2008. jún. 24.

Zachy+Justin

A VABN-en nagyon aranyosan közlöték azt a hírt, miszerint Zachary megint díjátadószerepbe fog bújni! Méghozzá eléggé hamarosan, július 20-án(tesóm szülinapján) a 2008-as ESPY díjátadó keretében! Ez az esemény az év legjobb sport pillanatait ünnepli, és Zachy mellett olyan emberkék kapnka majd szerepet, mint Kristen Bell, Luke Wilson, David Beckham vagy Lance Armstrong!

De hogy jön ide Justin Timberlake, aki kikiáltott igazi szexszimbólum?
Hát úgy, olyan pofonegyszerűen, hogy Ő lesz magának a ceremóniának a házigazdája!

A VABN-es lányok szerint és ebben egy kicsit egyetértek, rengeteg nő és férfi szíve is megáll majd egy pillanatra, amikor a két szívtiprót egyszerre, najó, nem biztos, hogy pont egyszere látják majd egy színpadon! Kell ennél több? :)

Forrás: VABN; Just Jared.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

najó Justin szerintem is jó arc és sztem is szexi, de Zachynkkel nem ér fel senki, hiába, mindenkit hozzá mérek önkéntelenül...mindenesetre várom azt a díjátadót...sőt most meg is nézném tv-be, nem érdekel, mikor van, mert az akkor már 100, hogy jó sokáig Zachy lesz a képernyőm
LL

xdittax írta...

Valami ESPN adón adják majd.Szerinted olyanunk van nekünk?

Egyébként nekem se a legszeszisebb csóka JT, vannak nálak ezerszer jobb olyan pasik, akiktől padlót tudok fogni, mint pl. Zachy is:)

Aki remélem erre az eseményre is magával viszi Kedvesét...^^ Igen, én már ilyenekt tervezgetek.:)

Névtelen írta...

Justin sehol sincs Zachyhez képest <--szerintem (L)(L)(L)(L)(L)

xdittax írta...

Detto! xDDD

Névtelen írta...

Zachy 100x jobb mint Justin...majd kiváncsi leszek hogy Justin-ért majd mennyien visonganak,és Zachy-ért??xDZachy a legjobb(L)(L)(L)

KlauC

Névtelen írta...

szia ditta képzeld mit láttam a jetixen? a high school musical 2 -nek azt a müsorát amiben mutatták a probát meg amiben külön külön be mutaták a szereplöket ez amugy az amcsi disney csatornán ment
szoval sasolja mindenki a jetixet
puszi Laura

xdittax írta...

A Road To HSM2-t adják a Jetixen. Ne csináld már4 Ez tökjó! Mindig nézem a TVújságot, mi megy ami HSM2-es, de ezek szerint nem lehet benne, vagy csak nekem nem szúrja ki a szemem...Köszi, hogy szóltál!

Andi írta...

Én is láttam a jetix-en a
Road To HSM2-t és majd el ájultam, annyira jó!
Kis epizódokat adnak különböző időpontokban, és tényleg nem írja az újság, úgyhogy szinte követhetetlen és váratlan hogy mikor adják a bejátszást!
Én eddig 18.30. és 19.00.-között láttam!