2008. okt. 27.

Zac a GMA-ban

Az ígért Good Morning America fordítása Fant "tollából"!:)


Hihetetlen rajongói tömeg fogadja szerte a világban, éppen autogramokat osztogat és rögtön lehetőségünk lesz beszélgetni vele.

Riporter: És már itt is van, Zac Efron, a High School Musical sztárja. A hétvégén voltál 21 éves.
Zac:
Igen.
Riporter: Valami megváltozott? Az egész világ más lett, igaz?
Zac:
Voltaképpen még mindig ugyanaz. A HSM-et népszerűsítjük szerte a világban – ez egy kaland.
Riporter: Úgy hallottam, a bulidon ott volt az édesapád is és megvolt az első söröd. Ízre olyan volt, amilyet vártál?
Zac:
Ez volt a program. Működött. Igen, apán és én együtt söröztünk.
Riporter: Megtettétek?
Zac:
Igen, tényleg megtettük.
Riporter: HSM 3, annyi minden van ezzel kapcsolatban. Az alakítások, a táncok, az éneklés. Corbin és te itt éppen a Boys Are Back-et csináljátok.. Ez egy igazán kemény szám. Meg tudnád mondani, mi történik ebben a számban?
Zac:
Ez itt éppen a Boys Are Back. Troy és Chad újra átélik a gyerekkorukat. Minden sokkal élénkebb volt. A HSM 3 nagyon friss (élénk).
Riporter: Az igaz, hogy leugrottál és Corbin-on landoltál?
Zac:
Igen, ez az elrontott jelenetek egyike. Ráugrottunk az autókra, majd újra le, minden nagyon kaotikus volt és egy ponton megszerveztük, hogy kinek hol kell landolnia, én Corbin felett ugrottam mikor egyikünk elkalkulálta magát és én jobbra ugrottam, közvetlenül rá Corbin-ra.
Riporter: Valami összezavart? (kb.)
Zac:
Igen, Corbin haján landoltam.
Riporter: Sokkolt, mikor olvastam, hogy reggel 9-kor kezdtétek a forgatást és minden nap este 6-ig dolgoztatok, sőt néha vissza kellett mennetek és egész éjszaka a stúdióban dolgoztatok.
Zac:
Ez csak a próbaterv. Áttáncoltuk az egész napot és általában éjszaka vettük fel a dalokat. Ez egy nagyon intenzív munkafolyamat volt. Mikor aztán elkezdtünk forgatni napi 14-15-16 órákat álltunk a kamera előtt. A Boys Are Back-et akkor kezdtük el forgatni, mikor lement a Nap.
Riporter:Az igaz, hogy Vanessa-nak kellett megtanítania téged keringőzni? Én úgy gondolom, hogy te természetes táncos vagy és ismered a táncnak ezt a fajtáját.
Zac:
Nem, nem. Vanessa rengeteget segített. Nélküle nem tudtam volna megcsinálni. Ő nagyon tehetséges és koordinált. Ő vezetett engem a próbákon.
Riporter: Titokban a valóságban is ő vezet téged?
Zac:
Igen, titokban. De én nem csak titokban akarok vezetni (??)

Ez a jelenet a HSM 2-ből van.

Riporter: A HSM 3-ban nem egyszerűen a felnövésre készültök, hogy a saját életeteket irányítsátok. Sok ember van körülöttetek, például egy Rakétaember nevű fiú. Mesélsz neki valami a saját életedről? Ő is a szereplők közé tartozik?
Zac:
Igen, közéjük tartozik. Új, fiatal arcokat mutattunk be.
Riporter: Vanessa és Ashley elmesélte nekünk, hogy sírtak, mikor a forgatás véget ért. Te hogyan élted meg?
Zac:
Én nagyon szentimentális vagyok. Nagyon hosszú ideig ez volt az otthonunk. Nagyon sok szép pillanatunk volt együtt.
Riporter: Mi lesz a következő lépés? Egyszer beszéltél az egyetemről. Elvégzed, mielőtt visszatérsz, vagy ez nincs napirenden nálad?
Zac:
Ez nincs napirenden. Az UCA filmiskoláról beszélünk, de sokat tanulok azáltal, hogy teszem a dolgokat. Őszintén szólva, a filmek közben rengeteget tanulok a filmkészítésről, úgy mint a HSM vagy más projektek kapcsán. Ez egy igazi képzés.
Riporter: Oké, mielőtt elengednénk, mutatnunk kell neked valakit. Készítettek egy babát rólad.
Zac:
Személy szerint úgy gondolom, hogy a baba haja szórakoztatóbb.
Riporter: Igen, de ez egy védett termék (?) készítettek rólad egy babát. Ezt megtartom, neked is van egy. Ez az enyém.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

A ?-es résznél Zac azt mondja, hogy titokban Vanessa vezeti, de így ez többé már nem titok.:)

Névtelen írta...

csak a parketten,nem a valóságban:)) (vagy hát ki tudja,de arról nem beszél:))

Névtelen írta...

A GMA is lefölözte nálam az ELLE interjút!!!
Tündériédespofa ez a Zac! Szilva, a riporter kérdésébőlés Zac válaszából ítélve a valóságban is....de nem baj ez még véletlenül sem. "Ez az élet rendje: a férfi a fej a nő a nyak - a fej arra fordul amerre a nyak akarja...."(majd rájössze egyszer te is).

Névtelen írta...

Yeah: it's not secret anymore....

Névtelen írta...

Csak arra utaltam,hogy nem hangzik el egyáltalán az a szó,hogy "valóságban", előtte pedig a filmről beszéltek,tehát maximum hangsúlyból érezhető talán ki az,hogy esetleg a kapcsolatukra kérdez rá.
Mellesleg én inkább nem nagyon találgatok, hogy ki vezet a valóságban,mert nincs értelme. 1.Az ő dolguk,nekem ez tökmindegy. 2.Egy kapcsolatban nem lehet élesen elválasztani,hogy ki vezet,hiába vannak erre közhelyek,ez nem így működik. Majd rájössz egyszer te is.

Névtelen írta...

Szilva 14 éve élek kiegyensúlyozott, boldog házasságban - valószínüleg más felállásban, mint ahogy te gondolod vagy éled meg.... Én tartom amit mondtam, mert bár egy filmben hangzott el, számomra nagy igazságot rejt. A témát pedig te hoztad fel, én csak reagáltam rá!

Névtelen írta...

A témát az interjúkészítő hozta fel,nem?:) Mivel tudom, hogy Fant német oldalról fordít(amit mellesleg hálásan köszönök,gondolom nem vagyok egyedül), egyszerűen csak linkluvor kérdőjeles-válaszhoz hozzáfűzött magyarázatát egészítettem ki azzal,hogy az interjúban ÍGY nem hangzik el,hogy kettejük kapcsolatán belüli hierarchiára utal a kérdés.Ártatlan kiegészítés volt,viszont a "majd rájössz egyszer te is" kiegészítést személyeskedésnek éreztem.Ne haragudj,ha félreértettem.20 éves vagyok,egy hónapja léptem ki rengeteg szenvedés után egy két éves kapcsolatból pont azért,mert úgy éreztem,nem vagyunk egyensúlyban,hanem ő túlságosan alá(m)rendeli magát.Én pedig mindig egyenlőségre törekszem.Tehát sajnos(!) rájöttem...

Névtelen írta...

Oh, pardon. Nem feltétlenül személyeskedni akartam. Szerencse a szerencsétlenségben és szerintem idővel örülni fogsz, hogy 20 évesen történt meg veled és nem később, mondjuk 30 évesen, amikor már leginkább más fajta igényei vannak egy nőnek amit a párjával nem tud egy síkra tenni. Most még nagyon fiatal vagy más igényekkel. Ebben a fázisban keressük az "igazit", aki majd el is jön. Kívánom, hogy a te családi alumodba majdan olyan romantikus képek is bekerülhessenek, amelyeket ma Ditta szorgalmas munkájának köszönhetően mi is megcsodálhattunk. (Nekem van....)

Névtelen írta...

Köszönöm, akkor peace:)

Névtelen írta...

Sziasztok! Köszi a kiegészítést LL, sehogy nem tudtam kihámozni mire gondolnak ott a németek! :)
A ki nem mondott dolgokat meg mindenki odagondolhatja tapasztalata vagy vérmérséklete szerint, mint a múltkor a társasjáték szitut...
Na, úgyvan, legyen is béke, névtelen és szilva! :)

Fant

Névtelen írta...

Peace, persze, az van, nincs semmi gond. Örülök, hogy a félreértések ilyen hamar rendeződnek legalább itt.
Illetve mégis van gond.
Most jövök a moziból. A baráti társaság fantasztikus moziestét szervezett nekem. Boldog voltam (és vagyok) hogy ilyen embereket tudhatok magam mellett.
De most, alig vártam, hogy magamra maradhasak és ide üljek elétek. Vígasztaljatok :o(

Oh, tudom, tudom ide nem ír az ember lánya vagy fia semmi konkrétumot a filmmel kapcsolatban, úgyhogy kullogok is a megfelelő helyre.