2008. jún. 3.

"Ki a csapat?":)

"A High School Musical csillaga, Zac Efron, aki Troy Boltont játssza, elszánt, hogy a filmek szereposztása egy csapat, annak dacára, hogy az első 2 High School Musical film meghozta neki és barátnőjének, Vanessa Hudgens-nek is a sztárságot.

"Mi semmiképp nem tudnánk megcsinálni úgy a harmadik filmet, ha közülünk bárki is azt mondta volna, ne tegyük, vagy ez nagyon bonyolult, és ez igazán izgalmas, hogy mi mind visszajöttünk, hogy elkészítsük ezt a filmet." - mondta az Access Hollywood-nak. "Ez egy csapaterőfeszítés és ez a legelejétől jelen van és én boldog vagyok, hogy itt vagyok."

Mindazonáltal filmezni a harmadik High School Musical-t nehéz volt a tiniszívtiprónak. Megtanulni megfelelően, hogy hogyan táncolnak egy bálban határozottan nagy falat volt a számára. "A keringő és a báltermi táncok megtanulása annyira nehéz." - árulta el. "Nem tudom, hogy az emberek miért csinálják ezt. Ez tényleg igazán mókás? Ez különösen nehéz mindenkinek, kivéve Vanessát. Ő annyira könnyen van a tánccal. Ő vezet engem." "

És ezért biztosan roppant hálás is Neki Zac. No és persze ezért is büszke Rá, éppúgy ahogy, ahogy ez kölcsönösen is tapasztalható!:)

Forrás: Zac-Efron.Us.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

ZANESSA ÉS TROYELLA FOREVER :)
olyan édesek segítenek egymásnak, mikor lesznek már kulisszák mögötti próbaképek vagy valami? :(

Andi írta...

Naná, hogy segítik egymást..miazhogy
Jaj én is tettentően várom a próbákat...és addíg is Ditta által leírtakból el tudom képzelni azokat a vicces..romantikus
és szebbnél szebb
ZaNessa-pillanatokat...

Névtelen írta...

szia ditta az mtv megismétli majd a dijátadot feliratosan vágott verzioban
nekem 2 kérdésem lenne vanessával: miota festi feketére a körmét és ez hogy jött be nálla divatbol vagy csak ugy? a másik meg tudsz valamit a sneakernight klipp-röl?
további szép napot puszi Laura

Névtelen írta...

Helló! Hát igen,ez a szerelem. És hogy általában ki a domináns ebben a kapcsolatban azt most már tudjuk. Na nem mindenben! De mit is mondott Kőmíves Kelemen:asszony kell a házhoz. Hiszen azért dögös pasik ide,vagy oda,ha nem áll mögöttük egy nőnemű,vége a világnak.(f.é.)

Andi írta...

Jaj Ditta,
YouTube-on
important zanessa new kiss from hsm 3:))))))))))
Hmmmmmmmmm....no comment!:)

xdittax írta...

Bya, ezt sajnos nem tudjuk megmondnai. Bármikor jöhetnek képek. De lehet még tartogatják. Először kiéheztetnek, s majd utána. De ezt se mondhatjuk, mert már kaptunk pár videót, és azok nagyon jók voltak szerintem! Nos és így persze nagyon segítik a képzelőerőnk fejlesztését!;)De kedvesek, nem?;)))

Laura, nézd, Vanessa mindig is rockos kisasszony volt, de ez lehet, divat és még nem is. 2006 megejelenésein is rengetegszer látthattunk már rajta feketelakkot, nézd csak vissza, tényleg sokat tündököl olyanban, de utána is aazóta is folyamataosan visel sötétkörömlakkokat. Bár mostanában egy kicsit kevésbé,de az Identified fotósoirján is sötétszínűben pompázik.
A másik kérdésre, oly' egyszerű a válaszom, hogyha tudnék valamit, az rögtön ki is kerülne ide, én nem kínoználak Titeket! úgyhogy sajnos, még nem, de ami késik nem múlik.
Lassan meg kell érkeznie...

F.É. Még szép! Az utolsó mondat az egyik alapigazsága a világnak, a társadalmunknak lehet kevésbé, de akkor így is van, és ez nem is lesz soha másképp! És itt nyugodtan kimondhatjuk a sohát!xD

Andi, mindjárt rákaocsolok...:)

Ditta×××

xdittax írta...

Andi, szerintem ez csak egy szimpla fake, manip kép. Mert, túl nem olyan, nem tudom. Ok, eléggé értelmetlen vagyok, de nem tűnik valósnak, bármennyire is nézem, vagy azt szeretném, hogy az legyen, de mégis, annak is tűnhet, és lehet, hogy tényleg az. De a piros dimplomázós szerelés se olyan, mint a plakáton.
Bizonytalan vagyok, és most inkább lemondok ezen csók valóságosságáról. Nem tudom, Te, Ti?

Névtelen írta...

ajj annyira tisztelem az amcsikat a csapatszellemük miatt, ami kis hazánkból sajna teljesen hiányzik
legyen már vmi backstage Zanessa vidi, annyira kéne!!!

a vidit én is megnéztem és sztem nem valódi...egyrészt a ruha inkább griffendéles kviddicstalárhoz hasonlít a Potterből, másrészt van ott egy gyerek, akinek tök olyan a haja, mint Ronnak (a HSM-ben nem tok hasonló kinézetű szereplőről), és a döntő érv: Zachy haja ennél világosabb és oldalt hosszabb is
LL

xdittax írta...

Nem tudom, ez érdekes. Mármint jah, kicsit HP-s. Ron haja mondjuk nekem kevésbé, de "Zacével" sincs semmi baj. Addig, hogy most valóban ennél hosszabb, ahogy láthattuk az eddigi vidiken. Ez a frizuja, még a HSM2-beli csók idejét mutatja, ezért lehet ez ténylegesen a valós cáfolat.

Névtelen írta...

Csá. Hát én is megnéztem,és srácok annak a csajnak,tegyük fel Nessa. Hát igen olyan keze van mint annak a szörnynek a nyolcadik utas a halálból. Valami rémisztő!! Ez nem valós kép(szerintem). Meg különben is Nessának hol van talárja? (f.é.)

vivcsi93 írta...

Annyira irigylésre méltó, hogy ekkora az összetartás az egész stáb között, nekem az a véleményem, hogy a Hsm-nek köszönhetően rengeteg életreszóló barátság és szerelem :) szövődött!Zanessa biztosan nagyon édes lehet, mivel én úgy tudom, hogy mindketten zat nyilatkozták, hogy nem megy nekik a keringő. Ha majd lesznek (és én nagyon remélem, hogy lesznek) színfalak mögötti videók, akkor a jelenlegi hírek szerint ezek lesznek az ediggi legizgalmasabbak és ha szerencsénk és valahogy mostanában Zanessáék nem kímélnek minket (hála az égnek!) akkor rengeteg szerelmetesebbnél szerelmetesebb Zanessa pillanattal leszünk megajándékozva! Csak győzzük majd mondogatni, hogy: awwwwwwwww :)

xdittax írta...

Ámen! XD

Ja igen, és awwwwwwwwwwwww:)

Névtelen írta...

milyen képről van szó? :D meg melyik video?

xdittax írta...

Bya, csak írd ezt be a YouTube-on:

important zanessa new kiss from hsm 3

...és akkor majd megtudod!:)