2009. ápr. 23.

Szeretne újra kedvesével dolgozni

Zac Efron külön időt szán arra, hogy Matthew Perry-vel a Megint 17-tel foglalkozzanak.

„Matthew-val mindig tudtam együtt lógni vagy dolgozni!” - mondja Efron, aki a Jóbarátok csillagának fiatal énjét játssza.

LAS VEGAS – egy vigyorgó, jólöltözött (mikor nem öltözik jól??) Zac Efron érkezett meg a ShoWest-re, hogy átvegyen egy díjat, amely gyors előretörését ünnepli. És annak ellenére, hogy mindenképp fényes jövő áll előtte, Efron elmondta, hogy félig ragaszkodni fog a High School Musical-es múltjához, félig pedig átlép a jövőbe.

„Ez hatalmas megtiszteltetés. El sem hiszem, hogy Áttörő Előadó lettem itt a ShoWesten.” - áradozott Efron. „Ez a csapat fantasztikus emberekből áll, ők felelősek azért, hogy filmek kerüljenek a mozikba, amelyeket a rajongók megnézhetnek. Nélkülük nem lennék itt. És ez a megtiszteltetés számomra hihetetlen.”

Az ország mozitulajdonosai szerint Zac április 17-én meghálálja majd az elismerést, mikor az első filmje, amelyben egyedül ő a főszereplő, a Megint 17, megjelenik a mozivásznakon. A filmben Efron Mike O’Donnell-t, egy elkeseredett 37 éves férfit alakít, aki hirtelen egy népszerű 17 éves bőrében találja magát. És annak ellenére, hogy nem volt közös jelenete a tv sztárral, aki az idősebb énjét játssza, Efron közelről tanulmányozta Matthew Perry munkáját.

„Már ismertem a Jóbarátokat, szóval nem kellett leülnöm, és megnéznem az összes évadot, vagy ilyesmi.” - magyarázta. „Nagyon jó érzéke van az időzítéshez… Nagyon sokat próbáltunk együtt, és Matthew mindig szívesen lógott együtt velem, vagy dolgozott a szerepemen [hogy el tudjam játszani a fiatalabb énjét]. És a forgatás alatt tényleg barátok lettünk.”


De amíg a 38 éves Perry-vel alakított ki kapcsolatot, és törekedett arra, hogy kialakítsa saját, hasonlóan hosszú útját, Efron azért is boldog volt, mert megmutathatta erősségeit. Mert a Megint 17-ben Zac nemcsak táncol, hanem Troy Bolton kedvenc sportját is űzi.

„Eredetileg is benne volt a forgatókönyvben!”- mondta Zac a Megint 17-beli kosaras jeleneteiről, ragaszkodva ahhoz, hogy nem akarja a kosárlabdát a védjegyévé tenni. „Őszinte leszek – ez egy előny volt.” - tette hozzá vigyorogva. „Akkor azt gondoltam, oké, tudok kosarazni, és ez egy olyan sport, amiben megmutathatod magad – ami fontos a karakter és a film szempontjából. Egyáltalán nem pozitív, hogy néha a színészeknek olyan sportot kell űzniük kamera előtt, amihez igazából nem értenek, szóval a kosarazás előny.”

És annak ellenére, hogy hosszú távú terveiben, hogy elismerjék Hollywoodban, az is szerepel, hogy kerülje a musicaleket, elmeséljen egy drámai történetet a legendás Orson Welles-ről, és hogy a Charlie St. Cloud halála és életével a felnőttek területére lépjen, Efron úgy tervezi, hogy magával viszi a jövőbe a High School Musical egyik jellegzetességét: a barátnőjét, Vanessa Hudgens-t.

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e más filmet forgatni a HSM női főszereplőjével, Efron gyorsan így válaszolt: „Igen, remélem, lehetséges. Mindig nagyszerű, ha a legjobb barátoddal dolgozhatsz.”



Fordította: LinkLuvor.

17 megjegyzés:

Fant írta...

Az utolsó mondat a szokásos diplomatikusságot idézte :) De alapvetően szerintem csak kettőjükön múlik, mikor dolgoznak együtt újra, a rendezők, producerek egész biztos szívesen látnának a filmjükben egy a vásznon is ennyire jól működő párost. Én biztos vagyok benne, hogy nem a HSM 3 volt az utolsó közös projektjük.

A kosarazás pedig nagyon megy neki, ez tény :))

(f.é.) írta...

Helló!

Hát,na,igen.:)Hirtelen ennyi,de reméljük ennél sokkal több is tud majd lenni.:)A közös projektekről:hiba itt tán nem lesz.:)

Andi írta...

Hm :) A legjobb barát!:) Ez tetszik:))
"Az igazi barát az aki a kezedet fogja és a szívedet érinti" :))
És ez így is van!:))

Névtelen írta...

Az jutott erről eszembe, mikor még nagyon régen, talán Hawaii-on megkérdezte tőlük egy kislány, hogy tényleg járnak-e, és azt felelték, hogy legjobb barátok:))

A közös projektet nagyon várom már most, kíváncsi leszek, mit érnek el addigra:)

b írta...

A hsm2 dvd-jén is ezt mondja V-ről :)
Egyébként LL te mit mondanál helyette?

Fant írta...

Kedves sztori a Hawaii-os :) Mindenképpen jó válasz, akár még az idézet miatt is :)
Nade ez a legtöbb, amit kipréselhetnek belőle, legyen az kislány, vagy riporter :)

Én is kíváncsi leszek mit érnek el addigra, biztos a karrierjük olyan pontján lesz a közös film, mikor már mindketten jópár izgalmas projekten túl lesznek :)

b írta...

Én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz az, amit lelvállalnak, mert gondolom a "mai helyzetben" a tipikus love sztoris történetet nem nagyon akarnák.

Névtelen írta...

A műfajra én is kíváncsi lennék:)) Ha nagyon sok idő telne el addig, akkor még szerelmes film is belefér.

Hogyhogy mit mondanék helyette?:)) Ez a válasz teljesen szalonképes szerintem.

Fant írta...

Ez a válasz teljesen jó különben szerintem is, kellően diplomatikus.

A műfaj? Nem könnyű kérdés :) A szerelmes filmet LL-hez hasonlóan látom én is, talán egy nagyszabású akciófilm az, amiben mindketten szívesen részt vennének, lehet abban attól romantika és szerelem is - valahogy így tudnám elképzelni első körben.

b írta...

Ok, én a hsm-hez hasonló típusú filmre gondoltam, hogy biztos nem akarnák. És lehetne dráma is :)

A válasznál pedig persze teljesen jó, de van valami más ötlet helyette?

Fant írta...

Tudjátok mit tudnék elképzelni egyszer, jópár év múlva, mire teljesen kiépítik maguk köré az új közönséget? Egy újabb HSM mozifilmet :) Sokkolnák a világot - jó értelemben, és hatalmas durranás lenne :) Persze, ez hasonló fikció, mint a vasárnapi mesék, de azért gondolat szintjén felmerült bennem :)

De persze ilyen jellegű filmeket nem hinném egyelőre, hogy akarnának, a dráma érdekes kísérlet lenne. Ezzel kapcsolatban van egy olyan benyomásom, hogy Zac-nek a drámai szerepek nagyon mennének és igazán jó lenne bennük.
Vanessa nem tudom, őt megvárom a Sucker Punch-ban milyen lesz, az egy igazán sötétebb hangvételű filmnek ígérkezik.

b írta...

Elkezdték ismételni a Vészhelyzetet a Story tv-n. Mivel minden nap adják, lassan Z is megjelenik majd :)

Gondolod, hogy egy "20 év múlva" hsm-be belemennének? :)

Fant írta...

20 év? :)) Na nem, annyit nem várnék a dologgal 10 éven belül gondoltam :))
Fogalmam sincs, hogy belemennének-e, de óriási szenzáció lenne, abban biztos vagyok :) Nézd, ha majd mindketten stabilan komoly filmekben szerepelnek, akkor lazításként egy újabb HSM mozi simán belefér - vagy ne legyen HSM, csak mondjuk zenés film, na :)

b írta...

Azért írtam ""-be a 20 évet, mert nem szó szerint gondoltam :))
Ok, a zenés-táncos jöhet, és akár még hsm x+2-nek is nevezhetik :)

Névtelen írta...

Vicces lenne, de felveti a kérdést: a cím hogy állná meg a helyét?:)

Fant írta...

Jogos a kérdésed, ezért én kitaláltam egy új címet: East High Forever :)) Ebben minden benne van szerintem :))

Névtelen írta...

Teljesen Találó:))