2009. ápr. 6.

Vicces cipzárok ;)

A 20 éves Vanessa Hudgens igen-igen rákapott az önálló és házias életre, múlt pénteken, azaz április 3. napocskáján újra a Ralph's nevezetű marketbe tett "kirándulást" rákészülve a húsvétra egy imádnivalóan édes fehér ruhácskában, még kicsikét télies kardigánban, egyik kedvenc csizmájában, s mindezt egy most nagyon divatos cipzáros tatyóval egészítette ki. Haját egyszerűen fölkontyolta, ami pluszba megadta a bájt, ami annyira lenyűgöz minket.


De hogy konkrétan milyen mozgóképes projektben fogja legközelebb levenni lábáról a világot?

Múlt kedden(március 31) Vanessa Kedvese és jó néhány hírességgel együtt egy rövid videót forgatott a FunnyorDie.com-ra a Hajlakk rendezőjének, Adam Skankman-nek házánál. A videó, amit egyébként Shankman produkciós társásága készített, a JJJ szerint nem csak szimplán föl lesz téve a világhálóra, hanem még a nagyképernyőre megy, április 17-től az amerikai mozik Zac Efron új filmje, a "17 Again" előtt vetítik majd le! Na erre varrjatok gombot! :)

Képeket a vásárolgató Nessáról ITT találtok! :)

4 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Húú az anyja,nem is tudtam,hogy a gofrihoz ennyi minden kell!:))
És vajon tudja-e mit takar egy-egy cipzár,vagy netalántán a vicces mellé csupán csak a díszítés a lényeg?:) Én belegabalyodnék az tuti.:)

Fant írta...

Ez nagyon jó, a 17 Again előtt fog menni ez a kis vicces videó, kész :))

Hát tudod f.é., miután tegnap Aladdin és az utasok felették az egész készletet, pótolni kellett a hiányt :)) Meg ha már vásárolt akkor gondolom meglátott még ezt azt :))

( írta...

Nekem sajna nem jutott,mert a Mesélő
spanja Aladdin-nak,és a Dzsin-nek,és tudod nekik mind-mind jó étvágyuk van,és így én nem kóstolhattam meg a nasit.:)De nem bánom,mert férfiember éhesen borzalmas tud lenni.:)

Fant írta...

:)) Szóval a hatszoros adag sem volt elég :) Hát igen, a Mesélő jó étvággyal van megáldva, ráadául nagyon finom volt a cucc, plussz a Szépség nem szokott hozzá, hogy ekkora adagokat süssön :)
Akkor úgy tűnik még vendégeskednünk kell ott valamikor - mondjuk úgy augusztus környékén és némi szakszerű segítségnek is érkeznie kell :)