2008. okt. 8.

10 nap - V-nek sietnie kell!:))

Vanessa Hudgens-nek el kellene kezdenie törni a fejét - írja a People, ami a HSM3 londoni premierjén húzott ki nagyon aktuális kérdéseire, édes válaszokat Zac Efron-ból és Vanessa Hudgens-ből. És az egyik fontos téma, mi is lenne más, mint Zachary közelgő - kereken 10 nap van hátra - 21. születésnapja, amivel hivatalosan is nagykorúvá válik! De Vanessa fejében saját elmondása szerint még nem fogant meg egy tuti ajándék ötlete!

""Nem tudom még [mit adok!" - mondja nevetve. "De úgy vélem, gyorsan ki kell tanálnom!"

Legalább a 19 éves Hudgens-nek nem kell aggódni amiatt, hogy megtervezzen egy bonyolult partit. "Biztos vagyok benne, hogy néhány családtaggal és a közeli barátokkal fogok ünnepelni - semmi extravagáns!" - árulta el Efron."

Ráadásul Zac-et, aki fekete öltönyében iszonyúan jólöltözött volt, újra tisztálkodási szokásáról faggatták, s ebből kiderült, Zac inkább a zuhanyzást részesíti előnyben. "Általában tusolok." osztotta meg a riporterrel.

"Szintén megkérdezték a Hudgens-szel való rágótva várt nagyképernyőbeli csókjáról: "Itt volt az ideje." - mondta. "Végzősök vagyunk. Felnőttek."

A való-életbeli párhoz színésztársaik is csatlakoztak a Leicester Square-i vörösszőnyegen, Ashley Tisdale(egy Jenny Packhamben ruhában és Rene Caovilla magassarkúkban) és Corbin Bleu is élvezhte a körülbelül 8000 rajongó sikítozását.

A gyerekek között sok olyan volt, akik kihagyta az iskolát, hogy elmehessen a premierre, mint például a 16 éves Rosie Gordon, a Londontól nyugatra fekvő Ickenham-ből tette. "Zac annyira jól néz ki!" - áradozott. "Mi eléggé megszállottak vagyunk!"

Tisdale szintén izgatott volt, hogy eljutathatott egy kevéske ízt a közelgő filmből a rajongóknak. "Annyira jó szórakozás!" - miközben bevallotta azt is, hogy a Disney trilógiától való elválás édeskeserű lesz számára. "Ez egy nagyon érzelmes idő volt számunkra és mostmár nagyon a végén vagyunk. Ez nehéz. Szeretünk együtt dolgozni. Ami pedig a jövőt illeti, szeretnék Jude Law-val dolgozni." - mondta. "Annyira hot!""

Forrás: PEOPLE.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na ez jó kérdés,de még az a szerencse,hogy ezen nem nekem kell törnöm a fejemet!:) (f.é.)

xdittax írta...

Hát, igen ez nem a mi elgondolásunk, de bizonyára Vanessa ismeri az egyik legjobban a kis Zachy-t, úgyhogy nem aggódok annyira afelől, hogy meglesz-e a tökéletes ajándék. Sőt, szerintem talán Vanessa egyszerűen könnyebnek találta ennyivel lezárni a dolgot a publikum előtt...:) Mert ez a 10 nap hamar elfog telni. Legalább annyira gyorsan, ahogy túljutottunk már majdnem az promóció első felén... Hmmm...annyira romantikus lenne, ha Nessa minden helyről, ahol jártak hozna valamit Kedvesének. De miért is ne, igaz, ez sose fog kiderülni!:)

Névtelen írta...

Sziasztok! Küldtem egy kis hozzájárulást Ditta, az I Want It All forgatásáról szóló videó fordítása!

Szép napot Mindenkinek!

Fant

Névtelen írta...

Annyi vidi meg cikk van, hogy ekkora dömpinget egyszerűen nem tudok kezelni...aki nem hiszi, csekkolja gyakran a már emlegetett ZAAngels HSM3 Hírek oldalt...nem tom, hogy lefordítom-e egyáltalán azt a BBC-s interjút Zachyékkel...viszont jó hír, hogy nem kell töb projektet írnom, a hétvégéim felszabadultak...végre.
Na majd holnap lesz időm este...