2008. okt. 24.

Találkozó a WB-vel

Előkészíteni új filmjének, a High School Musical 3: Senior Year-nek pénteki megjelenését, Vanessa Hudgens csütörtökön üzleti kötelességeinek elintézését vette számba Los Angeles-ben.

Mac laptopját kézben cipelve, a 19 éves Disney csillag otthonából(még mindig szülői házikójából!) kisétálva beült egy rá váró limunizba, ami állítólag a Warner Bros. stúdiójába furikázta el egy találkozóra.

Időközben a HSM3 sajtókörútja alatt Vanessát arról kérdezték, hogyan változott meg az élete azzal, hogy híresség lett belőle. "Ez őrületes. Minden alkalommal amikor egy premierre megyek, pillangók röpködnek a gyomromban, mert olyan rendkívüli dolog, hogy a részese lehetek. Spanyolországban, vártak ránk a garázsokon kívül, és üldözték az autóinkat, de én még mindig normális életet élek. Nem vagyok mindig felcicomázva, és még mindig megyek élelmiszerboltokba vagy bárhová."

Természetesen jövőbeli terveiről is sokat kérdezték Vanessát, arról, hogy mi fogja követni a High School Musical-i életét. "Olyan dolgokat keresek, amikhez föl tudok nőni. Nem aszerint nézelődök, hogy el tudjam különíteni magamat Gabriellától, mert ő egy csodálatos példakép - mindig jó játszani egy okos és kedves lányt. De különböző szerepeket akarok játszani. Az új filmem, a Bandslam, ami júliusban(!) jelenik majd meg, egy kicsit rock'n'roll-osabb. Sikerül azt a karaktert játszanom, aki sokkal sötétebb."

Az újra frufrus Nessáról a tegnapi candid képeket ITT tudjátok megnézni!

Forrás: Celebrity-Gossip.

14 megjegyzés:

ades írta...

egyszerüen hihetettlen .hogy min dig tökéletes a külseje és ez a frizura hát nekm ez is teszik

ades írta...

ja és gondoltam szolok hogy a rtlklub tleteszén a 161-dik oldalán elég fura hirvan szerintem olvasátok el .

Névtelen írta...

mi a hír? el tudnárok nekem mondani?

Névtelen írta...

Nekem is nagyon tetszik így a haja. Az a cikk címe, hogy Vanessa és Zac a lagzira gyakorolnak. A cikk kb arról szól, hogy várják a premiert és próbálták a keringőt, a koreográfus pedig viccelődött és vm olyat mondott, hogy ezt még meg fogják köszönni neki, és, hogy ez jó gyakorlás a lagzijukra...

Névtelen írta...

Hello Mindenki!Először is elnézést kérek mert nem irtam mostanában kommenteket.Szerintem is nagyon jó igy a haja.Az internetről le lehet tölteni a High School Musical 3 Senior Year-t!Örülök hogy mindenkinek ennyire tetszett a film amint letöltöm rögtön meg fogom nézni és én is elmondthatom véleményem.Puszi
-lola992-

Névtelen írta...

-lola992- honnan? lécci adj meg egy lniket! vagy megtudnád adni az msn címed?

ades írta...

igen lola992 léc linkeldbe mert nekem még egy csomot várnom kell .

xdittax írta...

Igen, Ades ez a hír akkor az MTV TRL-hez tartozik, de jó tudni, hogy foglalkozik velük a txt, igaz, nekem nincsen.:)

Hmmm, én még nem tudom, hogy milyen hozzájutást választok a filmhez*mosolyog* de remélem, ha beválik nektek, élvezhettitek a fimlmet, fogjátok!:)

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

-lola992-, igen, légyszi add meg a linket, nem tudom mikor jutok el addig hogy megnézhessem... itt az e-mailem: missroberts@freemail.hu

Névtelen írta...

lola 992 légyszíves nekem is add meg a címet!
írd le ide vagy küld el a címemre: hajnalka.major@hotmail.com

ades írta...

az enyém ades@citroamil.hu

Névtelen írta...

A TRL-es hír nem pontosan ez...úgy volt, hogy megkérték őket, hogy mutassanak egy részt a keringőből a közönségnek, utána azt mondta az egyik műsorvezető, csak poénból, hogy jó kis gyakorlás az esküvőre...az ilyen cikkekből fogják a nagyobb pletykalapok sokeszű szerkjei lehozni a bazinagy kacsát...

Névtelen írta...

Engem is érdekelne az a link, bár én már láttam a filmet :)

Névtelen írta...

LL szerinted érdekli ezt a gyökérkezelt médiát, hogy mit hogy fordít? Szerintem nem. Ez most "szenzációs"hír lett, többen odakattintottak, beszélnek róla. Kész. Ennyi. Az ő pénzük már megvan. Az, hogy miről van szó igazából, az már mindegy nekik.
Ezért jó megtanulni legalább 1 populáris idegennyelvet.
Ha a cikkek fordításából nem is (azok is sandítanak), de a saját füllel hallott és szemmel látott dolgokból le tudjuk szűrni a realítást.