LL igazán magas színvonalú fordításai közül ne lógjanak ki az enyémek sem.
Ennek az Ellen DeGeneres-nek pedig tényleg van valami beütése, igazatok van, a múltkori Vanessa-s interjújánál is kiszúrtam már, hogy valami nem stimmel vele. Dehát manapság divatosak az extrém figurák...

Fant

Névtelen írta...

végre megnézhettem a filmet.:Dnekem nagyon teccik és a zenék is sokkal jobbak:pörgősebbek energikusak egyszerűen jók.:Daz igaz,nekem is túl gyorsan vége lett,de valúszínű azért mert jó volt.:)de ennek az oldalnak köszönhetően sok mindent tudtam,belehallgathattam zenékbe,videókat nézhettem és interjúkat olvashattam,olyan dolgokat tudtam meg amit valószínű máshol nem.bevallom nem vagyok HSM fanatikus egyszerűen szeretem a filmet.
erre az oldalra is a véletlenül tévedtem,Zanessák képek keresgélése közbe.
mindennap vagy amikor itt vagyok a gépnél mindíg az elsők közt szerepel ez az oldal és napi 2x tuti megnézem mert hihetetlen hogy milyen hamar és sokszor frissül.nem sok ilyen oldal van..
kritika: ízlések és pofonok.(:

Fanni.

xdittax írta...

Fanni - háát igen, ami jó, annak hamar vége, mondhatnák kissé szkeptikusan, és pesszimistán, de úgy gondolom, és hiszem és tudom, hogy valahányszor visszanézzük, marad ugyanolyan jó, és ez nem fog elmúlni!

Amit a blogról írtál, csak köszönni tudom! Hálás vagyok a dicsérő szavaknak, és a Véletlennek is, aki "idevezérelt" Téged!:)

Szép estét: Ditta×××