2008. okt. 24.

Zanessa újra otthon

Mostanra Mr. Efron és Miss Hudegns, illetve az egész badna promóciója véget ért a keleti parton, New York-ban. A "Seventeen Again" csillaga és az ő "Identified" énekesnője október 22-én, szerda este érkezett haza Los Angeles-be egy minden bizonnyal kimerítő utazással a hátuk mögött.

Bár igaz, ami igaz, nem szusszanhatnak sokat, nemsokára fölkerekedhetnek újra, és repülhetnek tovább a LAX-ról, a következő, lassan-lassan utolsó promciós helyszínekre, hiszen Zanessának Mexikó és Ausztrália még hátra van!

A nap folyamán még postázni fogom a maradék, főként Zac-es New York-i promóanyagokat, hiszen Ő is megjárta Regiséket és a GMA-t!

Képeket ITT találtok a frissen megérkező párról, videót pedig IDE kattintva nlzhettek meg ezalkalomról!

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Befejeztem a teljes Radio 1 interjú fordítását, postáztam is Ditta, kicsit ugyan hosszú lett, de van benne egy-két jópofa dolog.

Fant

Névtelen írta...

Megnéztem a paparazzi videót....megint csak azt vettem észre, hogy ez már pofátlanság, amit csinálnak...."mikor házasodtok össze, srácok?"
Most nevessek vagy sírjak?

xdittax írta...

Én inkább nevetek. Vagy inkább - ragadjunk fegyvert?:)

Fant, utána fogok nézni, és természetesen ham arosna olvasható lesz itten!

Köszi szépen: Ditta×××

Névtelen írta...

Van új Movie Surfers video a LA-i premierről, emberek, ráadásul a németek ismét igen szorgalmasak voltak, úgyhogy ezt vállalom is mára. A legfrissebb Cinema újságaban olvashatunk egy riportot a HSM 3 forgatásáról, korrekt nagyon, három oldal az egész, képekkel - ajánlom figyelmetekbe. Sajnos kritika még nincs - gondolom a követkető számban várható.
A paparazzik soha nem adják fel, őrület, én biztos nagyon felhúznám magam rajtuk, csodálom Zac és Vanessa higgadtságát...
Szombat délután azt hiszem újra benevezek a filmre :)

Fant

Andi írta...

Erőt és kitartást Zanessa-nak...de hisz a Szerelem mindent legyőz....
még a paparazzikat is...!!!:)
Én épp most foglaltattam le a jegyemet holnap délutánra....boldogságom határtalan....ÁÁÁÁÁ....!!!!:)

Andi írta...

Újra...!:)

Névtelen írta...

Andi: én szintén :)

Fant

Névtelen írta...

Most jöttem a moziból, megnéztem még 1x. Muszáj volt :))) Azt hiszem Ashnek igaza van, minél többet látja az ember a sreamet, annál jobb :))

Névtelen írta...

Én is:)))

Andi írta...

A Scream hatása ott van már az első látásra is....alíg várom a holnapot, hogy újra láthassam...!:)
Örülök a kis "mozi team"-nek!:)

Névtelen írta...

Nekem nem tetszett elsőre, mert nagyon emlékeztetett a golfpályásra. És a szám sem tetszett, de így együtt már egész jó. Van lendülete, ereje a jelenetnek. Mondjuk a golfos szám sem jött be elsőre :)) És a szám végén, amikor megáll... hmmm... :))) Kár, hogy megfésülik a következő kockára.

Andi írta...

Cool a kócos feje....!:)

Névtelen írta...

Még ha csak kócos lenne... De a szemei! Mintha azt a pillanatot kapták volna el, ahogy "észhez tér" az őrjöngésből, és kezd kitisztulni a tudata. Olyan, mintha tényleges őrjöngés lenne mögötte. Remélem érted mit akarok mondani, mert nem tudom jobban megfogalmazni.
És egyáltalán nem kizárt, hogy ez így volt :)

Andi írta...

Igen értem mire gondolsz, maximálisan átérezhette és mindent beleadott...a szemei a tekintete őrülten kifejezőek....!