2008. okt. 9.

Ashley idézetek a 17-ből

A 23 éves High School Musical filmek szőke főszereplőjével, Ashley Tisdale-lel készíttet interjút és magazinfotózást az amerikai Seventeen magazin, és ez nekünk most csak azért fontos, mert többször is felbukkan válaszaiban például Zachary Efron neve. Figyeljetek csak!:)

Disney-s szomszédairól: "Mindegyik Disney Channel csillag ugyanazon a környéken él. Hilary Duff-fal és Miley-val(Cyrus) ugyanabban az utcában lakok - a Jonas testvérek is csak egy sarokra vannak, és Vanessa és Zac is szintén ott élnek. Ez annyira vicces – ez az egész olyan, mint egy kicsi Disney közösség."

Hogy milyen srácokkal szeret randizni: "Mindig olyan jóképű pasik vesznek körül, mint Zac Efron. Úgyhogy olyasvalakivel kell együtt lennem, aki egyáltalán nem féltékeny rájuk, vagy akkor, ha egy jelenetben csókolózom valaki mással."

Színésztársáról és barátjáról, Zac Efron-ról: "Ő annyira vicces, és tudsz vele csak úgy ellenni és lógni. Évekkel ezelőtt találkoztunk egy közös baráton keresztül, úgyhogy már a HSM előtt is régóta barátok voltunk."

A novemberi Seventeen Ashley-vel a borítón október 14-én jelenik meg az USA-ban!
(A mellékelt fotó nem ebből a fotózásról való!)

Forrás: Just Jared.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A daily mail weblapján van 1 cikk, ami aról sztorizgat, hogy Zac-et "inzultálta" tegnap 1 középkorú pasi, de leszerelték. Rendőrségi feljelentés nem készült. Ez az őrület már sok lesz. Zac olyan sovány azon a képen, hogy pólón keresztül is majdnem látszanak a bordái. Jó lenne már otthon tudni őket - csendben, nyugodtan, megpihenve. Mennyi pénz kell még a Disneynek? Már most rekordokat döntögetnek - tudvalevő hát, hogy őrült bevételük lesz ebből a részből is.

Névtelen írta...

A csend, a nyugalom, meg a pihenés arrébb van még, névtelen, még az elején járunk, hol van még az őrület vége? Minden nagyobb filmnek természetes velejárója a promóciós körút, nincs ebben semmi meglepő, én a magam részéről örülök, hogy a HSM is ott tart, hogy világkörüli népszerűsítő turnéra indulhatnak vele. Őrültek meg mindenhol vannak, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján jár az ember. De azért vannak a testőrök, hogy az ilyenektől védjék a sztárokat - ahogyan azt meg is tették.
Azt a cikket megtaláltam németül is, le is fordítom.

Fant

Névtelen írta...

Az addig jó, hogy turné és az is hogy az eleje. Még az is, hogy hurrá, hogy ilyen magasságokba törnek, ettől még sovány (de nagyon jó pasi)és ettől én még szeretném, ha már végre nyugalmuk lenne. Mindenki megkapja majd a pénzét sokszorosan is - és milyen, de milyen jó lesz majd olyan képet látni, hogy éppen juicet iszogatnak vagy a Paty's-ből rándulnak ki (tényleg, milyen rég volt már ilyen kép!)vagy egy park füvén fekszenek, nézik az eget és kinevetik az egész világot!
Fant te voltál már olyan helyzetben hogy rádtörtek? Nem kívánom.

Névtelen írta...

Én nem vagyok sztár, névtelen. Így az én helyzetemet nem hasonlítanám az övéhez. Zac-et és a többieket marcona, kétajtós szekrények védik, mint az látható is volt a képeken, ennélfogva a biztonságuk garantált. Nem akarom én elbagatelizálni a helyzetet, csak tény, hogy igazi veszélyben nem voltak. És ezt az incidenst tekinthetjük mindennapos dolognak is akár, odaát, sztáréknál sűrűn előfordul ilyesmi. Ez az utazgatás és népszerűsítés a munkájukhoz tartozik, ahogyan a kevés láblógatós szabadidő is.
Az meg, hogy sovány... Hát Istenem, nem ízlik neki az európai koszt :)

Fant

Névtelen írta...

Sziasztok!
Meg kell hagyni,mindketten jól érveltek!! Nekem tetszik mindkettő felállás,már csak azt remélem,hogy Zanessa össze tudja hozni a kellemest a hasznossal!!:)
Én már voltam alanya támadásnak! Nem kívánom senkinek sem!!
(f.é.)